Göz Hastalıkları, Kumlu, Hatay

Hastane Cad.No:82/A, Isparta Harita

Tamer Arıkan Muayenehanesi

• Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir Harita

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi

• Gazi Mustafa Kemal Paşa Mah. Atatürk Bul. No:56/3 Ekonomi Apt., Balıkesir Harita

Hayrettin Kılıç Muayenehanesi

• Bahçeli Evler Cad. Ahmet Yesevi Bulvarı, Mersin Harita

Özel Anamur Anamed Hastanesi

• İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazla

Zuhuratbaba M.Dr.T.Sağlam Cad.N10 Bakırköy, Bakırköy Harita

İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi

• Aydın Devlet Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazla

Hasanefendi-Ramazan Paşa Mahallesi Kızılay Caddesi No:13, Aydın Harita

Aydın Devlet Hastanesi

• NEORAMA PLAZA SÖĞÜTÖZÜ Beştepe Mahallesi, Yaşam Caddesi, No : 13 A blok / 73 Yenimahalle/Ankara” adresindeki muayenehanesinde hasta kabulüne başlamıştır. (Armada AVM arkası, Ak plaza Karşısı), Ankara Harita

PROF.DR.COŞAR BATMAN

• Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195, Adapazarı Harita

Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Konak, Lefkoşe Cd. No: 22, Nilüfer Harita

Özel Doruk Nilüfer Hastanesi

• Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Adli tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazla

Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak, Ankara Harita

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi