Göz Hastalıkları, Etiler, Beşiktaş
İzzet Paşa Mahallesi Yeni Yol Caddesi No: 3 Nurol Tower, İstanbul • Harita
Prof. Yetik ROP Retina Göz Kliniği
Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, İstanbul • Harita
Liv Hospital Vadistanbul
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaOrtabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji Daha fazlaFerah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli • Harita
Özel Tanfer Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaMecidiyeköy Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi No:25, Şişli • Harita
Özel Tanfer Hastanesi
Nişantaşı Mah. Valikonağı Cad. Atabey Apt. No:81/2, İstanbul • Harita
Vedat Kaya Ofis
Ortabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Mustafa Ünal Kliniği
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaMerkez Mahallesi Abide-İ Hürriyet Cad. No:103, İstanbul • Harita
Mustafa Ünal Kliniği
Özel Gültepe Avicenna Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Psikiyatri Daha fazlaTelsizler Mahallesi Talatpaşa Cad. No:151 Kağıthane, İstanbul • Harita
Özel Gültepe Avicenna Hastanesi
Özel Medivia Hastanesi Çengelköy
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaGüzeltepe Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:15, Üsküdar • Harita
Özel Medivia Hastanesi Çengelköy
İntermed Nişantaşı Polikliniği
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği Daha fazlaTeşvikiye Cad.Bayer Apt. No:63 Kat:1, Şişli • Harita
İntermed Nişantaşı Polikliniği
Cemil Topuzlu Cad. Enver Bey Apt. No: 58 B-Blok D:5- Caddebostan, İstanbul • Harita
Emrullah Taşındı Muayenehanesi
Hakkı Yeten Caddesi No.23 Vital Fulya Binası Kat 9 Daire:29 Fulya, Şişli • Harita
Özel İris Göz Merkezi
Merkez Mahallesi Dilaçar Sokak No:4, Şişli • Harita