Göz Hastalıkları, Kumlu, Hatay

• Yükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA, Antalya Harita

Özel Ofm Antalya Hastanesi

• Adnan Menderes Mahallesi Ufuk Sokak No:7/1, Yalova Harita

Yalova Özel Atakent Hastanesi

• MMT Amerikan Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji Daha fazla

Tepebaşı Mah. Yüksek Sok. No: 3/A, Şahinbey Harita

MMT Amerikan Hastanesi

• Özel Yaman Cerrahi Tıp Merkezi

Göz hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon

, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji Daha fazla

Hürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:45, Bağcılar Harita

Özel Yaman Cerrahi Tıp Merkezi

• Ankara Yolu Caddesi No. 326, Yıldırım Harita

Özel MEDICABIL Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi

• Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Serhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58, Van Harita

Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi

• Özel Düzce Çağsu Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Psikoloji Daha fazla

Cumhuriyet Mah. D-100 Karayolu Üz. Kerva Mevkii, Düzce Harita

Özel Düzce Çağsu Hastanesi

• Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. Besim Paşa Sokak No:1 Kartal/ İstanbul, Kartal Harita

Veni Vidi Göz Merkezi Atalar

• Barbaros Mahallesi Ortabahar Sokak No:28, Ataşehir Harita

Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi

• Acıbadem Adana Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazla

Döşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66, Seyhan Harita

Acıbadem Adana Hastanesi

• Kayseri Harita

Ferdağ Sakioğlu Muayenehanesi

• Molla Gürani Mahallesi Vatan Cad. Halıcılar Köşkü Sk. No:11 Aksaray, Fatih Harita

Medipol Üniversitesi Vatan Klinikleri

• Sarayardı Cad.No:1, İstanbul Harita