Uyguladığı Test ve Ölçekler:
*Deneyimsel Oyun Terapisi I. Düzey Eğitimi
*Çocuk ve Ergenlerle EMDR I. Düzey Eğitimi
*Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Eğitim Programı I. Modül
*Yapılandırılmış Oyun Terapisi II. Modül
*Türkçe Prep (Okuma Güçlendirme Programı)
*PASS Bilişsel Müdahale Programı Eğitimi
*EMDR I.Düzey - Davranış Bilimleri Enstitüsü
*Bilişsel Davranışçı Terapi Kurumsal Eğitimi
*Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi (AGTE, Peabody Resim Kelime Tanıma Testi, Resim Çizme Testleri, Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi, Beier Cümle Tamamlama Testi, Duygu Durumu Ölçekleri)
*Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifikası
*Özel Gereksinimli Çocuklarda Dil Gelişimi Terapi Teknikleri ve Artikülasyon Çalışmaları
*Aile Danışmanlığı Eğitim Sertifikası ve Aile Arabuluculuğu Sertifikası
*Durum Anksiyete ve Yeme Bozuklukları için Tanısal Görüşme Sertifika Programı
Sürekli Eğitim Merkezi (EKOSEM)
*Çiftlerle Çalışmak, Değerlendirme Araçları ve İlişki Check-up’ı Çalışma Grubu Katılım Belgesi (Dinleyici)”, Boğaziçi Üniversitesi, 17. Ulusal Psikoloji Kongresi
*Kişisel Tarihi Yazmak: Travmatik Stres Bozukluğu ve EMDR Çalışma Grubu Katılım Belgesi (Dinleyici)”, “Aile ve Çift Terapisi Çalışma Grubu Katılım Belgesi”, Doğuş Üniversitesi, V. Psikoloji Lisansüstü Öğrencileri Kongresi
Türk Psikologlar Derneği ve EMDR Derneği üyesidir.
2020 Kasım ayından itibaren Kurucusu olduğu Lika Psikoloji'de çalışmaktadır.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Louisa Duss
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Uzm. Kl. Psk. Gözde Özgül
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Uzm. Kl. Psk. Gözde Özgül
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
g.....
Kızımın okuluna hazırlık için bir danışman ihtiyacımız bulunuyordu, bu vesileyle aldığımız referanslara istinaden Gözde Hanım ile buluştuk ve sürecimiz başladı. Kendisinin alanında uzmanlığında hiç şüphemiz yoktu ve süreç sonunda doğru karar verdiğimize bir kez daha inanmış olduk.
v.....
Büyük kızım iki kez Lika Psikoloji Gözde Hanım’ın danışanı oldu. Gerçekten her iki dönemde de çok iyi bir tedavi süreci geçirdi. İlki sınav kaygısı sebebiyledir. Fiziksek tepkiler de olunca kızımın ilkokul öğretmeni bizi Gözde Hanım’a yönlendirdi. Sınav kaygısı meselesini kökünden çözdü, bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyor ve hala uyguladıkları baş etme yöntemlerini kullanıyor kızım. İkinci kez yolumuzun kesişme nedeni kızımın yaşadığımız bir takım ailevi olaylar sonucunda gömdüğü travmalarının gün yüzüne çıkması sonucudur. Bu süreç daha zorlu ve çetrefilliydi ama sonucu gerçekten müthiş, kızım bu yolda birlikte gösterdikleri çaba ile daha kararlı, güçlü bir genç kız. Gözde Hanım kesinlikle hiç tereddütsüz başvuracağımız tek kapı. Bizim için çok kıymetli ve her zaman ilgisine, hoşgörüsüne, yardımseverliğine, her geçen gün kendine yatırım yapıp geliştirdiği bilgisine ve yenilenmiş yöntemlerine güvenebileceğimiz tek isim iyi ki yollarımız kesişti kendisiyle. Yolu her daim açık olsun.
Bir tanıdığımın önerisi üzerine Gözde Hanım’la kesişti yollarımız. Ebeveyn danışmanlığı için hem yüz yüze hem online görüşmelerimiz oldu. Doğuma hazırlık ve bebekle bağlanma konusunda destek aldım kendisinden. Tecrübesi, ilgisi, güleryüzüyle doğum ve annelik sürecim çok daha bilinçli ve rahat geçti, huzur veren seanslarıyla tüm kaygılarımı giderdi. Çok teşekkür ederim. Kendisinin ve Lika’nın yeri bende apayrı. Kesinlikle tavsiye ederim.
