Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Online Diyet
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
Gözde Gizem Beauty & Wellness
Gözde Hanım ile bulunduğu yerden tanıştım.Kilo vermek adına tercih ettim.Uzun zamandır karın ve bel bölgemde gitmeyen kilolarım vardı. Kendisiyle bunun için görüştüm, diyet programı uyguladı. 2 farklı zamanda aralıklı olarak detoks yaptı.Bunun sonucunda çok kısa sürede 6 kilo kaybım oldu.Detokslar sayesinde vücudumdan 4 kilo ödem gitti.Vücut analizi yapıyor, bu ölçümü sayesinde hem ödem hem de kilo kaybım oldu.Hala da kendisiyle devam ediyorum ve çok memnunum.
p.....
Çok memnun kaldım, ayrıca teşekkür ederim.Çok kısa zamanda kilo vermeme yardımcı oldu.Ben çok memnunum, herkese de tavsiye ederim.Çok güler yüzlü ve çok tatlı bir danışman kendisi.Kilo vermek için gittim. Gayet iyi bir sonuç aldım.Gittiğim zaman pandemi süreci girdi araya, kilo almam gerektiği süreçte hem yağdan kilo verdim hem de ödem olarak gitti.Toplamda 4 kilo yağdan 3 kilo da kilo kaybım oldu.Hem de online destek alarak.Desteği ile çok güzel kilo verdim.
Eşimin tavsiyesi üzerine gittim.Gayet memnunum, kısa bir süre içerisinde başarılı olduk.Kilo vermek için tercih ettim.Verdiği detokslar da etkilli oldu.İlk etapta 3 günde 4 kilo verdim.Kilo verdiğim için olumlu yönde değişim oldu.Hareket kabiliyetim arttı, sağlıklı beslenme düzenim oldu.
Çok memnun kaldım.Kilo vermek için evime yakın olduğundan tercih ettim.Çok ilgili kendisi.Görüşmelerimiz devam ediyor.1 ayda 4 kilo verdim.
i̇....
Kendisiyle geçirdiğim süreçte gayet pozitif ve danışanıyla ilgili,güler yüzlü,motivasyon açısından da,sadece liste verip göndermiyor,motivasyon sağlıyor.Kız kardeşimle birlikte gittim.Kardeşim daha iyi sonuç aldı.Ben memnun kaldım yine bir diyetisyene gitsem yine kendisini tercih ederim.Sağlıklı beslenerek,aç kalmadan ara öğünleri sık tutarak,kendisinin verdiği listeyle zayıflayabildim.10kilo verdim,devam edebilseydim daha da vereceğime eminim.Yıllar önce diyet öncesi epilepsi rahatsızlığım vardı artık yok.Eski rahatsızlıklarımı ve ilaçlarımı söyledim, hastalığı tediklemeyecek şekilde liste hazırladı.
Çok memnunum,1 yıldır danışanıyım,baya faydasını gördüm.Diğer danışanlara da tavsiye ederim.12 kilo verdim.Şehir dışına çıkacağımdan şuan ara verdim ama dönünce devam edicem.Kas ağrılarım vardı,onlar geçti,kendimde hafiflik hissediyorum,sonuçtan çok memnunum.
Tavsiye üzerine gittim.Ben memnunum.Verdiği diyet programını uygulayınca 25 günde 9 kilo verdim,diyet listesinin dışına çıkmadım.Göbeğim eridi,giden kilolarım hem yağdan hem ödemden oldu ama ağırlık yağdan gitti. Çok ilgili ,sürekli diyalog halinde,kibar bir danışman.
Gözde Er isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Er, Diyetisyen. Size Gözde Er tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Normal Randevu, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Online Danışmanlık.
Gözde Er adresi nerede?Gözde Er şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mahallesi, Bağlık Sokak, No:2/5, Ataşehir İstanbul
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Er isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gözde Er online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gözde Er isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Er, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gözde Er isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Er bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gözde Er ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gözde Er hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Gözde Er hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler