Gözde Özden Bilim Muayenehanesi
Göztepe Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay caddesi No:267-A Okay Apartmanı Kat:1 No:1, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Randevu +26 daha fazla

Anne Baba Ayrılığı

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Göztepe Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay caddesi No:267-A Okay Apartmanı Kat:1 No:1, İstanbul

Gözde Özden Bilim Muayenehanesi

2012 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. 2015-2019 yılları arasında Marmara Üniversitesi Çocuk Psikiyatri bölümünde uzmanlık eğitimimi tamamladım. 2019-2024 yılları arasında Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi ve Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Psikiyatri Uzmanı olarak çalıştım. Mesleki gelişimim adına Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift ve Aile Terapisi teorik eğitimlerini aldım. Başlamış olduğum Kabul ve Adanmışlık Terapisi teorik eğitimine ise halen devam etmekteyim.

Konum: Gözde Özden Bilim Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Merhaba gözde hanıma tavsiye üzerine gittik. İletişimi sakinliği ile bizim ve oğlumunuz güveni kazandı.
Tanıyı koymak için detaylı olarak bilgi verip, ezbere tanı ve ilaç tedavisi uygulamayarak çok doğru yönlendirmeler yaptı.
Dikkat dağınıklığı belirtileri ile başvurmuştuk bizimle sonrasına çocukla görüşerek detaylı anamnez aldı sonra bizimle ve Öğretmenleri ile tanı koymak için yazışmalar yaptı çocuk psikologundan test yapılmasını istedi.
nörolojik muayene eeg kardiyoloji muayenesi eko kan tahlilleri sonrasında ve son olarak bütün verilerle bize nokta atışı yaptı.
İyi ki varsınız dilerim her ailenin yolu sizin gibi değerleri alanında uzman çocuk ve aile dostu hekimler ile kesişir.

Gözde Hanıma tavsiye üzerine gittik. İletişimi sakinliği ile bizim ve oğlumuz güveni kazandı.
Tanıyı koymak için detaylı olarak bilgi verip, ezbere tanı ve ilaç tedavisi yapmadı. Çok doğru yönlendirmeler yaptı. Dikkat dağınıklığı belirtileri ile başvurmuştuk. Bizimle sonrasında çocukla görüşerek anamnez aldı, sonra bizimle ve öğretmenleri ile tanı koymak için yazışmalar yaptı. Çocuk psikoloğundan test yapılmasını istedi.
Nörolojik muayene, EEG, kardiyoloji muayenesi, ekokardiografi ve kan tahlilleri sonrasında ve son olarak bütün verilerle bize nokta atışı yaptı.
İyi ki varsınız, dilerim her ailenin yolu sizin gibi değerleri alanında uzman, çocuk ve aile dostu hekimler ile kesişir.