Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:18/A, İzmir
Wechler Bellek Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Albayrak Psikoloji ve Danışmanlık
Eşimle yaşadığımız problemler nedeniyle Görkem hocayla yolumuz kesişti.süreç boyunca çok iyi dinlemesi ve verdiği önerilere Eşimle birbirimize nasil davrnacagimizi nelerde hata yaptığımızı farettik EMDR uygulama ile yaşadığım problemleri farketmemi sağladı nasil davranmam gerektiğini anlaşılır bi üslupla ifade etti...gosterdigi ilgi alakadan dolayı 10 yıldız olsa 10 yıldız veririm.Hocam iyiki varsiniz.
pb...b
Eşimle ciddi sorunlarımız vardı ve Görkem bey den çift terapisi aldık devam de ediyoruz. Süreç yönetimi ile şuan eşimle çok iyiyiz her şey yolunda ve huzurluyum. Görkem bey gerçekten çok iyi bir profesyonel.
g....t
Ergenlik döneminde kızım ile yaşadığım problemlerden dolayı Görkem beyle yollarımız kesişti. Kısa zamanda çok olumlu bir yol katettik. Şu an bir problemimiz kalmadığı halde kızım görkem beyin kendisine çok iyi geldiğini , onunla konuşmanın kendini çok mutlu hissettiğini söylüyor. Herkesin bir psikoloğu olmalı oda görkem Albayrak olmalı
ne...r
Samimi içten anlayışlı aradığınız her şoruya cevap bulabileceğiniz ilgili alakalı bir doktor 3 buçuk yıldır tanıyorum çoğu korkularımın endiselerimin onun sayesinde üstesinden geliyorum şuan Konya'da yaşıyorum ama görüşmelerimiz hala devam ediyor online görüşmeyle iyiki hayatıma dokundunuz
al...z
Panik atak şikayetimden dolayı geldim. İkinci görüşmemiz oldu ve gayet iyi ilerliyoruz. Sürecin sonunda iyileşeceğime inanıyorum.
ö....ö
İlk görüşmemdi umutluyum memnunum ileriki zamanlarda fayda gorucegime inanıyorum
ze...p
İçimdeki karmaşıklık İçin gitmeye karar verdim ilk tanışma seansında bile kuş gibi oldum beni anlayan birinin olması beni çok mutlu etti umutluyum çok güzel gidiyor daha iyi olacağına karmaşıklığımı çözebileceğimize inanıyorum teşekkürler Görkem bey
e....t
nişanlım ile ailevi problemlerimiz olduğu için gidiyoruz ve aşırı memnunuz. inanılmaz ilgili ve nazik biri. ne zaman görkem hocanın yanından çıksak biraz daha umutlu bakıyoruz olaylara gerçekten işini hakkıyla yapan biri
Görkem Bey'e gidiş amacım kafama taktığım olumsuz durum ve düşüncelerimdi. Görkem Bey'e gitmeden önce düşüncelerimle her ne kadar baş etmeye çalışsam da becerememiştim. Ta ki bir tanıdığımızın önerisiyle gitmemize kadar. İyi ki önermiş kendilerini. Seanslarda her türlü sorularımı cevaplandırdı ve bana eksiksiz bilgi verdi. EMDR tedavisi uygulandı. Ne uygulanacağı hakkında da bilgilendirme yapıyor. Belli bir süreçten sonra yeniden doğmuş gibiydim. Randevularıma tam vaktinde girdim. Kendisinden çok memnunum. Sizlere de tavsiye ediyorum.
gn...s
Gidiş sebebim şiddetli öfke ,tükenmişlik hissi..
Kendimle ve geçmişle ilgili sorunlarımda yüzlememde yardımcı olmaya başladı.Etkili olduğunu düşünüyorum özelliklede güvenli alanda olduğunuzu hissetmeniz çok güzel bi durum .
Görkem Albayrak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Görkem Albayrak, Psikoloji. Size Görkem Albayrak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Wais zeka testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Porteus Labirentleri Testi, EMDR Terapi.
Görkem Albayrak adresi nerede?Görkem Albayrak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzipaşa Caddesi No:121 Daire:7 İzmir
- Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:18/A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Görkem Albayrak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Görkem Albayrak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Görkem Albayrak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Görkem Albayrak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Görkem Albayrak hangi dilleri konuşuyor?Görkem Albayrak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Görkem Albayrak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Görkem Albayrak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Görkem Albayrak hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Görkem Albayrak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar