Göz Hastalıkları, Kumlu, Hatay
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaDemetevler 12. Cad., Yenimahalle • Harita
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Mimarsinan, Alparslan Blv. No:17, Samsun • Harita
VM Medical Park Samsun Hastanesi
İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaAnadolu Cad.1595 Sok.No:382 İmbatlı, İzmir • Harita
İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Embriyoloji ve histoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaBağlarbaşı, Feyzullah Cad. No:39, Maltepe • Harita
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Kocaeli Devlet Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Nefroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaCedit Mah. Turan Güneş Cad., Kocaeli • Harita
Kocaeli Devlet Hastanesi
Op. Dr. Saniye Demirci
Gmk Bulvarı No: 81, Çankaya • Harita
Kudret International Hospital
Op. Dr. Muharrem Minen
Göz hastalıkları
Tahsilli Mahallesi, Kozan Cad., (Tren Yolu Yanı) No:321, 01240, Yüreğir • Harita
Özel Altınkoza Hastanesi
Op. Dr. Ebru Cömert Hamzaoğlu