Lisans eğitimimi 2016 yılında Ufuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nde tamamladım. Lisans eğitimim sırasında, İzzet Baysal Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi’nde staj yaptım. Lisans eğitimimin son yıllarında psikodinamik terapiler ve psikanalize ilgi duymaya başladım. Lacancı Forum Türkiye Psikanaliz Derneği bünyesinde organize edilen teorik seminerlere katıldım. Daha sonra vaka süpervizyonu ve teorik seminerlere aynı anda devam ettim. İki buçuk yıl süren bu eğitim sürecinin ardından 2017 de Keçiören Belediyesi Aile Eğitim Merkezinde psikolog olarak göreve başladım. Çocuk, ergen, genç, yetişkin ve ailelerle çalışmaya başladığım bu süreç, ailede yaşanan sorunlara ilgi duymama vesile oldu. Bu aşamada Cinsel terapi ve ailede yaşanan cinsel sorunlar üzerine eğitimler aldım. Hemen ardından da Ankara Üniversitesi Disiplinlerarası Aile Danışmanlığı yüksek lisans programında eğitimime devam etmeye başladım ve 2019 yılında uzmanlığımı alarak mezun oldum. Halen Varoluşçu Akademi bünyesinde temel varoluşçu analiz eğitimi alarak terapi becerilerimi daha da geliştirmek için çalışmalarıma devam ediyorum. Eğitim hayatım ve çalışma hayatımdaki tecrübelerimle edindiğim en temel ilke; her danışanıma ayrı özen göstermek ve her birinin biricikliğini unutmamaktır.
Sevgilerimle
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
öo...t
Kızım adına çok mutluyuz. İlk görüşme zamanımızdan bugüne kadar çok değişiklikler oldu. Kızımla iletişimimiz bile değişti. Şu anda ihtiyacı yok artık ancak destek adına devam ediyoruz. Anne babaların kendi davranışları için bile gerekli bu görüşmeler. Çok teşekkür ederiz.
k.....
Ben çok memnunum aldığım hizmetten. Başarılı biri olduğunu duydum ve gittim.Kuralına kitabına uygun hizmet aldık.Öfke kontrolü problemim vardı ve bunda azalma oldu.Kurumsal ve profesyonel, vermiş oldukları hizmet kaliteli oldu.
Ben çok memnunum kendisinden , gayet başarılı bir şekilde iyileşme yolundayım.Rahatladım, güzel geri dönüş alıyorum.Kendimi daha rahat hissediyorum, kendime özgüvenim geldi.Hayata bakış açım değişti. Doğru soruları sorup doğru şekilde ilerliyoruz.Faydası oluyor bana, daha rahat konuşabiliyorum ve çevremle daha rahat iletişim kuruyorum.
ö.....
Tesadüfen kendisiyle tanıştım, kızım için danışanı oldum.İyi iletişim kurdu kızımla.Bazı sıkıntılarımızı beraber çözdük. Olumlu davranışsal değişiklikler oldu kızımda. Kızım bana anlatmadığı sorunlarını Gözde hanıma anlatıyor ve kendisini ablası olarak görüyor.
d.....
Tavsiye üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Covid nedeniyle ara verdim ama gitmeye devam edicem.Çocuğum için gittim.Çocuğumla oyun terapisi yapıldı, sadece çocuk için gittik ama aile terapisi gibi oldu.Eşim, ben ve çocuklarımda faydalı oldu.Sorunlarımza çözüm odaklı yaklaşarak çözmemize yardımcı oldu.Karanlıktan ve bir odadan bir odaya giderken çok büyük korkuları vardı, bunları yenmesini sağladı.Farklı yöntemler sundu bize, okul çevresinde de gözlemledik.Gözlemlemelerimizi Gözde hanım yaptı .Korkuları geçti çocuğumun.
Gözde hanım ile yaklaşık bir buçuk sene önce psikodinamik psikoterapi seanslarımıza başladık. Başvuru sebebim ilaç tedavisine ve bilişsel davranışçı terapiye rağmen süren kaygı bozukluğu ve depresyon idi. Gözde hanımın entelektüel bilgi birikimi ve meslek hayatının başlarında olmasına rağmen psikodinamik psikoterapi, varoluşçu psikoterapi, aile terapisi gibi alanlarda sahip olduğu donanımı sayesinde; kendimi ve kaygımı tanıma, benliğin inşası, varoluşsal kriz konularında çok yol katettim ve ediyorum. Kaygı ile başetmede güçlük yaşayan, kendisine ait olan bir yolda yanılsamalar olmadan gerçeklik ile birlikte yürümek isteyen tüm yakınlarımı Gözde hanım ile tanıştırdım. Haftada bir şeklinde Pera'da başlayan seanslarımız şehir değişikliğim sebebiyle online olarak devam ediyor. Her seansta, kendisinin ilgisi, anlayışı ve dakikliğinin de yardımı ile kurduğumuz teröpatik ilişkinin güçlenerek devam ettiğini görebiliyorum. Sevgilerimle...
Gözde hanım kişiliğiyle konuşmasıyla verdiği paylaştığı düşünceleriyle beni kendime getirdi diyebilirim herkezin kesinlikle uğrayıp kendisiyle sıkıntısını paylaşmasını öneririm..
h....e
Gözde Hanım'dan çok memnun kaldım. Daha önce çok psikoloğa gittim ama Gözde Hanım'dan verim alabildim sadece. Panik atak için gittim ve çok iyi geldi bana. İletişimi çok güzel, her hafta gidiyordum kendisine ve gideceğim günleri iple çekiyordum,. Beni çok güzel dinledi, ruh halimi onunla paylaştım. Diğer psikologlara anlatamadığım şeyleri Gözde Hanım'a anlatabildim. Herkese tavsiye ederim, önerdiğim arkadaşlarım da çok memnunlar.
az...a
Aldığım seanslardan sonra, kendimi çok daha iyi hissettim. Olaylara doğru bakış açısıyla bakabilmeye başladım. Kendi hatalarımı farkettim. Yaptığımız görüşmeler sonucu annemle iki farklı insan olduğumuza ikna oldum ve bu beni rahatlattı. Yardım almadan önce çok uzun bir süre bu sorunları kendi kendime çözmeye çalışıyor ancak içinden çıkamıyordum, olayları daha kötü hale getiriyordum. Bu seansların bana çok iyi etkileri oldu.
m....a
Gözde Hanım ile görüşmeye 1 yıl önce başladım. Gözde Hanım'ı bilerek, tanıyarak ya da tavsiye üzerine gitmedim. Çalıştığı kurumu tavsiye etmişlerdi, o sebeple gittim ve randevuyu Gözde Hanım'a verdiler. Gayet memnun kaldım kendisinden, yardımları için kendisine çok teşekkür ediyorum. Hayatım boyunca da onun danışanı olmaya devam etmeyi düşünüyorum. Başka bir psikoloğa gitmeyi düşünmüyorum. Herkese tavsiye ederim.
Gözde Gürsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Gürsoy, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Gözde Gürsoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Eklektik Yaklaşım, Evlilik Terapisi.
Gözde Gürsoy adresi nerede?Gözde Gürsoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocatepe Mahallesi Bayındır 2 sokak 40/7 Çankaya Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Gürsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gözde Gürsoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gözde Gürsoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Gürsoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Gözde Gürsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Gürsoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gözde Gürsoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gözde Gürsoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Gözde Gürsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar