Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
zk...
1 yaşındaki bebeğim için danışmanlık hizmeti aldım kendisinden. Aslında çocuk psikoloğu ama bana çok daha iyi geldi. Ebeveyinliğe bakış açısı ve beni doğru yönlendirmesi sayesinde artık kızımla daha güçlü iletişimimin olduğunu düşünüyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş
eb...6
Çok iyi bir terapist. Benim takıntılarımı geçirdi. İlaç bile kullanmadım. Çok teşekkürler Gözde abla
ca...6
Şu ana kadar pek çok psikoloğu ziyaret ettik, kızımız ile anlaşabilen tek kişi oydu. Çok teşekkür ediyoruz kendisine.
pi...5
kendisiyle 2 yaşındaki kızımın gelişim durumunu gösteren bir test yaptırma isteğimiz sırasında tanıştık..kızımın bütün dikkatini kendisinde toplamayı başararak bizim evde yaptıramadığımız birçok aktiviteyi yapmasını sağladı..güler yüzü ve yumuşak ses tonuyla çocukların ve anne babaların da çok memnun kalacağı bir hekim olduğunu düşünüyorum..hep böyle kalsın:)
ca...n
Onu terapist olarak değil çocuklarımı yetiştirirken bir yol arkadaşı olarak görüyorum. İlgisi ve sıcaklığı ile tüm sorunlarınıza yanıt veriyor. 2 seans içinde 5 yıldan buyana bizimle beraber yatan çocuğumuz kendi odasında yatmaya başladı. Ona çok teşekkür ediyoruz.
es...l
Bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştık. Gerçekten harika bir insan. Küçük kızıma nasıl davranmam gerektiğinden tutun büyük oğlumun nasıl ders çalışacağına kadar çok yardımcı oldu. Teşekkürler hocam.
şü...n
İlgisi için çok teşekkür ediyoruz. Sayesinde evdeki çocuğumla ilgili tüm çatışmalarım çözüldü. Çok teşekkürler.
fu...a
şu anda üç buçuk yaşındaki oğluma iki yaşını doldurduğu ay otizmli denildi. Gözde Hanımla görüşmemizde otizm olduğunu düşünmediğini sadece çok tv seyrettiğinden gelişim geriliği olduğunu düşündüğünü belirtti. ve teşhişi ve tedavi için önerdikleri a dan z ye her türlü çok işe yaradı, bu açıdan kesinlikle çok nitelikli ve donanımlı bir çocuk psikoloğu. tv yi kapattık oyun oynamaya başladık ve oğlum şu anda çok iyi,.. yardımları, güleryüzü ve bağıra bağıra ağladığımız zamanlarda bile bize gösterdiği sabrı için sonsuz teşekkürler..
ke...r
doktorumuz sayesinde kreş maceramız çok güzel başladı. olası tüm sıkıntıları öngörüp bize çizdiği yol haritasıyla sorunsuz bir başlangıç yaptık. tatlı doktorumuza teşekkürler
Gözde Tezcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Tezcan, Psikoloji.
Gözde Tezcan adresi nerede?Gözde Tezcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tunus Caddesi 85/8 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Tezcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gözde Tezcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gözde Tezcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Tezcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Gözde Tezcan hangi dilleri konuşuyor?Gözde Tezcan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gözde Tezcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Tezcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gözde Tezcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gözde Tezcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Gözde Tezcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gözde Tezcan hangi sigortaları kabul ediyor?Gözde Tezcan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Gözde Tezcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar