Uzm. Psk. Dan.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Nilüfer 1 adres
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
f.....
Telefon numarası doğrulandı
Gönül Hanımdan bir süre danışmanlık aldım. Sayesinde ( bu çalışmaya, aslında kendi yaşamıma beni de katarak) çok yol aldık. Kendime bakmayı, kendimi gerçekleştirmeyi öğrendim. Evet bunları unutmuşum. Yapabildiklerime ben bile şaşırdım. İlk defa birisi beni bu kadar iyi dinliyor ve bu kadar iyi anlıyordu. Ve bana anlattı beni bazen de kendi kendime anlamamı sağladı. Yaşamımın en zor döneminde ve zorluklar devam etmesine rağmen ben yaşamaya yada yaşayabilmeye başladım yeniden. İyi ki varsınız Gönül Hanım. Herşey için çok teşekkür ederim.
Gönül Ekren Hazneci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gönül Ekren Hazneci, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Gönül Ekren Hazneci adresi nerede?Gönül Ekren Hazneci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşevler Yıldırım Caddesi Çiçek Sokak No:7/3 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gönül Ekren Hazneci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gönül Ekren Hazneci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gönül Ekren Hazneci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gönül Ekren Hazneci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gönül Ekren Hazneci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gönül Ekren Hazneci hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gönül Ekren Hazneci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Nilüfer civarındaki ilçelerden bazıları