b....b
Gözde hanımla yollarımız kızımın okul oryantasyon sürecinde kesişti.Ebevenlik danışmanlığı sayesinde okul oryantasyon sürecimiz çok daha rahat geçti,kendisinden çok memnun kaldık,çocuklarla da yetişkinlerle de iletişimi çok kuvvetli ,güler yüzlü ve çok donanımlı biri.Kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye üzerine Gözde Hanım'la çalışmaya başladık, kızım o zaman 4 yaşındaydı. Şimdi 8,5 yaşında. Düzenli olarak destek alıyoruz. İlk hikayemiz 8.5 aylıkken evlat edindiğimiz için bu süreci sağlıklı bir şekilde ona aktarabilmekti ama süreç içerisinde boşanma da eklenince bizim için yaşamı kolaylaştıran bir danışma noktası oldu. Çğrenme güçlüğü, performans kaygısı gibi birçok konuda yaşadığımız zorlukları daha kolay atlatmak için gerek kızım, gerekse ebeveyn olarak nasıl davranmam gerektiği konusunda benim için bir çok problemi rahatlıkla anlatmamı sağladı. İhtiyaçlarımıza ivedilikle çözümler sunması çok değerli ve düzenli feedbackleri benim için en değerli noktası. Kızım içine kapanık duygularını ifade edemeden yaşadığı huzursuzlukları ağlama krizleriyle ya da aşırı dürtüsel yaklaşımlarla ifade ediyordu. Geldiğimiz nokta inanılmaz güzel. Kesinlikle tavsiye ederim ve ediyorum da.
d.....
Oğlumun kaygı ve korkuları ile birlikte okul sürecinde yaşadığımız ayrışma problemleri için oyun terapisine başladık.Gözde hanımın ilgisi,oğluma yaklaşımı,çocuklar ile ilgili olan uyumu harika.Gerek önerdiği kitaplar,gerekse uygulamış olduğu oyun terapileri sayesinde oğlumda kaygı ve korkular nerdeyse yok oldu ve okuluna artık gülerek,kendi isteyerek gidiyor.Hala kontrol seanslarına devam ediyoruz.Herşey için çok teşekkür ederiz,harikasınız.
y....m
Doktorumuzun tavsiyesi üzerine başlamıştık Gözde Hanım’a. Çocuğum okulda davranış problemleri yaşıyordu. Okul başarısında ciddi düşüşler vardı. Okula gitmek istemiyordu. Bu sefer ebeveynleri olarak bizlerle çatışıyordu. Çocuğumla uyumu sakinliği yaşanılan tüm problemlere karşı profesyonel tutumu bizi çok etkiledi. Planlı olarak süreci devam ettirdi. Hala devam ediyoruz. Çok yol katettik ama daha yolumuz var. Sonuçlardan çok memnunuz
h....e
Kızımın dikkat eksikliği ve performans kaygısı üzerine başvurdum. Ekibi ile birlikte muhteşem bir uyum içinde çalışıyorlar. Önce test uygulandı okulumuzun rehberlik servisi ile işbirliği benim için çok önemliydi. Çok hızlı bir toparlanma sürecine girdik. Ergen bir çocuğa sahip olunca bu durum biraz zorlayabiliyordu bizi. Çok uzman olduğu durumları ve olayları kapsaması muazzam. Herkese tavsiye ederim
y....ö
Oğlumun pandemi sonrası okula başlarken uyum problemleri yaşaması üzerine Gözde Hanım ile eğitimlere başladık. Yaşadığı kaygı durumu ile ilgili oyun terapi programı uyguladı. Aile görüşmeleri ile kendi aramızda yaşadığımız sorunlara da çözüm buldu. Oğlum gözde ablasını o kadar çok seviyor ki geleceği günü sabırsızlıkla bekliyor. Şu an okulda mutlu arkadaşlarıyla ve öğretmeniyle güzel vakitler geçiriyor. Programı çok yoğun olmasına rağmen her sorumuza mutlaka dönüş yapıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum
ba...
Boşanma sürecinde kızıma destek almak için Gözde hanım ile yolumuz kesişti ve Iyi ki de kesişti. Yaklaşımı, uzman görüşü, verdiği geri bildirimler, bana verdiği destek, konuşmasındaki ince ruh ikimize de cok Iyi gelmişti. Halen arada destek almayı sürdürmekteyiz. Çocuğunuzu güvenli bir ele bırakmak istiyorsanız, Gozde hanım doğru kişi. Aynı zamanda size de bu süreçte harika bir yol haritası çizmekte.
Gözde Özgül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Özgül, Psikoloji. Size Gözde Özgül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Gözde Özgül adresi nerede?Gözde Özgül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Siteler Mh 241 Sk. No: 12 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Özgül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gözde Özgül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gözde Özgül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Özgül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gözde Özgül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Özgül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gözde Özgül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gözde Özgül hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Gözde Özgül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gözde Özgül hangi sigortaları kabul ediyor?Gözde Özgül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar