Aile İçi İletişim Sorunları
Bağımlılık Danışmanlığı
Bağımlılık Tedavisi
Bütüncül Psikoterapi
Uzm. Psikolog Gözde Şenocak
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Grup Terapisi
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Psikolojik Sağlamlık Programı
Spor ve Egzersiz Psikolojisi
Yas Terapisi
Ön Görüşme
h....a
İnternette araştırmalarım sonucunda Gözde hocamla tanıştım. Yaklaşık 2 aydır terapi alıyorum. Görüşmelerimiz devam etmekte. Enerjisine bayılıyorum. Güler yüzlü olmasını çok seviyorum.Seanslar da rahatlık ile her şeyi paylaşabiliyorum. Muayenehane ortamı gayet düzenli, ferah. Seanslar sırasında kendimi rahat ve huzurlu hissediyorum. Umuyorum ki Gözde hocamla güzel bir sonuca ulaşacağız.
m...
Kendisinin tabelasını gördüm, iyi ki görmüşüm. Duygu karmaşası yaşadığım için randevu aldım. Gerçekten anlatılan hiçbir konuyu unutmuyor, tamamen sürecimizde çok desteğini gördüm. Kısacası, tek kelimeyle harika biri. İyi ki yolum Gözde Hocam ile kesişti.
m....d
3 farkli psikolog ile cok fayda gormedigim gorusmem sonrasinda Gozde Hanım'la ile tanistim. Kendisi ic dunyamdaki problemlerin ve genel sorunlarimin cozumune odakli olmasinin yanisira sosyal yasantimda olusabilecek kaygilarimin da onune gecmek adina yardimci oldu. Kendisiyle kurdugumuz bağ sayesinde kendimi cok daha saglikli, verimli ve yapici hissediyorum.
tu...ç
Kendisiyle kurduğumuz iletisimden çok mutluyum.Beni anladığını düşünüyorum.Gün geçtikçe bilinçaltımızda yatan sorunlara sebep olan şeylere inicegimize eminim.
Bu yolculukta
bana eşlik ettiği icin cok mutluyum.
p....k
Evliligimle ilgili çıkmaza girdigim bir an Gözde hanımla tesadüfen denk geldim. Yaklaşık 3 aydır terapi alıyorum kendisinden. Kendimi ev ortamında gibi rahat hissediyorum bunu kendisindeki pozitif enerjisinden alıyorum. Her seferinde içim rahat bir şekilde ayrılıyorum. Sorunları dikkatli bir şekilde dinliyor, çözüme ulaşacak şekilde sorular yöneltiyor. Onun dışında naif tavrı ve guleryuzu ile guvenebileceginiz bir psikolog kendisi
k.....
Hayatımdaki problemlerle baş etmekte en çok zorlandığım, karanlığın içinde ışığı göremediğim bir dönemde Gözde hanım tekrar kendimi bulmamı sağladı. İlk seansımız bitikten sonra bile içimde tekrar bir umut ışığı oluşturdu. Tatlı, huzurlu ofisiyle, çok huzurlu ve güvenli bir ortam sağlamasıyla , her detaya önem vererek dinlemesiyle kendimi çok rahat ifade edebilmemi sağladı. Günümüzde anlaşılabilmenin, kendini rahatça, korkusuzca ifade edebilmenin zor olduğu günümüzde Gözde hanım bana ilaç gibi geldi. Kendini arayan , ama ararken yolu bulmayan herkesin yolu umarım bir gün Gözde hanım ile kesişir.
i̇....
Gözde hanımı psikoterapiye ihtiyacım olduğu bir dönemde buldum. Sakince beni dinlemesi,nokta atışı tespitleri anlayışlı ve kibar hali terapi sürecince iyi bir eşlikçi olacağının işareti. Ofis ortamı gayet düzenli,ferah,huzurlu. Orada kendimi,kendime ait bir alanda güvende ve anlaşılır hissettim. Çok memnun kaldım,memnuniyetle tavsiye ederim.
ca...u
Uzun zamandır terapi arayışındaydım.Gözde Hanımla karşılaşmam tamamen denk gelme ile oldu.Gözde hanım ilk seansımızda detaylı ve güzel bir şekilde terapinin gidişatı hakkında beni bilgilendirdi.Yaklaşımının naif olması ve danışanları hakkında her detaya önem vermesi oldukça kıymetli.Olumsuz bir süreçten geçiyorum ve bu konu hakkında çalışmalar yaparak ilerliyoruz.Sorduğu sorular olaylar üzerinde farklı bir yerden bakabilmeme iyi anlamda olanak sağlıyor.Onun yanında kendim olabiliyorum ve çekincem olmadan istediklerimi aktarabiliyorum.Gönül rahatlığı ile çevreme önerebileceğim birisi Gözde Hanım
d.....
Psikoloğa gidince ne olacak ki dediğim halde denemek için gittim ve iyi ki de gitmişim. Gözde hanım gibi kaliteli bir psikologla karşılaştığım için çok şanslıyım. Ben anlatırken orada bulunduğum süre boyunca saate bakıp süre doluyor gibi cümleler duymadım. İşini, görevi gibi değil de gerçekten size değer vererek yapıyor. Seanslarda problemleri konuştukça derinliklere inince gerçekten insan rahatlıyor ki Gözde hanım bunu başarıyla yapıyor. Size bir soru soruyor ve hiç fark etmediğiniz tanımlayamadığınız duygularınız ortaya çıkıyor. Ben ailesel problemler, kötü bir geçmiş ve şuan ki erkek arkadaşımla olan problemlerim için seanslara gidiyorum. Ayrıca erkek arkadaşımla seanslara çift olarak da katılıyoruz. Gözde hanım o kadar tarafsız ve o kadar doğru konular üzerinde duruyor ki, üstünü kapattığımız bütün konuları rahatlıkla konuşabiliyoruz. Gözde hanım süreci çok iyi idare ediyor. Tavsiye ediyorum.
m....d
Ben kendisiyle görüştüğüm süre içerisinde yaşadığım anksiyete problemim ve depresyon sorunlarım gayet iyi anlamda düzeldi diyebilirim, aldığım seanslarla birlikte artık öyle sorunlarım kalmadı, daha önce insanlardan korkardım, şimdi insanlara olan korkum da azalmaya başladı, bunun yanında içe kapanıktım, kendisi yaptığı tavsiyeler ve verdiği bazı çalışmalarla dışa açılmamı sağladı, bana her anlamda çok daha iyi geldi, bu anlamda memnunum, hala da seanslarıma devam ediyorum.
Gözde Şenocak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Şenocak, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Gözde Şenocak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Grup Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Aile İçi İletişim Sorunları.
Gözde Şenocak adresi nerede?Gözde Şenocak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1794 sok No 18 D 2 Merkez apt. Bostanlı mah. İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Şenocak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gözde Şenocak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gözde Şenocak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Şenocak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gözde Şenocak hangi dilleri konuşuyor?Gözde Şenocak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gözde Şenocak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Şenocak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gözde Şenocak hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Gözde Şenocak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar