Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
20'lik Diş Çekimi
Kök Kanal Tedavisi
Lokal Anestezi
X-Ray
se...
Tek kelimeyle işinde iyi mükemmel bir hekim, hiç bir hekimde bulamadığım sakinliği onda buldum eli çok hafif estetik dolgumu mükemmel yaptı.
h ...u
Gece çok geç saatte tutan diş ağrımla birlikte tanıştık Gözde hanımla.....Bizim oraya gitmemizi saat geç olmasına rağmen bekledi.....Dişçi fobim yüzünden gidemediğim diş kontrollerim beni çok kötü bir hale getirmisti..Herseyi okadar özenli duzgun anlattı ki bize bende fobi falan kalmadi....Kanal tedavime hemen o an başladı.....Korktugum icin yaptirmak istemedim ilk başta vazgectim....Ama sonra....Ne ağrı ne sızı ne acı.....Çok geç tanıştığımız icin üzgünüm ama şimdi bütün tedavilerime gideceğim için mutluyum..Kibarlığınız anlayışınız icin çok teşekkürler.....Emeklerinize sağlık gerçekten....
daha önce dişlerime hiç işlem olmamıştı ilk deneyimim 20’lik diş çekimi oldu :) çok korkuyordum ama gözde hanım sayesinde çok rahat ve acısız bir işlem oldu çoook teşekkür ediyorumm
jo....
Had couple of cavities, and a previous filling had cracked so it needed to be fixed. Ms. Gozde was really professional and through examination showed all her findings. Throughout the operation, she took close attention on my condition and applied more numbing agent when needed.
ya...
Çok yakın bir diş hekimi dostumun tavsiyesiyle tanışmamla birlikte yıllardır ağzımda bulunan metal destekli porselenlerin ağız içi dokularıma zarar verdiğini tespit etti. Doktor hanım metal kaplamaları zirkonyum kaplamalarla değiştirdi .Tedavi boyunca bilgisini anlayacağım lisan ile anlatıp ilgisi ve alakasıyla güzel bir şekilde tedavimi tamamladı. Kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.
g....k
Erken yaşta çok diş hekimine gitmiş biri olarak Gözde hanımla tanıştığım için çok mutluyum.Dolgularda çok özenli ve titiz çalışıyor. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Bundan sonra değişmez hekimim Gözde hanım iyiki varsınız.
y.....
Ön dişlerimdeki dolgu renklenmesi kaynaklı gittim.Bu kadarını beklemiyordum hem diş şeklim hem beyazlığı hem diğer dişleriyle uyumu mükemmel oldu10yıldır yaptırdıgım ön diş dolgularım içinde en iyisiydi,ellerine sağlık
e....g
Daha önce ön dişimde kanal tedavisinden dolayı renklenme vardı gülümsediğimde çok kötü görünüyordu gözde hanımın yapmış olduğu beyazlatma tedavisiyle diğer dişlerimle arasında hiç bir fark kalmadı çok memnun kaldım.
k....a
Gözde Hanım işinde mükemmel bir insan.Asla düzeltilemez dediğim ön diş kırığımı harika bir dolguyla kendi dişim gibi görünür hale getirdi ve herkes gördüğünde şok geçirdi.Diş fobimi tatlı diliyle,güleryüzüyle ve tabi ki uzmanlığıyla bir kenara bıraktı.İyi ki Gözde Hanım’ı tanımışım ve hastası olmuşum
öy...n
Dişçi korkusu olan biri olarak kanal tedavime bile koşa koşa gittim.Gerek ilgisiyle gerek profesyonelliğiyle emin ellerde hissediyorsunuz.Ağrısız acısız güzel bir gülüş için bundan sonra tek adresim.Gözde hocama ve ekibine çok teşekkürler.
Gözde Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Öztürk, Diş Hekimi, Restoratif Diş Tedavisi. Size Gözde Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Gözde Öztürk adresi nerede?Gözde Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Donanmacı 3 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gözde Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gözde Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gözde Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gözde Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gözde Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Gözde Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gözde Öztürk hangi sigortaları kabul ediyor?Gözde Öztürk, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Gözde Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri