Dyt. Gözde Çiftçi, kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde eğitimini tamamlayan ve üniversite hayatının 3 yılında farklı farklı bir çok alanda stajını tamamlayan Gözde Çiftçi’nin oluşturduğu “Yeni Nesil Diyetisyen” kavramıyla bilgi birikimini danışanlarına en yeni, en güncel yollarla aktarmayı görev edinmiştir.
Diyetisyen Gözde Çiftçi özellikle en güncel yaklaşımlar arasında olan psikodiyet yaklaşımını benimsediği ve beslenme ile psikoloji arasındaki güçlü ilişkinin farkındalığıyla her danışanını ayrı ayrı değerlendirip kişinin ihtiyacı doğrultusunda onu yönlendirdiği bir çalışma şekliyle başarılı bir meslek hayatı hedeflemektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Dyt. Gözde Çiftçi
Zafer, Açarlar Rezidans, Şht. Adnan Menderes Blv. No:44/5 D:B blok daire:11, Ödemiş

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diyetisyen Randevusu

Online Danışmanlık +47 daha fazla

Diyetisyen Randevusu

Röportaj

Konum: Dyt. Gözde Çiftçi Diyetisyen Randevusu

Güzel bir listeyle ,güzel bir hafta olacak.Sürdürülebilir,sıkmayan bi diyet listesiyle yağ yakmaya devam!

Telefon numarası doğrulandı

Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için gittim. Araştırıp kendisi buldum. 1 ay içerisinde 12 kilo verdim. Diyet listesini ortaklaşa hazırlıyoruz. İstediğim saatte kendisine ulaşabiliyorum. Hiç sorun olmuyor. Arkadaş gibiyiz. Gözde Hanım samimi ve başarılı bir uzman.

Y
Telefon numarası doğrulandı

Kilo vermek için gittim. 5 aydır gidiyorum, hedefime ulaştım, koruma altındayım. Diyet listesini kendisi hazırlıyor, üzerinde konuşuyoruz. Gözde Hanım on numara, beş yıldız. Güler yüzlü birisi. Dirençli bir vücudum var. Yapamadığımda olmuyor dediğimde bile danışanını motive ediyor. Dakik bir uzman. Memnunum. Erken gittiğim saatlerde bile benim için ofisi açtılar.

Telefon numarası doğrulandı

Sağlıklı yaşam için gittim. Eşim de kilo vermek için gidiyor. 4 seanstır gidiyoruz. 3 haftada eşim 9.5 kilo verdi. Ben bölgesel incelme için devam ediyorum. Eşimin seansları çok güzel geçiyor. Ben yeni başladım. Gözde Hanım'dan gayet memnunum. Aradığımda açmama durumları da olmadı.

Ö
Konum: Dyt. Gözde Çiftçi Andulasyon Terapi

Seansımın tam zamanında başlaması çok değerliydi benim için. Zaman herkes için değerli. İlgi, alaka, güler yüz benim için çok önemli. Alkol bırakma ve iştah kapama için seans talebimde bulunmuştum. Gayet güzel bir seans oldu.

C
Konum: Dyt. Gözde Çiftçi Diyetisyen Randevusu

Merbaha Gözde hanımla 1 ayımı tamamladık. Ne ara bu zaman geçti anlayamadım benim hep diyet yaptığım süreler uzun gelirdi ama bu diyetimde aşırı hızlı bir ay geçirdim. Bir ayın sonunda 10 kg veda ettim bu kadar hızlı ve sağlıklı şekilde kilo vereceğimi hiç tahmin etmezdim. Verdiğim 10 kg da hiç ama hiç zorlanmadım ara ara kaçamaklarım oldu gözde hanım çok anlayışlıydı ve bu kaçamaklar hiç sorun olmadı. Gözde hanımın psikolojik desteği, sağlıklı diyet programı ve andulasyon cizhazıyla kilo vermek gerçekten mükemmel şu an her şey yolunda ve sizinle devam etmek çok güzel

Telefon numarası doğrulandı

Kilo verme sebebiyle tavsiye üzerine ulaştım Gözde Hanım'a. Yaklaşık 2 aydır devam ediyorum. Online olarak görüşüyoruz. Bu sürede 12 kilo verdim. Gözde Hanım, neyi sevdiğim neyi sevmediğime göre listeleri oluşturuyor. Bu yüzden zorluk yaşamadım. Hem sevdiğim yiyecekleri tüketiyor hem de kilo veriyorum. Gözde Hanım çok güler yüzlü ve sevecen bir uzman. Danışanının motivasyonunu yüksek tutuyor. Gün içinde listeye uymayacağım zamanlarda da kendisine ulaşabiliyorum ve yardımcı oluyor.

Telefon numarası doğrulandı

Zayıflamak ve beslenme düzeni oluşturabilmek için arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Gözde Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 1 ay devam ettim ve 2 kilo verdim. Zaten pek kilo fazlalığım yoktu. Ayrıca Andülasyon hizmeti de aldım ve 17 cm incelme yaşadım. Gözde Hanım çok özverili ve fedakar bir uzman. Danışanına karşı çok ilgili.

Konum: Dyt. Gözde Çiftçi Kilo Verme Diyetleri

Guleryuzlu, ilgili ve ayrıntılı bir şekilde açıklamalarıyla sürece uyum sürecini kolaylaştırıyor.yazdigi diyet listeleri hayata kolay adapte edilebilir şekilde olduğu için sürdürülebilir özellik taşıyor.surecin henuz başındayım ama kendisinden çok memnunum.

Konum: Dyt. Gözde Çiftçi Diyetisyen Randevusu

2 aydır süreç içerisindeyiz. 8 kilo verdim. Daima motive edici konuşmaları ve güleryüzlülüğü ile çok mutlu eden biri