Göz Hastalıkları, Kumlu, Hatay

• Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazla

Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik Harita

Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik

• Cemal Gürsel Cad. No: 260 K: 1 D: 2, İzmir Harita

Süheyla Köse Muayenehanesi

• Alsancak Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet Apt No: 12 Kat: 8, 35170, İzmir Harita

Taylan Öztürk Muayenehanesi

• Dadaloğlu Mah. 2591 Sok. No: 4/A, Yüreğir Harita

Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi

• Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi

Göz hastalıkları, Kardiyoloji, Dermatoloji

, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diş hekimi Daha fazla

Birlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı), Esenler Harita

Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi

• Erenköy, Billur Bağları Cd. No: 1/C, Kayseri Harita

Prof. Dr. Ayşe Öner - Göz Hastalıkları Medikal ve Cerrahi Retina Uzmanı

İstanbul Harita

Taksim Acıbadem Hastanesi

• Antalya Medical Park Hastanesi // Fener Mah, Tekelioğlu Cd. No:7, Antalya Harita

Medical Park Antalya Hastanesi

• Zeytinlik Mahallesi Milliyetçi Sokak No:4/1, Bakırköy Harita

Veni Vidi Göz Merkezi Bakırköy

• Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazla

Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan Harita

Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi

• Özel Denizli Tekden Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji Daha fazla

Murat Dede Mah. Karcı Yolu Cd. 29 Ekim Bul. No:57, Denizli Harita

Özel Denizli Tekden Hastanesi

• Özel Tam-Med Hastanesi

Göz hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazla

Savcılı Mahallesi İnönü Caddesi No:156, Şahinbey Harita

Özel Tam-Med Hastanesi

• Özel Medifema Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazla

Mustafa Kemal Paşa Mah. Kocatepe Cd. No:1, Torbalı Harita

Özel Medifema Hastanesi