Kök Kanal Tedavisi
Kök Kanal Tedavisi
Başıbüyük Mahallesi, İstanbul
Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
ha...a
Kocaeli’ndeki diş hekimimin tavsiyesi üzerine kendisine ulaştım. Daha önce kanal tedavisi yapılan bir dişti, çoğu kliniklerdeki doktorlar bu dişimin tedavisinin çok zor olduğunu, dişimin çekilmesi gerektiğini söyledi ancak sağ olsun Gözde hocam dişimi kurtardı. Polikliniğe gitmeden önce tüm röntgenleri, tedavi planlamasını inceledi ve inanilmaz bir güven yaratti. Çok titiz, ilgili, işinde uzman, güleryüzlü en önemlisi de tüm detayları anlatıp sürece sizin de hakim olmanizi sağlayan bir doktor. Güler yüzü ve ilgisine çok teşekkür ederim, Allah bin kere razı olsun doktor hanımdan. Tüm ağrılarımdan kurtuldum
Teşekkürler Doktor Gözde Kayasöken.
se...
Diş ve çene ağrılarım nedeni ile randevu almıştım Dt. Gözde Hanım kanal tedavisine başladı yaptığı tedavilerle birlikte ağrılarım geçti hastaya yaklaşımı ve yaptığı işlemleri açıklayıp izah etmesi ise çok iyi .
öm...
Gülen yüzü ile
Gerekli açıklamaları yaptıktan sonra
(İşinin ehli olduğu her halinden belli)
Kanal kök tedavimi ( dişimde +1 kök daha var) başarılı bir şekilde yaptı. .
Hasta olarak doktorumdan memnunum
ga...n
Gözde hanım gerçekten işinde çok başarılı diş konusunda gerçekten uzman bi doktor ben Marmara üniversitesi diş fakültesi hastahanesine gittim ön üst dişimde renk değişimi olmuş ve kararmıştı gözde hanımın önce bana nasıl bir tedavi yapıcağını anlattı ve tedavisine başladı. Yapmış olduğu tedavi sorunumu giderdi ve dişimden çok memnunum. Saygılarımla.
Gözde dr. kanal tedavi yaptığını için çok memnun oldum çok güzel iyi geçti.. daha önceden dişlerim çok kötü oldu simdiden çok iyi oldu ohbe gözde hanım emeği olsun (Y)
sy...k
Güler yüzünüz ve emekleriniz için teşekkürler uzun süredir çektiğim Ağrı'lardan sayenizde kurtuldum.
Gözde Kayasöken isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Kayasöken, Diş Hekimi. Size Gözde Kayasöken tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi.
Gözde Kayasöken adresi nerede?Gözde Kayasöken şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Kat:1 Tabya Caddesi. No:1 Kağıthane İstanbul
- Başıbüyük Mahallesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Kayasöken isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gözde Kayasöken online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gözde Kayasöken isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Kayasöken, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gözde Kayasöken isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Kayasöken bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gözde Kayasöken ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gözde Kayasöken hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gözde Kayasöken hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri