Diyetisyen Gözde Çiftçi özellikle en güncel yaklaşımlar arasında olan psikodiyet yaklaşımını benimsediği ve beslenme ile psikoloji arasındaki güçlü ilişkinin farkındalığıyla her danışanını ayrı ayrı değerlendirip kişinin ihtiyacı doğrultusunda onu yönlendirdiği bir çalışma şekliyle başarılı bir meslek hayatı hedeflemektedir.
Zafer, Açarlar Rezidans, Şht. Adnan Menderes Blv. No:44/5 D:B blok daire:11, Ödemiş
Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
se...a
Güzel bir listeyle ,güzel bir hafta olacak.Sürdürülebilir,sıkmayan bi diyet listesiyle yağ yakmaya devam!
h....s
Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için gittim. Araştırıp kendisi buldum. 1 ay içerisinde 12 kilo verdim. Diyet listesini ortaklaşa hazırlıyoruz. İstediğim saatte kendisine ulaşabiliyorum. Hiç sorun olmuyor. Arkadaş gibiyiz. Gözde Hanım samimi ve başarılı bir uzman.
y....g
Kilo vermek için gittim. 5 aydır gidiyorum, hedefime ulaştım, koruma altındayım. Diyet listesini kendisi hazırlıyor, üzerinde konuşuyoruz. Gözde Hanım on numara, beş yıldız. Güler yüzlü birisi. Dirençli bir vücudum var. Yapamadığımda olmuyor dediğimde bile danışanını motive ediyor. Dakik bir uzman. Memnunum. Erken gittiğim saatlerde bile benim için ofisi açtılar.
n....o
Sağlıklı yaşam için gittim. Eşim de kilo vermek için gidiyor. 4 seanstır gidiyoruz. 3 haftada eşim 9.5 kilo verdi. Ben bölgesel incelme için devam ediyorum. Eşimin seansları çok güzel geçiyor. Ben yeni başladım. Gözde Hanım'dan gayet memnunum. Aradığımda açmama durumları da olmadı.
öz...ş
Seansımın tam zamanında başlaması çok değerliydi benim için. Zaman herkes için değerli. İlgi, alaka, güler yüz benim için çok önemli. Alkol bırakma ve iştah kapama için seans talebimde bulunmuştum. Gayet güzel bir seans oldu.
ce...
Merbaha Gözde hanımla 1 ayımı tamamladık. Ne ara bu zaman geçti anlayamadım benim hep diyet yaptığım süreler uzun gelirdi ama bu diyetimde aşırı hızlı bir ay geçirdim. Bir ayın sonunda 10 kg veda ettim bu kadar hızlı ve sağlıklı şekilde kilo vereceğimi hiç tahmin etmezdim. Verdiğim 10 kg da hiç ama hiç zorlanmadım ara ara kaçamaklarım oldu gözde hanım çok anlayışlıydı ve bu kaçamaklar hiç sorun olmadı. Gözde hanımın psikolojik desteği, sağlıklı diyet programı ve andulasyon cizhazıyla kilo vermek gerçekten mükemmel şu an her şey yolunda ve sizinle devam etmek çok güzel
i̇....
Kilo verme sebebiyle tavsiye üzerine ulaştım Gözde Hanım'a. Yaklaşık 2 aydır devam ediyorum. Online olarak görüşüyoruz. Bu sürede 12 kilo verdim. Gözde Hanım, neyi sevdiğim neyi sevmediğime göre listeleri oluşturuyor. Bu yüzden zorluk yaşamadım. Hem sevdiğim yiyecekleri tüketiyor hem de kilo veriyorum. Gözde Hanım çok güler yüzlü ve sevecen bir uzman. Danışanının motivasyonunu yüksek tutuyor. Gün içinde listeye uymayacağım zamanlarda da kendisine ulaşabiliyorum ve yardımcı oluyor.
s....s
Zayıflamak ve beslenme düzeni oluşturabilmek için arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Gözde Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 1 ay devam ettim ve 2 kilo verdim. Zaten pek kilo fazlalığım yoktu. Ayrıca Andülasyon hizmeti de aldım ve 17 cm incelme yaşadım. Gözde Hanım çok özverili ve fedakar bir uzman. Danışanına karşı çok ilgili.
Guleryuzlu, ilgili ve ayrıntılı bir şekilde açıklamalarıyla sürece uyum sürecini kolaylaştırıyor.yazdigi diyet listeleri hayata kolay adapte edilebilir şekilde olduğu için sürdürülebilir özellik taşıyor.surecin henuz başındayım ama kendisinden çok memnunum.
gi...z
2 aydır süreç içerisindeyiz. 8 kilo verdim. Daima motive edici konuşmaları ve güleryüzlülüğü ile çok mutlu eden biri
Gözde Çiftçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Çiftçi, Diyetisyen. Size Gözde Çiftçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Gözde Çiftçi adresi nerede?Gözde Çiftçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer, Açarlar Rezidans, Şht. Adnan Menderes Blv. No:44/5 D:B blok daire:11 Ödemiş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Çiftçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gözde Çiftçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gözde Çiftçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Çiftçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gözde Çiftçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Çiftçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gözde Çiftçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gözde Çiftçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Gözde Çiftçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gözde Çiftçi hangi sigortaları kabul ediyor?Gözde Çiftçi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.