Ankara, Çankaya
gö...l
Gözde Hanıma 9 yaşındaki çocuğumu götürüyorum . Çok kısa sürede çok güzel bir iletişim kurdular ,paylaşımları arttı ve sıkıntılarımızda kısa sürede ilerleme kaydettik diyebilirim.Başta tedirginliği vardı ve bu nedenle de sürece biraz kapalı başladı ama kısa sürede güvene dayalı bir ilişki kurdular ,kurduk..
şu an geldiğimiz noktada koşa koşa gidiyor , duygu ve düşüncelerini daha çok paylaşıyor...Ebeveynleri sürece dahil etme ve bilgilendirme süreci de güven veriyor. Kendisine ihtiyaç halinde ulaşabilecek olmak ,ulaşamasanız da geri döneceğini bilmek de ayrı.... Bu süreçteki yaklaşım ve yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. Başarılar dilerim... Sevgiler ..
i̇...k
Damadımın vefatı sonrası psikolojik desteğe ihtiyacı olan 5 yaşındaki torunumu Gözde Hanıma götürüyoruz.Güler yüzü, tatlı dili ve alanındaki uzmanlığı sayesinde torunumda olumlu iyileşmeler gelişti.Allah yolunu açık etsin. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Gözde Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Erdem, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Gözde Erdem adresi nerede?Gözde Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gözde Erdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gözde Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Erdem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gözde Erdem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gözde Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gözde Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.