Ağız Bakımı Eğitimi
Diş Çekimi
Doğru Solunum Ve Yutkunma Eğitimi
Erken Ortodontik Tedavi
Uzm. Dt. Gözde Pektaş Muayenehanesi
Fissür Örtücü (Fissur Sealant)
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
Uzm. Dt. Gözde Pektaş Muayenehanesi
Evli ve bir çocuk annesiyim.
t.....
Gözde Hocam ile kızım 5 yaşındayken 2021 yılında tanıştık. Esasında diş problemlerimiz daha eski ve sıkıntılıydı. Kızım 1 yaşındayken yeni çıkan ön üst dişini tepsiyi ısırarak yerinden çıkardı ve acil olarak çekilmek zorunda kaldı. 1 yaşında da olsa bu kızımı çok derinden etkiledi. Kızım çok ama çok korkuyordu. 5 yaşına geldiğinde artık oluşan çürükler nedeniyle bıçak kemiğe dayandı ve tavsiyelerle Gözde Hocama başvurduk. Gözde Hocam kızıma herşeyi tane tane anlattı ve onu sakinleştirdi. Kızıma 8 dolgu yapıldı. Sonrasında süreç içerisinde yer tutucular yerleştirildi. Şu an rutin kontrollerle devam ediyor sürecimiz. 10 yaşındaki kızım ile her altı ayda bir kendisini ziyaret ediyoruz. Sadece kızım ile de değil yakınlarımın çocukları ile de kendisine gidiyoruz. Her zaman oldukça sabırlı, sakin ve güler yüzlüdür. Kendisine rastlamış olmak ise en büyük şanslarımızdan birisi.
g.....
Oğlumun dişindeki çürük sebebi ile Gözde Hanım'a başvurmuştuk. Öncelikle dişinin çekilmesi gerektiğini oldukça bilgilendirici şekilde açıkladı. Diş çekimi sonrasında yer tutucu yapılması gerektiğini ve hangi sıklıklarla gelmemiz gerektiği konusunda da bilgilendirildik. Tüm süreç oldukça yolunda ilerledi. Gözde Hanım çok güler yüzlü, ilgili ve bilgi birikimi oldukça iyi bir hekim. Ekibinin ilgisi, sizin yerinize detayları düşünmesi çok rahatlatıcı.
Kızımın 3,5 yaş ilk diş hekimi kontrolünde hekimimizin yaklaşımı sayesinde kızım tedaviye ikna oldu, kendisinden mutlu ayrıldık
tedavimiz devam ediyor. dolgu ve çekim yapıldı. hekimin yaklaşımı, ilgisi, süreçle ilgili bilgilendirmesi ve yönlendirmesi gayet iyi.
ha...a
4 yaşındaki kızman çürük diş tedavisi için izmirden geldik internette biraz arayış yaptıktan sonra gözde hanımı buldum iyi ki de bulmuşum kesinlikle hiç düşünmeden tereddütsüz çocuklarınızı emanet edebilirsiniz işinde profesyonel takım arkadaşları mükemmel sevgiler kendilerine
be...ç
Sosyal medya üzerinden ulaşım sağlanabilmesi, merkezi konumda olması öncelikli tercih sebebimiz oldu. Randevu öncesinde iletişime geçilerek teyit sağlandı, randevu vakti gittiğimizde çok hoş bi karşılama oldu. Neslihan hanım çok ilgili ve çok sevecen yaklaştı. Kızımın oynaması için oluşturulan alan yeterli ve temizdi. Randevu saatimiz geldiğinde Gözde hanım oldukça ilgili davrandı, detaylı açıklamalar ile sorularımı yanıtladı. İleride olabilecek durumlara yönelik seçeneklere dair bilgilendirme sağladı. Aklımda herhangi bir soru kalarak ayrılmadım. İlk defa geldiğimiz hekimimizin muayenesinden memnun kaldık. Tekrar 3 ay sonrası için kontrol/muayene randevusu oluşturarak ayrıldık. Genel anlamda memnun kaldım.
n....m
4 yaşında oğlumun çok fazla çürük dişlerinin tedavisi için genel anestezi önerildi. İnternetde baya araştırmadan sonra Gözde hanımı buldum ve gerek çocukların dişçi korkusu olmasın diye muayenehanesi olsun gerek çalışma arkadaşları olsun herşey çok iyiydi. Genel anestezi ile sorunsuz tedavi gördük. açıklayıcı anlatımı . cana yakınlığı. çocuklara kendi çocuğu gibi görmesi çok hoşuma gitti. Biz unutsak bile 6 ay kontrollerini atlamayan doktorumuz.
ez...n
Oğlumun uzun süredir dişlerinde ağrılar vardı Gözde hanıma bir akrabamızın önerisi üzerine gittik. Oğlumu muayene etti ve bize tedavi yöntemini sundu. En kısa sürede tedavisini gerçekleştirdi ve hiç ağrımız sızımız olmadı. Genel anestezi uygulanmasına rağmen oğlum 2 saat içinde normal hayatına döndü ertesi gün okula bile gitti.
de...t
7 yaş oğlumun süt dişi için gitmiştik hic bir sorun yaşamadan günü gecirmemizi sağlayan hekimimizden cok memnun ayrıldık.
Bir gece diş ağrısıyla uyanın oğluma. Gece yarısı randevü aldım ve sabah hemen gittik. Acıdan tüm gece uyuyamamış oğluma o kadar güzel yaklaştı ki hocamız, ayaz için 1 saat genel kontrol ve doldu işlemi çok kolay geçti. Ağrısız, acısız ve en önemlisi travmasız geçiyor randevulerimiz. Herkese gönül rahatlığıyla öneririm
Gözde Pektaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Pektaş, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Gözde Pektaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Çekimi, Diş Bakımı, Diş Dolgusu, Ağız Koruyucusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lokal Anestezi, Diş Ilacı Kullanımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş X-Ray.
Gözde Pektaş adresi nerede?Gözde Pektaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek mah. Kazakistan Cad. No:76/A Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Pektaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gözde Pektaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gözde Pektaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Pektaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gözde Pektaş hangi dilleri konuşuyor?Gözde Pektaş ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gözde Pektaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Pektaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gözde Pektaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Gözde Pektaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gözde Pektaş hangi sigortaları kabul ediyor?Gözde Pektaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)