Akarbaşı Mahallesi Akyıl Sokak (arkeoloji müzesi karşısı A101 üstü) No:40-1 İç Kapı No: 1 Odunpazarı, Odunpazarı, Eskişehir
Akarbaşı Mahallesi Akyıl Sokak (arkeoloji müzesi karşısı A101 üstü) No:40-1 İç Kapı No: 1 Odunpazarı, Eskişehir
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Gottman Çift Terapisi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
İlişki Terapisi
Uzm. Kl. Psk. Görkem Arı
Görkem Hanım ile kaygılarım ve aşamadığım düşünce kalıplarım için görüşmeye başladık. Bana bunları nasıl çözebileceğim konusunda hem mantık hem duygusal olarak çok güzel yol gösterdi.Emin adımlarla ilerlediğimizi, ilerledikçe de daha mutlu ve umutlu olduğumu hissediyorum.Oyüzden kendim için çok güzel bir başlangıç yaptığıma inanıyorum.
Görkem Hanıma günlük hayattaki yaşadığım kaygılar için başvurmuştum, bana hem birçok konuda farķındalığımı arttırmamda hem de kaygılarımla nasıl baş edeceğimle ilgili çok yardımcı oldu. Sayesinde adeta hayatım değişti.
t.....
Hayatımı düzene sokmak için Görkem hanıma başvurmuştum. Düzenli terapilerle hem hayatımı düzene soktum hem de kendimle ilgili fark etmediğim şeyleri görmemi sağladı. Görkem Hanım çok anlayışlı ve bilgili bir psikolog. Çok memnun kaldım herkese öneririm.
Görkem hocamız, çok profesyonel ve işinde başarılı bir uzman. Yaşadığım hayvan korkusu (kedi, köpek ) üzerine kendisine başvurdum. Sürecimiz kendisinin danışmanlığında gayet iyi gidiyor. Yalnızca bu konuda değil hayatımda kaygı nedeni olan diğer konularda da çok yardımcı oluyor. İyi ki tanıştım kendisiyle.
Görkem Hanım ile hayata karşı umudumu kaybetmiş ve zihnimde dönüp duran düşüncelerim arasında mahsur kalmışken tanıştım. Kendisi oldukça güler yüzlü, sempatik ve anlayışlı biri. Başlangıçta işlerin değişeceğine dair hiç umudum olmasa da birlikte farklı terapi yöntemleri denedik, zamanla da sonuçlarını aldık. Beni uzun zamandır esir almış depresif ruh hâlimden sıyrıldım, kendisinin bana kattığı bakış açıları ve bana bakmak için bambaşka pencereler açmasıyla beni umutsuzluğa yönlendiren düşüncelerimin hakimi ben oldum, bir başka değişle kendimin kontrolünü tekrardan elime aldım. Anlaşılacağı üzere kendisinin bana oldukça yardımı dokundu. Hayatta tüm iyilikler de onu bulsun.
e....v
Görkem hanım gayet profesyonel, ilgili ve sıcak davranıyor. Her terapiden çıktığımda zihnim açılmış ve hedefimdeki ruhsal dinginliğe daha yakınlaşmış hissediyorum.
b....k
Yaklaşık 9 ay oldu Görkem Hanım ile terapiye devam ediyorum, bu süreçte kendi gerçeklerimi, doğruları görebilmem için bana en güzel şekilde rehberlik etti ve etmeye devam ediyor, çok teşekkür ederim...
b ...y
Anksiyete tedavim için başvurmuştum. Gerçekten çok ilgili ve işini ciddiye alan bir insan , daha çözüm odaklı çalışıyor . Tavsiye edebilecegim değerli bir psikolog.
Görkem hanıma pandemide oluşan genel kaygılar için gittim, kendisi olaylara çok farklı yönlerden bakmamı sağlayarak bakış açımı değiştirdi şuan daha rahat ve mutluyum Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum
c.....
Görkem hanıma iş stresi için gittim , kendisinin yaklaşımı , olaylara bakışı beni tamamen değiştirdi . Kesinlikle tavsiye ediyorum
Görkem Arı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Görkem Arı, Psikoloji. Size Görkem Arı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Evlilik Terapisi, Moxo Dikkat Ölçme Testi.
Görkem Arı adresi nerede?Görkem Arı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akarbaşı Mahallesi Akyıl Sokak (arkeoloji müzesi karşısı A101 üstü) No:40-1 İç Kapı No: 1 Odunpazarı Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Görkem Arı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Görkem Arı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Görkem Arı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Görkem Arı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Görkem Arı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Görkem Arı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Görkem Arı hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Görkem Arı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Görkem Arı hangi sigortaları kabul ediyor?Görkem Arı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Eskişehir Aile İçi İletişim Sorunları
Eskişehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu