Psikiyatri Randevusu
Çınarlı Mah. 61027 Sok. Sunar Nuri Çomu İş Merkezi B Blok K:10 D:61 Seyhan, Adana
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Panik Bozukluğu Tedavisi
Psikiyatrik İlaç Tedavisi
Psikotik Bozukluk Tedavileri
Uzm. Dr. Gözde Ertürk Durlanık Muayenehanesi
Transkraniyal Manyetik Uyarım Tedavisi (TMU)
Vajinismus Tedavisi
Şizofreni Tedavisi
Uzm. Dr. Gözde Ertürk Durlanık Muayenehanesi
tamamladım. 2002 yılında İstanbul Tıp fakültesi’den mezun oldum. Psikiyatri ihtisas eğitimimi İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları
Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaptım . Uzmanlık eğitimim süresince
kadın ve erkek psikiyatri, nevroz, AMATEM, ergen pskiyatrisi ve adli
servisde çalışarak psikotik bozukluklar, duygudurum bozuklukları, bipolar
duygudurum bozukluğu, depresyon, anksiyete (kaygı) bozuklukları, ergen
psikiyatrisi, alkol ve madde bağımlılığı, adli psikiyatri, cinsel terapiler
üzerine eğitimler aldım. 2010 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ndeki ihtisasımı
tamamlayarak psikiyatri uzmanı olduktan sonra aynı yıl Adana Dr. Ekrem
Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde devlet hizmet yükümlülüğü
kapsamında göreve başladım. Aynı hastanede 11 yıl çalıştıktan sonra
psikiyatr ve psikoterapist olarak danışanlarımı muayenehanemde
görmeye devam etmekteyim. Evli ve bir çocuk annesiyim.
e....ö
Harika bir görüşme oldu gerçekten ruhen rahatlamış bir şekilde ayrıldım ve rahatsızlığımın tanısı sonrası uygulanan tedavi beni tekrardan hayata motive etti
t....k
Sabırla yargılamadan dinlemesi, anlamaya çalışması, gayet kibar olması, kendinizi kötü hissettirmemesi, farkındalık yaratması ve yönlendirmesi, mesajlarınıza kısa sürede yanıt alabilmeniz... Gözde Hanım'ın rehberliğinde ilerliyorum ve gönül rahatlığıyla da ihtiyacı olanlara öneriyorum.
Gözde Hanımla uzun süredir görüşüyoruz. Her konuda kendimi çok rahat hissedebildiğim ve güvendiğim bir doktor. Kendimi çok kötü hissettiğim dönemlerde gerek ilaç gerek terapi olarak bana çok faydalı oldu.. Geriye dönüp baktığımda yürüdüğüm bu uzun yolda böyle bir destek almış olarak ilerlemenin ne kadar iyi geldiğini görebiliyorum..
k.....
Bakış açısı ve yaklaşımıyla ruhumun derinliklerine inip her seansta çok başka hissetmemi sağlayan sevgili hocam.İyi ki var ve iyiki tanışmışız.
Yaklaşık 3 aydır tedavi gördüğüm Gözde hanımın yaklaşımları ve bakış açısı ile iyi bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum. İlk kez bir psikiyatristle anksiyete ve bağımlılık sürecimi yönetiyorum ve çok memnunum.
t....a
Doktorum Gözde Hanım’ı ihtiyaç duyan herkese öneriyorum. Hikayeme ortak olması, işime yarayacak bilgileri sunması, sürecimi takibi, yol göstericiliğiyle çok başarılı bir psikiyatri uzmanıdır. İyi ki yollarımız kesişmiş. Bu süreçte kendisinden hem destek hem tedavi aldığım için çok memnunum. Kendime olan güvenimi kazanıyorum bu çok büyük bir şey.
s....g
Gözde hoca ile birkaç aydır çalışıyoruz, yoğun stresli ve endişeli olduğum bir dönemde başladım. İlk randevuda Gözde hoca ile devam edebileceğimi anladım. Anlattıklarımı dinlemesi, açık iletişim kurması ve benim gördüğümün ötesinde bende hangi duyguların tetiklenmiş olabileceğini yorumlayış biçimi mesleğini ne kadar kaliteli icra ettiğini gösteriyor. Daha önce birkaç kez psikoterapi denemiş biri olarak kesinlikle Gözde hocayı tavsiye ediyorum.
p…....
Gözde Hanım ile eşimle yaşadığım kıskançlık krizlerinin artık dayanılmaz olması sonucu yardım almak üzere bir hekim ararken arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım. Daha ilk seansta bu sürecin nasıl devam edeceğinin tüm şeffaflığı ile benimle paylaşması bana oldukça güven verdi. çalışma saatlerimin pek uyumlu olmamasından randevü için de kolaylık sağladı. Bazı zamanlar online görüşme ile aksatmadan tedavime devam ediyorum. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
Zaman zaman ellerimde uyuşmalar, soluk almada güçlük, üşüme gibi belirtilerle doktor doktor gezdikten sonra herhangi birşey bulamayınca beni psikiyatriye yönlendirdiler. Doğrusu teşhis koyamayınca cevapsız bırakmamak için gönderdiklerini düşündüm ama hipokondriyazis teşhisi konunca bu konuda bana yardımcı olabilecek tecrübeli bir doktor aramaya başladım. Gözde Hanım’ı iyi ki tercih etmişim.Sağlığıma dair umutsuz olduğum, iyileşemeyeceğimi sandığım bir zamanda çok kısa sürede yaşadığım zorlukların üstesinden geldim. Uyku bozukluklarım da dahil olmak üzere hayatımı zorlaştıran şeylerden kurtuldum.
p.....
Panik atak ve klostrofobinin artik hayatima normal devam etmeme engel olmaya basladigi bir zamanda Gozde hanimla tanistim. Gozde hanim oncelikle cok iyi bir dinleyici ve nokta atisi tespitlerinin de yardimiyla kendisiyle konusmak beni hep cok rahatlatti. Beraber biraz daha yolumuz var Simdiye kadar yasadigim rahatlamayi goz onune alarak, bundan sonrasi icin kendisine cok guveniyorum.
Gözde Ertürk Durlanık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Ertürk Durlanık, Psikiyatri. Size Gözde Ertürk Durlanık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Gözde Ertürk Durlanık adresi nerede?Gözde Ertürk Durlanık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınarlı Mah. 61027 Sok. Sunar Nuri Çomu İş Merkezi B Blok K:10 D:61 Seyhan Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Ertürk Durlanık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gözde Ertürk Durlanık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gözde Ertürk Durlanık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Ertürk Durlanık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gözde Ertürk Durlanık hangi dilleri konuşuyor?Gözde Ertürk Durlanık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gözde Ertürk Durlanık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Ertürk Durlanık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gözde Ertürk Durlanık hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Gözde Ertürk Durlanık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler