Dans ve Hareket Terapisi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Tümünü gösterHizmetler
Ergoterapi Randevusu
Dans ve Hareket Terapisi
Erg. Gözde Nur Altunsu
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Ergoterapi
Nörolojik Rehabilitasyon
Pediatrik Rehabilitasyon
ş.....
Oğlumda iki yaş civarında gözlemlediğimiz duyusal hassasiyetler ve hırçınlık/öfke problemleri temelinde Gözde hanımla çalışmaya başladık. Sürecimiz yaklaşık bir sene kadar sürdü ve sürecin sonuna geldiğimizde oğlumuzdaki değişimleri net bir şekilde olumlu anlamda gözlemleyebiliyoruz. Biz kendisiyle iş birliği yaptığımız için çok memnunuz çünkü alanına hakim, doğru gözlemler ve tespitlerle ilerleyen bir uzmanla çalıştığımızı düşünüyoruz. Gönülden tavsiye ederiz.
si...e
Gözde hanımla tanışmadan önce kizim için 2.5 yasindan beri 6 defa ergoterapist değiştirmiştim ve istediğim geri dönüşü birturlu alamamıştim, daha önce terapi aldığım kisilerle kizimin hiç bir etkileşim kuramamasi benim umudumu tüketmişti. Kızım regülasyon problemi ve duyusal hassasiyetleri olan aynı zamanda iletişim konusunda ciddi sıkıntıları olan bir çocuktu kendisiyle 1 yılı aşkın bir süre beraberdik ve kızimdaki değişim gerçekten inanılmaz, artık okulda etkileşime giriyor kaddesiyle oyun kurmaya calisiyor hassasiyetleri çok azaldı kendisi terapistten çok bir abla oldu kızıma son derece güzel yönlendirmelerde bulundu kızım koşa koşa gitti seanslara,işini severek aşkla yapan bir insan umarım yolu hep açık olur iyiki karşımıza çıktı iyiki Gözde ablamız oldu
fa...
Gözde hanimcigim canım terapistimiz kısa bir zaman da olsa seni tanimak fevkalade ayrıcalık...samimiyetin ilgin alakan için sonsuz minnettarım
3 yaşını geçmiş yeme sıkıntısı olan oğlum Gözde Hanım sayesinde yemeye başladı. Atandigi için süreci bitiremedik ama yolun çoğunu bitirdik çok şükür. İyi ki yolumuz kesişmiş
bu...ı
Gözde hocam karşılaştığım en merhametli eğitimci herşeyden önce, elife çok anlayışlı bir ablada oldu, yıllardır ergoterapi almamıza rağmen eksiklerimizi ve çalışmamız gereken yerleri öyle güzel gösterdiki bize, elife çok iyi geldi, bizede tabiki, çok özledik her hafta severek gittik. kızımda sadece kaba motor çalışıldığı için daha önce, bizi planlama konusunda da oldukça ilerletti. İyiki hayatımıza girdi, bir anne olarak söyleyebilirim ki banada çok iyi geldi, okadar güzel bir kalbi varki, ne yapmamız gerektiği konusunda bize yol gösterdi, çok yardımcı oldu, çocuklarımız bizim için herşeyden önemli, gözde hocamın dediği gibi biz ne kadar iyi olursak evlatlarımıza da okadar iyi geliriz, doktorlarımız la iletişime geçti, raporlarımızı hazırlayıp gönderdi, çok iyi bir ergoterapist, tanıdığım en iyi ergoterapist. İyiki var iyiki hayatımıza girip bize umut oldu
s…....
Yürümesi ve konuşması gecikmiş oğlum için tavsiye üzerine Gözde hanımla çalışmaya başladık. Çok naif ve tatlı oluşu oğlumla olan iletişimlerini ileri seviyeye taşıdı ve zorlamadan güzel yol aldık. Sürecimiz gayet güzel ve olumlu ilerliyor sevgili terapistimiz teşekkürler.
Çok hareketli kızım için ergoterapi desteği almak üzere Gözde hanıma danıştık. Açıklamaları, kızıma olan yaklaşımı bizleri çok memnun etti, kafamızdaki soru işaretleri çözüldü diyebiliriz. Çok teşekkürler Gözde hanım.
t.....
Doktorumuz oğlum için floortime almalı dediğinde araştırmalarım sonucu Gözde hanım ile tanıştım. Samimi yaklaşımı ve işine olan özverili tavrı bizi Gözde hanım ile devam ettirdi ve çok memnun kaldık. Sürecimiz hala devam etmekte, oğlum Gözde ablasına gittiği günleri iple çekiyor :)
Hasta
Kızımın gelişimini desteklemek amaçlı bir ergoterapist arayışındaydım ve Gözde hanıma ulaştım. Herhangi bir problemimiz yoktu ancak gelişim takibinde olmasını ve bilirkişi tarafından desteklenmesini istemiştim. Kızımın Gözdesi oldu kendisi, çok mutluyuz süreçten, teşekkürler.
Gözde hanımı internetteki yorumlar vasıtası ile buldum, iyi ki bulmuşum. 20 aylık oğlum ile o kadar güzel ilişki kurup ilerliyor ki, çocuk ile çocuk olmak sözünü burada kullanabiliriz. Bu güzel ilişki sayesinde ve oğlumu asla zorlamadan ilerlediği için problemlerimizi daha kolay aşmaya başladık. Tatlı ablamız seni seviyoruz, hayatımıza dokunduğun için çok şanslıyız.
ş.....
Gözde hocayı bulmadan önce o kadar çaresiz ve bitik bir durumdaydık ki .. İyi ki arkadaşımı dinleyip gözde hocaya geldik . İlk andan itibaren bizi çok güzel dinledi ve yol gösterdi . Çocuğumla olan iletişimi çok içten ve samimiydi. Şı an geriye dönüp baktığımda gerçekten gelişimimiz muazzam . Çok teşekkür ederiz Gözde Hocam
Gözde Nur Altunsu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Nur Altunsu, Ergoterapi. Size Gözde Nur Altunsu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Ergoterapi Randevusu, Normal Randevu, Nörolojik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Pediatrik Rehabilitasyon, Ergoterapi, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Dans ve Hareket Terapisi.
Gözde Nur Altunsu adresi nerede?Gözde Nur Altunsu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Nur Altunsu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gözde Nur Altunsu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gözde Nur Altunsu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Nur Altunsu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gözde Nur Altunsu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Nur Altunsu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gözde Nur Altunsu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gözde Nur Altunsu hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Gözde Nur Altunsu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gözde Nur Altunsu hangi sigortaları kabul ediyor?Gözde Nur Altunsu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.