Online Randevu Takvimi
etkin değil
Arkadaş vasıtasıyla tanışma fırsatım oldu ve danışanı oldum.Son zamanlarda fazla stres oluyordum.Gözde Hanım güler yüzle ve ilgiyle yaklaştı.Yaptığımız seanslardan çok memnun kaldım.Stres durumum yok denecek kadar azaldı.Hayatıma olumlu katkı sağladı.
t.....
Geçen sene Gözde Hanım'ın danışanı oldum, seansları işe yaradı.Haftada 2 kez gidiyorum,gayet sıcakkanlı ve güler yüzlü bir danışmandı.Şu anda normal bir seviyeye ulaştık, ara ara iletişim halindeyiz.Özel bir durumum vardı, kendisi seanslarımda ne yapmam, nasıl yapmam gerektiği konusunda yönlendirdi.Seansları gayet başarılı, verdiği tavsiyelere uydum.Konuşma dili gayet güzel bir hanımefendi, sürekli iletişim halinde olduğumuzdan seans dışında da aradığımda telefonlara cevap veriyor.Rahatlıkla iletişim kurabiliyoruz kendisiyle.
Gözde Semizoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Semizoğlu, Psikoloji. Size Gözde Semizoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık.
Gözde Semizoğlu adresi nerede?Gözde Semizoğlu adresini belirtmedi. Gözde Semizoğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Gözde Semizoğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Semizoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gözde Semizoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gözde Semizoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Semizoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gözde Semizoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gözde Semizoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gözde Semizoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.