Ulu Mahallesi, Ulubatlı Hasan Blv. No:62 D:No: 48, 16220 Osmangazi/Bursa, Yıldırım, Bursa
Diyabetli hastalarda katarakt cerrahisi
Vitreoretinal Cerrahi
Üveitli Hastalarda Katarakt Cerrahisi
Görüşler içerisinde ara
se...
Yıllardır korktuğum ve bir türlü cesaret edemediğim Bi tedaviydi. Sosyal medya aracılığıyla tesadüfen iletişime geçtik ve süreç başladı. İşlemler çok hızlı ve çok güzel ilerledi. Herkes işini profesyonel Bi şekilde yürütüyordu. Doktorum Gönül hanım da çok iyi kibar ve nazik biri. Göz numaram çok büyük olmamasına rağmen hayat şartlarımı olumsuz etkiliyordu. Şimdi neden daha önce yaptırmamışım diyorum. Bugüne kadar aldığım en doğru kararlardan biri göz çizdirmek oldu.
2022de Osmangazi göz hastanesinde sağ gözümden katarakt ameliyatı olmuştum. Sonuçtan çok memnun kaldım. Sol gözümde başlayan görme sorunum için yine ilk adresim burası oldu. Konya dan ameliyat olmaya buraya geldim. Doc Dr Gönül Karataş Durusoya muayane oldum. Doktor hanım gerçekten çok ilgili güler yüzlü ve aydınlatıcı konuşmalar yaparak hastaya detaylı bilgi veriyor. Hemen hızlı planlama yapıldı ve ertesi gün ameliyat gerçekleşti. Hiç ağrı acı olmadı. Verilen damlaları kullanmaya başladım. Asistanlar damla hakkında detaylı bilgi veriyorlar. Ayrıca uygulama sayesinde bildirim de geliyor. Buradaki herkes çok ilgili ve yardımsever. Ameliyattan sonra gözümü açtığımda dahi hemen net görmeye başladım. Daha da iyi olacağını düşünüyorum. İyi ki Osmangazi göz diyorum.
i̇...m
İki gün önce Osmangazigöz'de lazer tedavisi -smile pro- için muayene oldum. Benim için güzel bir süreç oldu. Doktorum Gönül Karataş Durusoy bana bu süreçte destek oldu. Tek gittiğim operasyonda oldukça heyecanlı ve endişeliydim.Nadir de olsa bazı komplikasyonlar olmasından korkuyordum. Ancak hiçbir sorun olmadı.İlk gün ameliyattan çıktıktan sonra biraz yanma ve bulanık görme hissi oluştu. Ancak bir gün sonra çok daha iyi hissediyordum. Olmak isteyen herkese korkularını yenmesini ve bu işlemi yaptırmasını tavsiye ediyorum.Eminim sonuç güzel olacaktır.
Çok güvendiğim insanların tavsiyesi üzerine Istanbuldan buraya geldim. Doc Dr Gönül Karatas Durusoyun yaptığı muayene sonrasi sağ gözümde katarakt olduğu ve operasyon olmam gerektiğini söyledi hemen hızlı planlama yaptık ve ameliyat gerçekleşti. Ağrı acı olmadan hafif hissederek net bir görüş kazandım. Kataraktim temizlendi. Doktor hanım çok iyi ilgili alanında uzman mükemmel bir doktor. Kızım gibi sevdim. Çalışan tüm personeller güler yüzlü yardımseverler. Herkese gönülden tavsiye ediyorum.
Sosyal medya üzerinden Osmangazi Göz Hastanesi'ne rastladım. Daha sonra bir kaç tanıdığa daha sorup muayene olmak için geldim. Doç Dr Gönül Karataş Durusoyun yaptığı muayene sonrasi gözüm için sadece femto lasık operasyonu uygundu. Operasyon hakkında detaylı bilgilendirme aldım. İyileşme süreci yöntemin nasıl yapıldığına dair güzel bir anlatım gerçekleşti. Hızlı bir şekilde planlama yapıldı ve operasyon gerçekleşti. Operasyon sonrasında söylenildiği gibi 3-4 saat yanma batma sulanma yaşadım sonra bu da geçti zaten. Operasyondan sonra görmem netleşti.7 yıldır kullandığım gözlüklerden doktorum sayesinde kurtuldum. Doktor hanım ilgili başarılı bir doktor. Çalışan personeller de oldukça ilgiliydi. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
10 yıldır kullanmak zorunda olduğum gozluklerden kurtulmak için Osmangazi göz hastanesine geldim. Doç Dr Gönül Karataş Durusoyun yaptığı detaylı göz testleri ve muayene sonucu gözüm için akıllı mercek operasyonu uygundu hemen planlama yapıldı ve istediğim gün de operasyon oldum. Benim de herkes gibi endişelerim vardı ancak hiç korkulacak bir operasyon değil ağrı acı olmadan hafif bir batma ile çok kolay bir operasyon süreci geçirdim. Doktorum çok güler yüzlü, sevecen ve işinde başarılı biri. Gerçekten hastalarıyla yakından ilgileniyor. İyi ki bu operasyonu olmuşum. Ve iyi ki burayı tercih etmişim. Zaten ailecek her zaman rutin kontrollerde de tercih ettiğimiz bir yerdi.
Bir arkadaş vesilesiyle Osmangazi Göz hastanesini duydum 15 yıldır kullandığım gözlüklerden kurtulmak için muayene olmaya geldim. Operasyon süreci beni oldukları korkutuyordu aslında. Doç Dr Gönül Karataş Durusoyun yaptığı muayene sonucunda prk ve smile pro yöntemleri için gözüm uygundu. Ben daha ağrısız iyileşme süreci hızlı olan smile proyu tercih ettim. İyi ki de etmişim. Aynı gün içerisinde resmen iyileşme oldu. Göz numaralarım -1.5 miyoptu. Operasyon sonrasında göz numaralarım sıfırlandı. Görmemde ciddi bir fark var. Her şey çok net. Gözlüksüz görmek çok mutluluk verici bir olay. Doktor hanım çok güler yüzlü ilgili ve işinde oldukça başarılı bir doktor. Muayeneden son gün kontrolüne kadar ilgisi hiç azalmadı. Bana güven verdi. Ve korkulacak bir şey olmadığını gösterdi. Çalışan tüm personeller ilgililer hepsinden çok memnun kaldım. Osmangazi göz hastanesini gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
Merhaba Ben Hüseyin Osmangazi Göz Hastanesini Sosyal Medya Üzerinden Gördüm
Çağrı Merkezi İle Görüşüp Randevu Aldım
Hemen Hemen 20 Yıldır Gözlük kullanıyorum
Femtolasik İşlemi Uygulandı Şuan 1 Hafta Kontrolüne Geldim Hiç bir sıkıntım Yok
Ağrı vs hiçbir problem yaşamadım
Ertesi gün işime devam ettim
Hastane Personelinden Çok Memnun Kaldım
Doktorum Doç.Dr Gönül Karataş Durusoy
Hanim Efendi İşinde Çok Başarılı Herkeze Şiddetle Tavsiye ederim
Gönül Rahatlığı İle Osmangazi Göz Hastanesi ne Gelebilirsiniz
Gördüğüm videolar ve o güzel yorumlardan sonra ben de 8 yıldır kullandığım gözlüklerden kurtulmak için Osmangazi Göze geldim. Güzel doktorumun yaptığı muayene sonrası 3 yöntemin de gözüme uygun olduğu söylendi daha ağrısız acısız olduğu için Smile pro yöntemini tercih ettim. Gerçekten mucize gibi bir şey. Artık görebiliyorum. Göz numaralarım 6 lardaydı şuan resmen sıfırlandı. Doktorum Gönül hocam çok ilgili ve sevecen aşırı güler yüzlü bir doktor beni çok motive etti. Buradaki çalışan herkes güler yüzlü ve hastalar ile çok güzel ilgileniyorlar. Operasyon sonucundan çok memnunum herkese tavsiye ederim. İyi ki olmuşum ve iyi ki burayı tercih etmişim
Sosyal medyadan bu hastaneyi gördüm ve görme sorunlarım artık iyice arttığı için muayene olmaya geldim. Doç Dr Gönül Karataş Durusoya muayene oldum kendisi bana akıllı mercekler hakkında bilgi verdi ve operasyon olmaya karar verdim gözlüklerden kurtulmak istiyordum hemen planlama yapıldı ve operasyon istediğim gün de oldum.Agej acı yaşamadan bu süreci çok başarılı bir şekilde atlattım.Doktorum Gönül hanım çok ilgili iyi başarılı ve samimi bir doktor.Burdaki herkes çok ilgili ve samimi gerçekten gözlüklerden kurtuldum çok mutluyum. Gözlüksüz bir hayat beni bekliyor. Bu güzel ekibi herkese öneririm.
Gönül Karataş Durusoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gönül Karataş Durusoy, Göz Hastalıkları. Size Gönül Karataş Durusoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Kontrol Randevusu, Mikrovasküler Oklüzyon, Dikiş, Katarakt Ameliyatı, Üveitli Hastalarda Katarakt Cerrahisi.
Gönül Karataş Durusoy adresi nerede?Gönül Karataş Durusoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulu Mahallesi, Ulubatlı Hasan Blv. No:62 D:No: 48, 16220 Osmangazi/Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gönül Karataş Durusoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gönül Karataş Durusoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gönül Karataş Durusoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gönül Karataş Durusoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gönül Karataş Durusoy hangi dilleri konuşuyor?Gönül Karataş Durusoy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gönül Karataş Durusoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gönül Karataş Durusoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gönül Karataş Durusoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Gönül Karataş Durusoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gönül Karataş Durusoy hangi sigortaları kabul ediyor?Gönül Karataş Durusoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.