Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Evlilik Terapisi
nu...n
Gözde hanımla birkaç yıl önce tanıştım . Harika bir insan . Çok azimli . Siz kararlıysanız problemleri Gözde hanımla birlikte çözmeye , sorunlarınız çözülmüş bilin . Gerçekten sonuna kadar bizimle birlikte mücadele eden biri . Biz trafik kazası geçirmiştik . Pert olmuş araçtan eşim ve iki çocuğumla birlikte çok zor çıkmıştık . Kaza sonrası herhangi bir araca binmekte zorluk çektim , Panik atak gelişti .,Bunalıma girdim. Sokaktaki İnsanlardan bile korkmaya başladım Allah karşıma Gözde hanımı çıkardı . İnanın benimle birlikte mücadele verdi . Hatta beni tedavi ederken verdiği talimatlarla oğlumu da tedavi etti . Çok şükür atlattık o dönemleri . Allah razı olsun Gözde hanımdan . Yolu bahtı açık olsun . Herzaman dualarımda olacak .
Yaklaşık olarak 6 aydır Gözde Hanım'la birlikte terapi sürecindeyim. Kendisinden aşırı memnunum. Terapime başladığım günden bu yana çok uzun zaman geçmemesine rağmen pek çok konuda ciddi ilerleme kaydetmeme ve birçok meseleye dair farkındalık kazanmama vesile oldu. Profesyonel şekilde uyguladığı EMDR yöntemi sayesinde asla kurtulamayacağımı düşündüğüm travmalarımı büyük ölçüde atlatmayı başardım, daha da iyiye gideceğimi düşünüyorum. Gözde Hanım hayatımda büyük dönüm noktalarının meydana gelmesi konusunda bana yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ederim.
Gözde Bilenser ile yaklaşık 6-7 aylık bir psikoterapi süreci içinde EMDR yönteminin de uygulandığı bir psikolojik danışmanlık aldım. Gözde Hanım’ı tanımadan ve tesadüfen tercih ettim ve çok memnun kaldım. Temel sıkıntım kaygı bozukluğu ve depresyon idi. Terapi sonunda hayata, çevremdeki olaylara ve en önemlisi kendime olan farkındalığım arttı. Geçmişime doğru bir yolculuk yaptım ve kendimde yeni şeyler keşfettim. Yıllar önce bıraktığım müzik hobime geri döndüm. Kendisine yardımları için çok teşekkür ediyorum.
t.....
Gözde Bilenser'e bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurdum. İşyerinde diğer insanlarla ciddi problemler yaşıyordum ve ne işe gitmek ne de evden dışarı çıkmak istiyordum. İşyerinde yaşadığım sıkıntıların benzerlerini hayatımdaki diğer insanlarla da yaşıyordum. Artık katlanılmaz hale gelmişti tüm bunlarla mücadele etmeye çalışmak. Ama ne şanslıymışım ki Gözde Hanım'la karşılaştım. Kendisinin bana yaklaşımı, sorunlarımı ele alışı ve uyguladığı yöntemler insanlara bakış açımın değişmesine yardımcı oldu ve bu durum beni inanılmaz derecede rahatlattı. Gözde Hanım'ı herkese tavsiye ediyorum, kendisine de teşekkür ediyorum.
Gözde Bilenser isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Bilenser, Psikoloji. Size Gözde Bilenser tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Çift Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Normal Randevu.
Gözde Bilenser adresi nerede?Gözde Bilenser şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fulya Mahallesi, Vefa Aralığı Sokak, No:2 Daire: 17 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Bilenser isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gözde Bilenser online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gözde Bilenser isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Bilenser, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Gözde Bilenser hangi dilleri konuşuyor?Gözde Bilenser ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gözde Bilenser isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Bilenser bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gözde Bilenser ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gözde Bilenser hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Gözde Bilenser hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu