3 Boyutlu Görme Terapisi
Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği
Anti VEGF , İntravitreal Enjeksiyon Tedavileri
Tümünü gösterHizmetler
Göz Hastalıkları Randevusu
Gürselpaşa mahallesi. Aliya İzzetbegoviç Bulvarı Dilek Sitesi C Blok No:39, Adana
3 Boyutlu Görme Terapisi
Göz Protezi
Göz Tansiyonu Ameliyatı
Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı
Op.Dr. Gönül Altun Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Gözyaşı Kanalı ve Travmatik Kanalikül Kesisi Cerrahisi
Kornea enfeksiyonları
Kornea Topografisi
Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti)
Op.Dr. Gönül Altun Muayenehanesi
Korneal Ring (Kornea İçi Halka)
Kök Hücre Nakli
Lasik
Lazer Ameliyatı
Lazer Refraktif Cerrahi
Op.Dr. Gönül Altun Muayenehanesi
Lazer Termal Keratoplasti (Ltk)
Lazerle Gözyaşı Kanalı Cerrahisi
Limbal kök hücre nakli
Makula ödemi
Medikal Retina
Mikrovasküler Oklüzyon
Op.Dr. Gönül Altun Muayenehanesi
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Nöro-Oftalmoloji
OCT
Okuloplastik ve Rekonstrüktif Cerrahi
Oküler Onkoloji
Orbita Cerrahisi
Ortoptik Tedavi
Op.Dr. Gönül Altun Muayenehanesi
Otogreft ve yapıştırıcılı pterijium cerrahisi
Pdt(Fotodinamik Tedavi)
Op.Dr. Gönül Altun Muayenehanesi
Plazma Enerjisi (Ameliyatsız Göz Estetiği)
Preoperatif Değerlendirme
Şalazyon Ameliyatı
Şaşılık Cerrahisi
Şaşılık Tedavisi
Op.Dr. Gönül Altun Muayenehanesi
Gönül Hoca'ya göz muayenesi için gitmitşim. Uzağı göremiyordum ve aynı zamanda kaz ayaklarım da vardı. Kendisi o kadar ilgili bir hekim ki, tüm şikayetlerimi dikkatle dinleyip neye ihtiyacım varsa onu tespit etti ve onu uyguladı. Hastayı dinlemesi çok önemliydi mesela. Hastanın ne istediğini, ne şikayetinin olduğunu tam anlamıyla dinleyip doğru anlıyor ve ona göre yardımcı oluyor.
Gözümde bir ağrı vardı, ne uzağı ne de yakını göremiyordum. Sanki gözüme perde iniyor gibi hissediyordum. Hocama gittiğimizde ilaç tedavisi eşliğinde sürece başladık ve dışarı çıktığımızda güneşin verdiği rahatsızlıktan dolayı da bana bi gözlük yazdı. Şimdi bunları kullanıyorum ve sayesinde çok şükür iyiyim. Kendisi şu an için gittiğimiz doktorlara göre de 4-4lük bir hekim bence. Herkese tavsiye edebileceğimiz biri. Yakınlarımız da gidip şahane şekilde ameliyatlarını olup memnun kaldılar. Bir sorunumuz yok çok şükür.
Gönül Hanım'la göz tansiyonum hakkında ilaç tedavisi için görüşme sağladım. Kendisinden gerçekten çok da memnunum. İşinde başarılı olduğuna eminim ve iyi de bir hekim olduğunu düşünüyorum. Hastasıyla çok güzel ilgileniyor, bu özelliğini çok beğeniyorum.
i̇....
Gönül Hanım'la estetik bakımından göz kapağı ameliyat süreci geçirdim. Memnun kaldığım için kendisine 5-6 kişiyi daha götürdüm de. Cerrahi operasyon açısından gerçekten 10 numara bir hekimdir kendisi. Diyabet hastasıyım ve süreç içerisinde ne şişlik ne de ödeme dair hiçbir şey yaşamadım diyebilirim.
f.....
Gözle ilgili rutin muayene için görüşme sağlıyorum Gönül Hanım'la ve kendisinden çok da memnunum. Bu memnuniyetim yönünde bir arkadaşıma da tavsiye ettim kendisini, o da çok memnun hocamızdan. Sıcakkanlı, yaklaşımı çok güzel olan, doktor gibi değil de arkadaş gibi gördüğüm biridir. Çok seviyorum onu.
Kendisine çok teşekkür ediyorum. Her şey destekleriyle çok güzel ilerledi. Hocam hem çok ilgili ve alakalı hem de işinde profesyonel bir uzman. Gözle ilgili şikayetlerim üzerine rutin kontrol için her zaman kendisini tercih ediyorum.
y.....
Leke tedavim için Gönül Hanım'a başvurdum. Bu tedavi çok da işe yaradı, hocam sayesinde güzel sonuçlar aldım. Ayrıca botoks da yaptırdım ve bundan da memnun kaldım. 6 ay net gidebiliyor hocamın uyguladığı botoks işlemi. Bence kendisi hastanın ne istediğini çok iyi biliyor. Teşhisleri de çok yerinde. Biz bir istekle onun yanına gidiyoruz ama neyin bize iyi geleceğini kendisi çok daha iyi bildiği için öyle yaklaşıyor. Çok memnunum gerçekten.
Gönül Altun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gönül Altun, Göz Hastalıkları, Mezoterapi. Size Gönül Altun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Randevu, Blefaroplasti, Botoks, Brakiterapi, Göz Kapağı Estetiği, Mikrovasküler Oklüzyon, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Gönül Altun adresi nerede?Gönül Altun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gürselpaşa mahallesi. Aliya İzzetbegoviç Bulvarı Dilek Sitesi C Blok No:39 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gönül Altun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gönül Altun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gönül Altun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gönül Altun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gönül Altun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gönül Altun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gönül Altun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gönül Altun hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Gönül Altun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları