Göz Hastalıkları, Kumlu, Hatay
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaFevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Cemal Gürsel Cad. No: 260 K: 1 D: 2, İzmir • Harita
Süheyla Köse Muayenehanesi
Alsancak Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet Apt No: 12 Kat: 8, 35170, İzmir • Harita
Taylan Öztürk Muayenehanesi
Dadaloğlu Mah. 2591 Sok. No: 4/A, Yüreğir • Harita
Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi
Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi
Göz hastalıkları, Kardiyoloji, Dermatoloji
, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diş hekimi Daha fazlaBirlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı), Esenler • Harita
Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi
İ.İnönü Mah. 720 Sok.No:16, İskenderun • Harita
Özel Palmiye Hastanesi
Üniversite Yolu No:41, Kayseri • Harita
Özel Kayseri Maya Göz Hastanesi
Antalya Medical Park Hastanesi // Fener Mah, Tekelioğlu Cd. No:7, Antalya • Harita
Medical Park Antalya Hastanesi
Zeytinlik Mahallesi Milliyetçi Sokak No:4/1, Bakırköy • Harita
Veni Vidi Göz Merkezi Bakırköy
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaPolatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan • Harita
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Özel Denizli Tekden Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji Daha fazlaMurat Dede Mah. Karcı Yolu Cd. 29 Ekim Bul. No:57, Denizli • Harita
Özel Denizli Tekden Hastanesi
Özel Tam-Med Hastanesi
Göz hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaSavcılı Mahallesi İnönü Caddesi No:156, Şahinbey • Harita
Özel Tam-Med Hastanesi
Özel Medifema Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaMustafa Kemal Paşa Mah. Kocatepe Cd. No:1, Torbalı • Harita
Özel Medifema Hastanesi