Odyoloji Randevusu
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
İşitme Eğitimi
İşitsel İşlemleme Rehabilitasyonu
h....)
4.5 yaşındaki oğlumun işitme engeli vardı. Ameliyat oldu. Seanslarımız çok güzel ilerliyor. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Gözde Hanım, oğluma karşı çok ilgili. Ameliyat öncesinde ve sonrasında çok destek oldu. Allah razı olsun, her konuda yardımcı oluyor.
s....)
Oğlum işitme engelli olduğu için başvurduk. 5 seanstır birlikteyiz. Güzel sonuçlar almaya başladık. Seanslarımız çok verimli geçiyor. İlgili ve alakalı bir uzman. Gün boyu sürekli iletişim halindeyiz. İstediğim zaman ulaşabiliyorum. Memnunuz kendisinden.
e....)
İşitme engelli kızım var. Konuşma güçlüğü yaşıyor. İnternetten araştırıp buldum. 2. aydır devam ediyoruz. Eve ders vermeye geliyor. Kızım konuşmaya başladı. Davranışları da düzeldi. Çocuk psikolojisinden de anlıyor. Kızıma ve bana Gözde Hanım'ın konuşması iyi geldi. Kendisini bırakmak istemiyoruz.
ç...
Gitmiş olduğum kurumda tanıştım. Oğlumun kelimeleri bir geliyor bir gidiyordu bu sebeple kendisinden ders almaya başladık gayet güzel ilerledik kendisinden memnunum. Tavsiye ederim
b...
Gözde Hanım'la yaklaşık 8 ay önce tanıştık 4 yaş oğlumuzun gecikmiş konuşma şikayeti vardı tüm testler doktor görüşmeleri sonucunda herhangi bir problem çıkmadı sadece dil gelişim geriliği, gecikmiş konuşma tanısıyla doktorumuz Özel eğitime yönlendirdi ve Gözde Hanım'la tanıştık ve gerçekten çok kısa bir sürede baya gelişme gördük hiç bir şekilde kendini ifade edemeyen her şeye ağlayan çocuğumuz şimdi çok güzel kendini ifade edebiliyor çevresiyle iletişimi düzeldi ne söylediği hiç anlaşılmıyordu şimdi tanımadığı bir insanlar bile anlamaya başladı. İlk başladığımız zamana kıyasla çok farketti daha da iyiye gidiyoruz süreçten çok memnunuz Gözde Hanım gerçekten çok ilgili ilk günden beri bize neler yapmamız, nasıl davranmamız gerektiğiyle çocuğumuzla iletişimimizle çok ilgilendi bizimde eksik olduğumuz yerlerde çok destek oldu güzel bir işbirliğiyle şu anki gelişimden çok memnunuz. Bu şikayetleri olan herkese öneririm gerçekten işinde çok iyi ki karşılaştık.
a....)
Kendisi ile birkaç kere beraber çalıştık. Çok iyi geldi ve herhangi bir sıkıntısını görmedim. Gözde Hanım işinde gayet iyi. Kendisi eşime ders vermeye geldi. Eşim felç geçirdi ve konuşma yetisini kaybetti. Kendisinden terapi alıyoruz. Kuruma gidiyorduk eve davet ettik eve de geldi. Haftada 1 ya da 2 haftada bir görüşme sağladık. Eşim tam olarak konuşamıyor ama kelimeleri yüzde 50-60 oranında öğrendi. Hala korumalı olarak kendisi ile sürecimize devam ediyoruz.
s....)
Gözde Öğretmen kızıma 2-3 ay kadar eğitim verdi. Gayet uyumlu bir şekilde ilk önce kendisini sevdirerek başladı ve sonrasında da iletişimini kuvvetlendirdi. Gayet faydalı bir eğitim sürecine başladılar. Ben ve kızım çok memnun olduk. Terapilerimizden sonra kızım derslerini okuma anlamında, yapma konusunda daha hevesli oldu. Kendisi şehir dışına çıktığı için terapilerimize devam edemiyoruz.
t....)
Gözde Hanım'la tanışmadan önce oğlum tek tük sadece anne, baba, abla gibi kelimeler kullanıyordu ama kendisi hayatımıza girdiği andan itibaren cümleler kurmaya başladı. 1 hafta içerisinde farkı gördük. 2'li-3'lü cümlelere kadar çıkabildik. Biz ilgisinden, şefkatinden, her türlü desteğinden çok memnunuz.
g....)
Biz yeni başladık ama güler yüzü, ilgisi, sorduğum sorulara açıklayıcı bir şekilde cevap vermesi beni mutlu etti. Ne zaman ulaşmak istesem kendisine ulaşabiliyorum cevap veriyor. Kendisinin ilgisi çok güzel. Yeni başladık ama çok sevdik, devam edeceğiz. Çocuğumun sıkıntıları yeni yeni belirmeye başladı. 2 ay oldu ama rahatsızlığımızdan dolayı gidemedik 4 seans görüşme sağladık ve devam etmeyi düşünüyorum. Yemek yeme konusunda ekransız yemiyordu ekranı kestik şu anda ekransız yiyor. Yaşıtlarına göre geç algılıyordu. Oyun sürelerimiz arttı. Oyuncakları tam kavrayamıyordu oyuncaklarla nasıl oynayacağını öğrendi.
s....)
Bizim için çok iyi öğretmendi. Çocuğum seviyordu, dersleri güzeldi. Kendisi mükemmel bir öğretmen. Gelip gittiğinden beridir seanslarımıza kendisi ile devam ettik. Çocuğum öğretmenini seviyordu ve severek, isteyerek derslerine gidip geliyordu. Kitap okutuyordu sayfasını soruyor çocukları yarıştırıp kitap okumaya motive ediyoruz. Güzel, iyi bir öğretmendi.
Gözde Işıl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Işıl, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Gözde Işıl tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Odyoloji Randevusu, Normal Randevu, Oyun Terapisi, Konuşma Terapisi, Odiyometri-Odyometri, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi.
Gözde Işıl adresi nerede?Gözde Işıl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Amasya
- Hatuniye Mahallesi Yalı Sokak Koçak Apt. No:2/1 Amasya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Işıl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gözde Işıl uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gözde Işıl isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Işıl, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gözde Işıl hangi dilleri konuşuyor?Gözde Işıl ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gözde Işıl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Işıl tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gözde Işıl hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Gözde Işıl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gözde Işıl hangi sigortaları kabul ediyor?Gözde Işıl tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.