Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Esentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169, Nilüfer
Nev Esentepe Hastanesi
fa...u
Hayatınızda görüp görebileceğiniz en mükemmel dr 3 doğumumda gönül hanımdaydı anne gibi yüzüne bakınca rahatlıyorsunuz aklınızda soru işareti kalmıyor asla harika bir dr eğer bursadaysanız sakın başka dra gitmeyin iyiki ilk gebeliğimde size gelmişim 3 evlat sahibi olmam önce rabbimin izniyle sonra sizin şefkatli yardımınızla oldu iyiki varsın gönül hanım
ke...n
Tamamen tesadüfen rastladığım tanıştığıma şükür ettiğim doktorum.Okadar içten okadar güler yüzlü okadar bilgili ve harika bir insanki daha ilk gördüğüm andan itibaren anne şefkati hissetim ve 9 ay boyunca her gördüğümde hissetiğim en güçlü duyguydu .sayesinde harika bir gebelik süreci harika bir doğum geçirdim muhteşem bir insan kendisi doğum önceside doğum sonrasındada çook ilgiliydi.
İyiki varsınız hocam iyiki tanımışım sizi Allah ayağınıza taş değdirmesin .
ha...u
Bursa'da kadın doğum uzmanı ararken tamamen tesadüfen yorumlarını okuyarak gittiğin gönül hanımda nisan 2021 ayında ilk doğumumu yaptım. Kendisi ilgili güler yüzlü yardımcı ve açıklayıcı bir doktor. Eşimde bende çok memnun kaldık. Aradığımızda ulaşılabilir olması da ayrı guzel. Doğumdan 1 hafta sonra dikişleri de küçük bir açılma oldu yine aynı ilgi alakayla ilgilendi. İkinci kez anne olursam yine tartışmasız gönül hanımda doğumumu yaparım.
g.....
İlgili, sevecen, güleryüzlü, iletişimi mükemmel bir doktor. Doğal doğum yanlısı. Sorularınıza detaylıca cevap verir. Aklınızda soru işareti kalmaz. Gönül hanıma dair tek keşkem; ilk doğumumu onda yapamamış olmak:)) bir anne şefkatiyle yaklaşır gerçekten, yataktan kalkarken başım dönmüştü de koy başını omzuma bekle rahatla demişti , hiç unutmayacağım sanırım. Gerçekten işini hakkıyla ve severek yapan bir doktor, burdan da teşekkür ederim tekrardan.
ö....g
Gönül hanımla Yaklasık 3 sene once tanıştık. Ne yazıkkı o bebeğimi kalp durması yuzunden kaybettim. Gönül hanımdan Allah binlerce kez razı olsun bir doktor degil bir anne sevkati ile yaklastı teselli etti. Cocugumuz un vefat haberini verirken gözündeki acıyı hüzünü gördüm. Şimdi tekrardan hamileyim ve gönül hanıma devam ediyorum. Çoook ilgili, hanım, güler yüzlü bir doktor. Dogumda sonuna kadar güveniyorum doktoruma
bu...ç
Tavsiye üzerine başladık basından sonuna kadar hep destek Güleryüzle karşılaştım normal doğumum harika geçti benimle ter döktü diyebilirim doktorluğu ayrı güzel insanlıgı ayrı güzel binlerce kez teşekkür ediyorum
hi....
Doktorumla ilk oğluma hamileliğimde tanıştım ve 3 evladımıda sağlıkla kucağıma alamama sebep olduğun için Sonsun mutluyum o güleryüzlü samimi bir doğayen 3 doğumumda sezeryan olmasina rağmen eli bu kadar hafif bir doktor olması muhteşem zora kalmadığim sürece ondan başka doktor tercih etmeyecegim kesin
öe...b
Tesadüfen karşılaştık ve doğumumu da kendiyle gerçekleştirdik. Çok memnun kaldık her şeyi bıkmadan usanmadan anlatıp tüm sorularınıza yanıt veren güler yüzlü bir doktor. Çok teşekkür ederiz.
fa....
Kesinlikle çok iyi bir kadın doğum uzmanı. Çok sıcakkanlı ve ilgili. Size sanki hastası gibi değil de arkadaşı gibi davranıyor. İlk doğumumu onunla yaptım, inşallah 2. yi de onunla yapmak istiyorum. Allah ondan razı olsun
he...i
Bende bursada onun mülayim tavrı ve kibar yaklaşım ı üzerine hiç bir doktoru tanımam. ..8 sene önce gönül hanım da doğum yaptım. ..çok memnun kaldım ve tüm akraba ve arkadas larim tavsiyem üzerine gönül hanımı tercih etti. ...benim etrafimdaki tüm çocukların doktorudur....2 aylık hamileyim ve tekrar onun hastasıyım. ....hastalarına olan saygi ve ilgisinin eksilmemesi temennisiyle. ..
Gönül Doyran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gönül Doyran, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Gönül Doyran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu.
Gönül Doyran adresi nerede?Gönül Doyran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gönül Doyran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gönül Doyran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gönül Doyran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gönül Doyran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gönül Doyran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gönül Doyran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gönül Doyran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gönül Doyran hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Gönül Doyran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gönül Doyran hangi sigortaları kabul ediyor?Gönül Doyran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Axa Sigorta, Inter Partner Assistance, Mapfre Sigorta, Ray Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Orhangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karşıyaka Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Lefkoşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (5)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları