Ben Psikolog Görkem YILMAZ. İlk, orta ve lise öğrenimimi Adana'da tamamladım. Kozan Anadolu Lisesi'nden mezun oldum. FMV Işık Üniversitesi Psikoloji bölümünü onur derecesi ile bitirdim. Lisans hayatım boyunca bölümüm ile alakalı birçok seminerlere ve eğitimlere katıldım. Stajımı Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma hastanesinde gerçekleştirdim. Covid(pandemi) dönemi ile birlikte askerlik vazifemi yerine getirmek üzere 1 yıl süreyle Milli Savunma Bakanlığı Çamlıca Özel Bakım Merkezi'nde askeri psikolog olarak görev yaptım. Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığında 1 yılı aşkın süre aktif olarak ergen, yetişkin ve çiftlere hizmet verdim. Şuan hali hazırda İstanbul Kartal'da özel bir ofiste danışmanlık hizmeti vermekteyim.
Türk Psikologlar Derneği üyesiyim. Ağırlıklı olarak Ergen/Yetişkin danışan görmekte olup Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) ekolleri uygulayıcısıyım.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Psk. Görkem Yılmaz
Cevizli mahallesi Bayraktar sokak no 9 daire 39 kat 6 Nursanlar plaza 2, Kartal, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +44 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Cevizli mahallesi Bayraktar sokak no 9 daire 39 kat 6 Nursanlar plaza 2, İstanbul

Röportaj

Konum: Psk. Görkem Yılmaz Diğer

Zorbir süreçten geçtim ve bu süreç "PanikAtak"olarak adlandırıldı . yaşadığım duygu,hissettiklerim ve ataklarım bana ızdırhap veriyordu.Son 1 sene içerisinde belki hafta da3-5 günümü acil de geçirirken buldum kendimi saat ve mekan farketmezsizin kalp krizi geçirdiğimi düşünüyordum.Kronikleşmiş kalp ve göğüs ağrılarım vardı.Baygınlık nefes darlığı gibi vb. durumlarda beraberindeydi.Korkuyordum sürekli çıkış yolları arıyordum.Ve sonrasında kendime çıkış yolu ararken Görkem Bey'le kesişti yolum.Ve ben çok kısa bir sürede bu terapilerin faydasını gördüm.Geçmeyen kronikleşmiş durumda olan ağrılarım geçti tabiki korkularım ,kaygılarım da bu süreçte azaldı durumumu nasıl yönetebileceğim konusunda destek oldu. Alışılmış çaresizlik içerisindeydim ve buna da alışmıştım lakin o beni bu duygu durumundan çıkarttı.Görkem Bey herkesin hayatına dokunabilecek ve dokunduğunu iyileştirebilecek,güzelleştirebilicek bir Psikolog.Hayatında bir şeyleri iyileştirmek isteyenHerkesGörkemBey'inkapısınıÇalmalı.

Konum: Psk. Görkem Yılmaz Psikoterapi

Daha önceki psikologlar ile yaşadığım kötü deneyimler açıkcası beni psikoterapi desteği alma konusunda biraz endişelendirmişti. İyi ki Görkem hoca ile tanıştım, seanslar sırasında streslenmek yerine ilk defa cidden rahatladığımı hissetmiştim ve benim içinde en önemli olan da buydu. Rahat olduğunuzu bildiğiniz ortamlarda kendinizi çok daha iyi açıklayabiliyor ve çözüm bulabiliyorsunız. Her seans sonrası hayatımda bazı şeylerin parça parça olumlu bir şekilde değiştiğini gözlemledim, açıkçası beni en çok mutlu edende buydu. Şu an Görkem hoca sayesinde mental olarak bulunduğum konumdan çok mutluyum seanslara ilk başladığımda bu kadar iyi bir sonuç alacağımı beklemiyordum açıkçası, kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Görkem Hocam ile ablam sayesinde tanıştım, kendimi tanımıyordum beni kendimle tanıştırdı yüzleştirdi. İlk üç seans benim için çok zorlu geçti, çünkü ben kolay kolay denileni yapmam. Kitap okumazdım, kitap okumaya başladım. Bakış açım değişti tüm olaylara karşı. Anda kalamıyordum, geçmişim hep aklıma geliyordu ve ilerleme kaydedemiyordum. Bunu aştım. Psikolojik şiddet görmüştüm, bunun üstesinden gelebildik. Kendimi güzel bulmuyordum, hiçbir yere makyajsız çıkmazdım, kıyafet kombini yapmadan oturmazdım kafede şu an böyle değil, makyajsız her yere gidiyorum, kıyafetimin bir önemi yok, nasıl iyi hissediyorsam o şekilde ilerliyor her şey. Ben nasıl hissediyorsam o şekilde ve ben sevgi neymiş Görkem Hocam sayesinde öğrendim, ben küllerimden yeniden doğdum bir anka kuşu misali.

Kendisine bir arkadaş aracılığıyla ulaştım. Depresyon, kaygı ve öz değer ile ilgili problemlerimden dolayı başvurdum ve geçen seanslarımız sürecinde hep çok mutlu ve memnun ayrıldım. Kendisi çok ilgili ve yardımcı oldu bana. Çevremdeki hemen hemen tüm arkadaşlarıma önerdim ve önermeye de devam edeceğim. Şu an olduğum kişide kendisinin çok büyük bir payı var. İyi ki Görkem Bey'e ulaştım ve seans aldım diyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Bu yazıyı yazmak için biraz gecikmiş olabilirim. Gerçek benle yüzleştim bunu Görkem hoca sayesinde başardım.Benim için çok zorlu bir süreçti. Şanslıyım çünkü kendimle çok geç tanışabilirdim. İlk seansım benim için çok anlamlıydı. İlk seanstaki benle şuanki ben arasında büyük farklar var şunu söyleyebilirim ‘gençleştim’ Abartısız söylüyorum yüz rengim bile açıldı.Görkem hocam size minnettarım gözlerimdeki sönmüş ışığı tekrardan canlandırdığınız için.Evet bunları ben istediğim için başardım ama Görkem hocamla birlikte. Terapiye başlamaya karar verebilmek kendime verdiğim en güzel hediye iyi ki yolum kesişmiş Mükemmel bir psikolog.Yöntemleri çok çeşitli ve faydalı.Hayata ve kendime karşı bakış açımı değiştirdiniz.Beni gerçek benle tanıştırdınız. 26.Yaşım 1.Yaşım çünkü görkem hoca sayesinde yeniden doğdum.Güzel bir kadınım fakat daha da güzelleştim hem ruh olarak hem de fiziksel olarak. Rüzgarın tenime değmesi bile bana huzur veriyor..Gözlerimde ki bu ışığı kaybetmeyeceğimden eminim.

Eşimle aramızdaki sorunlar sebebiyle çift terapisi için ulaştık Görkem Bey'e. Yaklaşık 1,5 ay devam ettik. Görkem Bey çok objektif bir uzman. Kendi hatalarımı görmemi sağladı. Eşimle ilgili konularda da kendimi rahatça ifade edebildim. Genel anlamda süreçten çok memnun kaldım. Tekrar ihtiyaç duysam Görkem Bey'i tercih ederim.

Kızımın vefatından sonra araştırarak ulaştım Görkem Bey'e. Yaklaşık 1 yıl devam ettim. Eskiden geceleri hiç yatamıyordum ve sürekli ağlıyordum. Artık uykularımı düzene girdi. Eskiye göre normalleştim. Görkem Bey mükemmel bir insan. Yaklaşımı ve ilgisi çok güzeldi. Çok memnun kaldım.

Panik atak şikayetiyle hem araştırarak hemde tavsiye alarak Görkem Bey'e ulaştım. Yaklaşık 3 aydır devam ediyorum. Önerilerine, tavsiye uyarak korkularımı yendim ve atak sıklığım çok azaldı. Görkem Bey'in danışana karşı yaklaşımı çok güzel. En ince ayrıntısına kadar inceliyor ve yardımcı oluyor. Her konuda mutlaka bir çözümü var. Tavsiyeleri çok yerinde. Süreçten çok memnunum.

İş yerinde yaşadığım mobing sebebiyle araştırarak ulaştım Görkem Bey'e. Yaklaşık 4-5 aydır devam ediyorum. Yaşadığım olayların beni mutsuz etmesine izin vermemeyi ve mutlu olabilemeyi öğrendim. Görlem Bey çok iyi bir dinleyici. Yargılamadan diniliyor. Ayrıca çok dakik. Yaklaşımı ve ilgisinden çok memnunum.

T
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Buraya düşüncelerimi eklemiştim ama yetersiz olduğunu düşünerekten sizin için daha açıklayıcı olucam..Görkem Bey ile ikinci ayı tamamlayacağız şunu söyleyebilirim ben bir tırtılmışım sayın hocamla kozadan çıktım ve bir kelebeğe dönüştüm bu süreçte bana verdiği destek sayesinde yeniden doğdum önce kendimmişim aslında önemli olan ben mutluysam eşimde çocuğumda mutluymuş… Bana tutmuş olduğu ışık sayesinde bakış açım öyle bir değişti ki sanki hipnoz etkisi yarattı üzerimde kendimi tanıyamaz oldum :) Eşimle tek bir iletişim kuramıyorken şuan yeni aşıklar gibiyiz cıvıl cıvıl evim. Kapıdan dışarı adım attığımda kuşların,ağaçların,yolların,gökyüzünün,denizin,içime çektiğim havanın ne bileyim bir taşın bile ne kadar güzel ne kadar kıymetli olduğunu farkettim. Bi insanın karşısına çok nadir çıkabilecek insanlardan birisi bence sayın hocam bu sebepten kendimi çok şanslı hissediyorum. Eğer gerçekten bir desteğe ihtiyacınız varsa bu kesinlikle Görkem hoca olmalı tavsiye ederim hemşerim şiddetle….

Psk. Görkem Yılmaz

Bu satırlara karşılık vermeden geçmek istemedim. Okuduğum her bir cümle bana çok hoş duygular olarak döndü. Geri dönüşleriniz benim için çok kıymetli çok teşekkür ederim. Sürecinizi başlatabilenlerden olduğunuz için sizleri tebrik ediyorum. Büyük zorluklarla kozasından çıkabilen tüm kelebeklere sevgi ve selam ile...