Invisalign Tedavisi
Lingual Ortodonti
Gözde Çobanoğlu Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Gözde Çobanoğlu Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Gözde Çobanoğlu Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Hareketli Damaklık Tedavisi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Kanal Tedavisi
Gözde Çobanoğlu Muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Komplikasyonlu Diş Çekimi
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Gözde Çobanoğlu Muayenehanesi
"Türk Aligner Derneği" kurucu üyesi ve yönetim kurulu sekreterliği görevine devam etmektedir. Ayrıca "Avrupa Aligner Derneği" ve "Türk Ortodonti Derneği" üyesidir. Invisalign klinik konuşmacısı ve eğitmeni olarak yurtiçi ve yurtdışında bir çok konferansa katılmış, halen düzenlenen kongre ve sempozyumlarda sunumları ve eğitimleri devam etmektedir.
Mesleği ile ilgili dünyadaki yenilikleri yakından takip etmek dışında fotoğraf çekmekten keyif almaktadır. Evli ve bir çocuk annesidir.
se...n
Gözde hanımla bi kaç ay önce tanıştım.ilk günden ilgisi ve ekibi mükemmel karşıladılar. Tek tek detaylı her aşamasını anlattı ve ınvisaling tedavisine karar verdik.Dişlerimdeki bozukluk alt ve üst çene uyumsuzluğundan dolayı telsiz ortodonti tedavisine başladık.öncesinde 20’lik dişlerim çekildi süreç sorunsuz ve ağrısız bir şekilde geçti.plaklarım geldi kullanmaya başladım her şey mükemmel ilerliyor.çok memnunum Gözde hanım ve ekibi iyi varsınız..
f....)
Gözde Hanım işinde uzman, güler yüzlü ve hastalara karşı iyi bir doktor. Çocuğumun damak yapısında bir bozukluk olduğu için şeffaf plak tedavisi uyguluyor. Tedavimizden ve gidişattan şimdilik memnunuz.
ç....)
Gözde Hanım işinde çok iyidir. Ben de kızımı götürüyorum. Güler yüzü, neşesi, karşılaması her şeye değer. İnsana davranış şekli bile motive ediyor; kendisine gitmemizin en başında o geliyor. İşinde uzman, 1 numaralı bir doktor. Ekibi de sağlam. Kızımın üst çenesinde gerileme var. Invisalign tedavisi uygulanıyor. Biz çok memnunuz.
t.....
Gerçekten çok memnun kaldım. Enerjisi yüksek bir ofis. Benim için diş hekimi gerginlik verici ve korkutucu olduğu için Gözde Hanım çok iyi bir tercih oldu. Kendisi çok iyi yönlendiriyor ve çok iyi bir doktor. Plak tedavimi uyguladı, tedavim tamamlandı ve her şey yolunda. Sonuçlardan gayet memnun kaldım.
c.....
Hem iletişiminden hem hasta ilişkilerinden çok memnun kaldım. İnvisalign tedavisi yaptırdım. Aynı zamanda kendisinin yönlendirmesiyle estetik dolgu tedavimi yaptırdım. Tedavim sürecimin başından sonuna kadar hep ilgiliydi. Benim unuttuğum noktalarda kendisi arayıp takip ederdi. Genel anlamda ben çok memnun kaldım. Herkese öneririm.
Gözde Hocam çok iyi bir doktor. Kendisini bana üniversite hastanesindeki profesör doktor tavsiye etmişti. Diş hekimine gidildiği andan beridir küçük büyük fark etmeden biraz tedirgin oluyoruz ama oraya ilk adım atıp Gözde Hocam'ı gördüğüm andan itibaren o tedirginlik ve korku gitti. İşinin ehli olmasından ziyade içtenliği, samimiyeti, her aşamayı güzelce tatlı diliyle anlatması güven verdi. Oradaki tüm ekip de çalışanların hepsi öyle. Ortodonti tedavisi için gitmiştim, sıkıntı yaşamadım. Sorun olduğum zaman da kendisine ulaştım. Hasta-doktor yakınlığını her zaman hissettim. En kısa sürede de hemen faydasını gördüm. Gülmeye çekinen bir insandım. Gömülü dişim vardı, gülmek zor oluyordu. Özgüvenim öyle yerine geldi ki bariz anlamda gelişme var. Tomografi çekildi, üst dişlerimin çarpık olmasının nedeni gömülü dişimmiş. Çekme kararı alındı ve cerrahi işlem yapıldı. Tek takıldı, lastik takıldı. Tedavime başlayalı 14 ay oldu. Ben çok memnunum.
b....k
Yaklaşık 2 seneden beri Gözde Hocanın hastasıyım. Cene cerrahisi işlemi olacağımdan dolayı ortodonti tedavavisi için kendisine başvurdum. Uzun araştırmalar sonucu kendisinin bilgi ve donanımına inanarak bu yola çıkmak istedim. Şu ana kadar gösterilen ilgi ve alaka muazzam. Tüm ekibi her daim güleryüzlü ve sıcakkanlılar. Bu ortam size evinizde gibi rahat bir konfor alanı sunuyor.
ce....
Gözde hocam’a çift çene ameliyatı için şeffaf plak tedavisi oldum, çok memnun kaldım, kendisi sadece ortodontik tedavi süresince değil, aynı zamanda ameliyat sürecinde de hep yanımda ve tam destek oldu. Bilgisi, motive etmesi, deneyimi, ve güler yüzü ile hep yanımdaydı.
Diş sıkma için başvurdum Gözde hocaya, gğven veren ve samimi bir doktor. Yeni bir tedaviye başladı ve şimdiden işe yarayacağı konusunda güvenim tam
ş.....
Doktorumuzun tavsiyesi ile Gözde Hocamız ile tanıştık, hiç eksik etmediği güleryüzü ve sıcak-samimi tavrı ile bizi karşıladı ve 10 yaşındaki kızıma Şeffaf plak tedavisine başladık. Dişleri sallanırken, düşerken ve yeni dişleri çıktığında da plak tedavimiz devam etti; hiç bir sorun yaşamadık ve tedavimizi büyük ölçüde tamamladık. Güzel bir tedavi süreci geçirdik, kendisini tanıdığımız için şanslıyız.Konusunda oldukça uzman, güzel iletişim kurabileceğiniz bir diş hekimidir. Kliniğin yeri de oldukça uygun ve gidiş gelişlerimiz kolaylıkla oldu.Ayrıca randevularda ve iletişimimizde klinik çalışanları her zaman kolaylık sağladılar.
Gözde Çobanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Çobanoğlu, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Gözde Çobanoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş İmplantı.
Gözde Çobanoğlu adresi nerede?Gözde Çobanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- John F. Kennedy Caddesi No:24/3 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Çobanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gözde Çobanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gözde Çobanoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Çobanoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gözde Çobanoğlu hangi dilleri konuşuyor?Gözde Çobanoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gözde Çobanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Çobanoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gözde Çobanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 94 hasta / danışan, Gözde Çobanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortodontistler
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortodontistler