Lisans eğitimi sırasında çocuk psikolojisine ilgi duyan Gözde AY NALBANTOĞLU, iki yaz döneminde Bakırköy Prof. Mahzar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin psikiyatri servisinde staj programını tamamlamış olup, Özel Balıklı Rum Hastanesinde psikoz ve nevroz kliniklerinde farklı psikopatolojiler ile çalışma şansını yakalamıştır.
Dört yıllık lisans eğitiminin ardından “Psikolog” payesini alan Gözde AY NALBANTOĞLU, psikoloji alanında yüksek lisans yapmıştır. Yüksek Lisans programında “6 İle 11 Yaş Arasında Çocuklarda Görülen Ruhsal Sorunların Annelerin Bağlanma Düzeyi, Çocuk Yetiştirme Tutumu ve Aile İşlevleri İle Olan İlişkisi” adlı araştırma teziyle “Uzman Psikolog” payesini almaya hak kazanmıştır.
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı çeşitli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde psikolog olarak çalışmış bulunan Gözde AY NALBANTOĞLU, bu süre içerisinde Down Sendromu, Yaygın Gelişimsel ve Dil-Konuşma Bozukluğu olan, Zihinsel, İşitsel ve Bedensel Engelli ve Üstün Yetenekli bireyler ile çalışmış olup, özel bireylerin ebeveynlerine danışmanlık hizmeti vermiştir. Bulunduğu kurumlarda idareci görevinin yanında özel gereksinimli çocukların eğitim programlarının hazırlanmasında, grup eğitimlerinin düzenlenmesinde ve aile seminerleri verilmesinde sorumlu olmuştur.
Üniversitede Akademisyen olarak Çocuk Gelişimi Programında bulunan öğrencilere dersler veren Gözde AY NALBANTOĞLU aynı zamanda özel okulların PDR Birimlerine danışmanlık hizmeti vermiş olup, “bölge mentörü” olarak görev yapmıştır.
Ailelere yönelik seminer, atölye gibi bilinçlendirme çalışmaları uygulayan Gözde AY NALBANTOĞLU, aynı zamanda da çeşitli kurum ve şirketlere stres yönetimi, etkili iletişim teknikleri gibi konularda eğitim ve seminer programları düzenlemektedir.
14 yıldır mesleğine tutkuyla bağlı olan Gözde AY NALBANTOĞLU bu alanda gelişimi takip etmek adına değerli uzmanlardan çeşitli eğitimler almaya devam etmekte olup, özel danışmanlık merkezlerinde çocuklara ve ailelere danışmanlık hizmeti vermeye devam etmektedir.
Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı Beycity Residance Bina no:3 Blok:B Kat:7 Daire:52, Beylikdüzü
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Doğuma Hazırlık ve Nefes Çalışmaları
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
2Face Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Dışavurumcu Sanat Terapisi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nöropsikolojik Değerlendirme
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
2Face Psikoloji
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Otojenik Gevşeme Tekniği
2Face Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
İz Sürme Testi
me...e
Daha önce farklı psikologlarla terapi süreçlerim olmuştu fakat hepsi terapiyi bırakmamla sonuçlanmıştı. Gözde Hanım ile terapi sürecine başladığımda, psikolog seçiminin önemini bir kez daha anladım.
Uzun zamandır şikayetçi olduğum konuları, Gözde Hanım’ın yönlendirmeleri ve iyi bir dinleyici olması sayesinde kısa sürede değiştirebilme cesareti buldum. Kendimi eskisinden daha iyi hissediyor ve duygu ile davranışlarım hakkında daha fazla farkındalık sahibi bir birey olduğumu düşünüyorum. Terapiye devam edeceğim, kesinlikle cok memnunum.
c....k
Gözde hanıma çok şey borçluyum hayatımı degiştirdi…
1 yıldır düzenli geliyorum kontrolsüzce alkol kullanımım vardı bunun yanında uyuşturucu kullanımımda vardı , artık uyuşturucuyu hayatımdan çıkarttık alkolüde azalttım sosyal içicilik şeklinde devam ettiriyorum spor yapıyorum fit ve saglıklı hale geldim özgüvenim yükseldi ve gereksiz takıntılarımdan kurtuldum kendi hayatımı öncelik tutmayı ögrendim daha mutluyum ve yaptıgım herşeyden keyif almaya başladım .
düzenli gelmeye devam ediyorum çünkü daha iyi bir hayat için destege ihtiyacım oldugunu düşünüyorum
a....d
İlk bireysel olarak başvurdum. Sonra çift terapisi olarak devam ettik. 2-3 seans aldık. Şu an bireysel olarak devam ediyorum. Baya değişiklik var. Büyük bir farkındalık oluştu. 2 yıldır gidiyorum. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Çok iyi bir dinleyici ve profesyonel bir uzman. Birkaç farklı uzmana gittim, hiç verim alamadım. Gözde Hanım benim için farklı, çok verim aldım. Genel olarak ben memnunum. Çevremdeki herkese kendisini öneriyorum. Onlar da seanslara gitmeye başladı.
e....g
Doğum sonrası depresyon için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. 5 seans aldım. Olumlu yönde değişiklikler oldu. Sürecimiz iyi geçti. Çocuğumla ilgili tekrar başlamayı düşünüyorum. Gözde Hanım çok içten birisi. Hiç yabancılık çekmedim. Arkadaşımla konuşuyormuşum gibi hissettirdi. Yönlendirmelerde bulunuyor. Uyguladığımda kolay olduklarını gördüm. Çözüm yanı başımdaymış bunu gösterdi. Online seansta aldım. Genel olarak çok memnun kaldım. Bana çok yardımcı oldu. Ortamı da çok güzel ve danışanını karşılaması çok hoş.
s....)
Kızım çekingendi. Bu çekingenliğini aşmak için başvurduk. Seanslar sayesinde iyi sonuçlar aldık. Zamanla aşabileceğini farklı ortamlara girmesini ve ortamının değişmesini söyledi. Ben de kızımı spora yazdıracağım. Gözde Hanım'ı ben çok beğendim. 2 seans aldık. Çok ilgili birisi. Davranışları çok güzel. Kızım seanslara gitmek için can atıyordu. Yaklaşımları da çok iyi.
n....
Yeni evlenen bir çiftiz. Narsist bir birey olarak 8 aylık evlilik sürecini kötü şartlar altında yürüttüm. Gözde Hanımın sayesinde bireysel farkındalığım artarak süreci mümkün olanın en iyisi şeklinde yürütmeye başladım. Artık eşimle aramda olan şiddetli tartışmalar sona erdi. İlişkim çok iyiye gidiyor. Benim durumunda olan her bireyin muhakkak katılmasını tavsiye ederim.
s....)
Kendisinden çok memnunum. Seanslar çok verimli geçiyor. Çocuğum için yaklaşık 6 aydır görüşme sağlıyoruz. Çocuk halen tam açılmadı ama beni biraz yumuşattı. Birlikte işi götürüyoruz. Gözde Hanım işinin ehli diyebilirim.
b....)
Gayet çocuğumun gelişimi için fikirlerine önem verdiğimiz, iyi bir psikolog. Genel anlamda memnunuz. Yaklaşık 5-6 seans görüşme sağladık. Çocuğumun genel olarak davranışlarında toparlanmalar oldu. Kendisi bize de güzel fikiler veriyor. Aldığımız danışmanlık hizmetinden genel olarak memnunum.
Gözde Hanım'dan gayet memnunuz. Yaklaşık 2 aydır aile terapisi olarak görüşme sağlıyoruz. Bize yardımcı, faydalı olduğunu düşünüyorum. Seanslardan sonra daha sakin kalabildiğimizi gözlemledik. Gözde Hanım işini gayet iyi yapan birisi. Biz bu konuda kendisinden çok memnunuz.
g....a
Gözde Hanım ile yaklaşık bir aydır görüşmekteyim. Görüşmelerimiz boyunca, gerek bilgi birikimi, gerekse empati yeteneği ile bana çok yardımcı oldu.
Gözde Hanım, psikoloji alanındaki güncel gelişmeleri yakından takip eden, alanında uzman bir psikolog. Görüşmelerimiz sırasında, sorunuma yönelik doğru teşhis koyabilmesi ve bana uygun tedavi yöntemlerini önermesi, benim için çok değerli oldu ve aynı zamanda çok empatik bir insan. Sorunlarımı dinlerken, beni gerçekten anlıyormuş gibi hissettim. Kendimi rahatça ifade edebilmem ve çözümler üretebilmem için bana güven verdi.
Kendisi ile çalışmaktan çok memnun kaldım.
Gözde Ay Nalbantoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Ay Nalbantoğlu, Psikoloji. Size Gözde Ay Nalbantoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Gözde Ay Nalbantoğlu adresi nerede?Gözde Ay Nalbantoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı Beycity Residance Bina no:3 Blok:B Kat:7 Daire:52 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Ay Nalbantoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gözde Ay Nalbantoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gözde Ay Nalbantoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Ay Nalbantoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gözde Ay Nalbantoğlu hangi dilleri konuşuyor?Gözde Ay Nalbantoğlu ile İngilizce, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
Gözde Ay Nalbantoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Ay Nalbantoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gözde Ay Nalbantoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 63 hasta / danışan, Gözde Ay Nalbantoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gözde Ay Nalbantoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Gözde Ay Nalbantoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Beylikdüzü Aile İçi İletişim Sorunları
Beylikdüzü Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Beylikdüzü Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Psikologlar