Dt. Görkem Göksoy 2018 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur.

Uzmanlık alanları;

Çene-Yüz Protezleri,Bruksizm ( Diş Sıkma-Gıcırdatma) Eklem Splinti,Gece Plağı

Melan Clinic
Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi No:399/1, Kadıköy, İstanbul

Konum: Dentaliva Altunizade Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğ Diş Hekimi Randevusu

Uzun zamandır hastasıyım diş beyazlatma,diş temizliği vb birçok işlemi yaptırdim.Tedavi sırasında hastaya yaklaşımı, kuruduğu iletişim sıcakkanlılığı ve iş tecrübesi mükemmeldi.Muayenehanesi çok temiz ve konforluydu. Bizim aile olarak olmazsamızdır.Hizmetleri ve emekleri ve güler yüzü için çok teşekkür ediyoruz. Ağız ve diş sağlığı konusunda Görkem Göksoy kesinlikle tercihimdir.Herkese öneriyorum.Kusursuz iş tecrübesi ve ilgisi için tekrar teşekkür ediyorum.

Konum: Dentaliva Altunizade Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğ Randevu

Diş Beyazlatma için arkadaşlarımın yoğun tavsiyesi ile Görkem Bey’e gittim. Öncelikle klinik çok merkezi bir yerde rahat buldum ve pandemi şartlarına göre düzenlenmiş çok temizdi. Beyazlatma işlemi etraftan çok hassasiyet yaratan zor bir işlem olarak anlatıldı fakat bende böyle bir şey yaşanmadı. Bir de Görkem Bey işlem boyunca hastanın yanından ayrılmıyor beklerken yaptığı işlemi anlatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.

Konum: Dentaliva Altunizade Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğ Randevu

Uzun zamandır hastasıyım
Dolgu, kanal,beyazlatma, ve bir çok işlemimizle tedavi esnasında ve sonrasındada özenle ilgilendi
Profesyonellik, Hassasiyet, hijyen, ilgi ve memnuniyet isteyen herkese görkem hocamı öneririm

Ş
Konum: Dentaliva Altunizade Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğ Diş Dolgusu

Görkem beyin muayenesine diş estetiği yaptırmak için bir dost tarafından tavsiyeyle gittim ve yaptığı açıklayıcı konuşma ve titizliğiyle bu pandemi döneminde güvenebileceğim bir doktor bulabilmek çok iyi.

Konum: Dentaliva Altunizade Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğ Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Diş ağrılarım nedeniyle Görkem Beye başvurdum. Son derece titiz, ilgili ve güler yüzlü. Pandemi döneminde doktora gitmekten çok çekindiğim halde muayenehanesine verdiği özen beni rahatlattı. Tedavimden çok memnun kaldım. Hasta-doktor ilişkisi çok iyi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Konum: Dentaliva Altunizade Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğ Diş Dolgusu

Arkadaş tavsiye ile dolgu amacıyla gittiğim bir hekim. Dolgumu kendim dahi ayırt edemem öyle güzel bir el işçiliği , özen ve profesyonellik.. o zamandan beri tek adresimiz. Her daim güleryüz , emin duruş , rahatlatıcı tavır.. Her türlü operasyonumu gönül rahatlığıyla yaptırabildiğim tek hekim diyebilirim. Tavsiye ederim. Mutlaka gidin kendiniz farkına varın .

P

Diş ağrısı ve sıcak soğuk hassasiyeti ile ilgili şikayetim üzerine gittiğim klinikte Görkem Bey'in güven veren duruşu, güler yüzü ve sıcak yaklaşımı ile en çok da pandemi dönemindeki kliniğin temizliği ile alakalı memnuniyetle ayrılıp , tedavi olduğum adres..Kesinlikle tavsiye edebilirim.

Konum: Dentaliva Altunizade Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğ Diğer

Diş çürüğü ve diş eti hassasiyetimle ilgili muayene gittikten sonraki en kısa süre içerisinde randevu oluşturduk. Beklemeden, sonuca en hızlı ve en doğal şekilde estetik bir görüntüyle ulaştık. Güvenle ve severek değiştiremeyeceğim adres oldu :)

Bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim.Diş ağrım vardı.Kanal tedavisi yapıldı ve dolgu yapıldı. Son derece sabırlı, ilgili ve güleryüzlü idi. Bütün sorularıma içtenlikle cevap alabildim. Güven veren yapısı sebebiyle herkese tavsiye ederim.

Görkem bey çok sevdiğim ve güvendiğim bir Dt. Kendisini arkadaşım sayesinde ulaştım, o da sosyal medyadan keşfetmişti. Dişimde kaplama yapıldı benim, çok uzun zamandır kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım. Eli çok hafif hocamızın , ağrım, sızım, hiç bir şey olmadı çok memnunum. İşlem sonrası takibi de çok özenli, prensipli ve ilgili olması beni tekrar tekrar gitmemi sağlıyor. İhtiyacı olan her arkadaşıma da yönlendirme yapıyorum zaten. Teşekkür ederim.