Psk. Dan. | Bilim Uzmanı
Gözde Açıker
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
İzmir 1 adres
802 yıllık geçmişiyle, psikoloji alanında dünyanın en başarılı 100 üniversitesi arasına yer alan Padava Üniversitesinde (University of Padova) "Clinical, Social and Intercultural Psychology", Türkçesiyle, Klinik, Sosyal ve Kültürlerarası Psikoloji Master/Yüksek Lisans programına tam burslu bir şekilde kabul edildim ve 2023 yılında onur derecesiyle bitirdim.
Şu an, Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar'ın eğitmenliğinde "Bilişsel Davranışçı Terapi" İngiilizcesiyle Cognitive Behaviour Therapy alanında kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Bilişsel Davranışçı Terapi derneği, ABD merkezli öncü kuruluşun Türkiyede akreditasyonunu tamamlayabildiği iki kuruluştan ilkidir. Uluslararası bu kuruluşun amacı, standardizasyonu ve yüksek nitelikli terapistleri sınıflandırmaktır. Bugün için 10.000 den fazla üyesi vardır ve akademinin gerekli koşullarını sağlayan ve "süpervizör" mertebesine yani sertifikasyonuna ulaşan dünyada üzerinde sadece 158 kişi vardı. Ne büyük bir onur ki bu 158 kişiden 9'u bizim ülkemizdendir. Ayrıca 9 kişinin 7 si, Prof. Dr. Türkçapar ve Prof. Dr. Selçuk Aslan veya Dr. Emre Sargın gibi değerli hocalarımız eğitimlerine devam ettiğim Bilişsel Davranışçı Terapi Derneği üyesidir ve eğitim yolcuğumuzda bizlere katkı sağlamaktadır.
Doğumdan ölüme uzanan bu hayat yolculuğunda, sizinle kesişen yollarımızın bir anlam taşımasını ve ruh sağlığınız için bu yolda birlikte yürüyebilmeyi içtenlikle umuyorum. Teşekkür ederim.
Aile Danışmanlığı Randevusu
Good Enough Zeka Testi
Grup Terapisi
Güvenli İnternet Kullanımı
Psk. Dan. Gözde Açıker
Hamilton Anksiyete Ölçeği (HARS)
Psk. Dan. Gözde Açıker
Hamilton Depresyon Değerlendirme Ölçeği (HDRS)
Kariyer Danışmanlığı
Kaygı Bozuklukları Tedavisi
Kişisel Gelişim Danışmanlığı
Kurumsal Danışmanlık
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
Liebowitz Sosyal Fobi Ölçeği Testi
Psk. Dan. Gözde Açıker
Maudsley Obsesif Kompulsif Testi (Takıntı)
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Çocuklar İçin Sosyal Anksiyete Ölçeği
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
t...
Kendisine yeme bozuklukları nedeniyle başvurdum fakat sonra farklı şeyler üzerinde de çalışmaya devam ettik. Haftada bir düzenli görüşüyoruz planlama konusunda da oldukça memnunum. Kendisi çok ilgili bilimsel çalışmalara bağlı bir çalışma stili benim en dikkatimi çeken şey olmuştu. Sürekli form, test ve çeşitli teknikler ile aktif bir görüşme gerçekleştiriyoruz diyebilirim.
t...
Gözde hocaya arkadaşlarım vasıtasıyla ulaştım. Son dönemlerde yaşadığım öfke durumları, ani sinirlenmeler ve özellikle erteleme alışkanlığım nedeniyle başvurdum. Ben yeni bir değişiklik nedeniyle düşünürken aslında çok uzun zamandır birçok şeyin etkili olduğu konusunda önemli bir farkındalık ve ilerleme kaydettik. Yaklaşık 5 aydır devam ediyorum. Erteleme konusunda neredeyse bir sıkıntım kalmadı diyebilirim. Özellikle de hocamızın yönerge ve ödevlerini takip ettiğim sürece oldukça yardımcı oldu. Kendisi ilgili ve açık anlaşılır bir dilde iletişim kuruyor bu nokta da oldukça memnunum. Bu yüzden kesinlikle çevreme de tavsiye ediyorum.
m...
Gözde Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Depresyon sebebiyle başvurdum. Şuanda sürecimiz yeni olmasına rağmen memnunum. Tavsiye ederim.
a...
Gözde Hanım'a bir tanıdığımın referansı ile ulaştım. Kendisine kaygı bozukluğu nedeniyle başvurdum . İlk görüşmemizden itibaren kendisi oldukça bilgilendiriciydi bu sayede terapi planını birlikte oluşturduk diyebilirim kendimi birçok adımda dahil edilmiş hissettim ve bu da bana güven verdi. İlk birkaç seansın değerlendirme ,daha sonraki seansların terapi olacağını söyledi. Şu ana kadar beş görüşme gerçekleştirdik ve kesinlikle şimdiden bir ilerleme olduğunu söyleyebilirim.
ş...
Psikolog Gözde Hanım'a internetten ulaştım. Depresyon ve kaygı bozukluğum mevcuttu. Hayatımdaki en güzel karşılaşmalardan biri oldu. Hala seanslarımız düzenli biçimde devam ediyor. Yaklaşımı , samimiyeti sıradışı. Şiddetle öneriyorum kendisini..
ö...
İş stresim sebebiyle başvurmuştum. Nazik ve anlayışlı bu süreçte kendisiyle olan görüşmelerimde çok memnun kaldım. Çevremde tavsiyem sonrası ve danışmanlık alan arkadaşım oldu. Başarılarının devamını diliyorum.
g...
Anksiyete bozukluğu için kendisinden ilk randevuyu aldım hala sürece devam ediyoruz. Gözde Hanım oldukça ilgili bir danışman diyebilirim. Kendisinden memnunum ve çevreme tavsiye ederim.
Gözde Açıker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Açıker, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Gözde Açıker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Gözde Açıker adresi nerede?Gözde Açıker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Açıker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gözde Açıker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gözde Açıker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Açıker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gözde Açıker hangi dilleri konuşuyor?Gözde Açıker ile Türkçe, İngilizce, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
Gözde Açıker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Açıker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gözde Açıker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gözde Açıker hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Gözde Açıker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gözde Açıker hangi sigortaları kabul ediyor?Gözde Açıker tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.