Mersin Hacı Sabancı Anadolu Lisesinin ardından başladığım Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden 2018 yılında mezun oldum. Bölümü bitirdikten sonra aynı yıl Mersin Fizyoform Sağlıklı Yaşam Merkezinde çalışmaya başladım. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde yaptığım stajlara ek olarak yurt içi ve yurt dışında gönüllü stajlar yaparak bilgi ve donanımımı arttırdım. Erasmus programıyla Litvanya'da bulunan Eglės Sanatorija Birštonas' da staj yapma, yabancı dil becerilerimi geliştirme ve farklı ülke mutfaklarından yeni tarifler öğrenme şansı yakaladım. Ankara' da Diyetisyen İbrahim Taşdelen'in ofisi Fit Beslenme ve Diyet Danışmanlığında ve Kayseri'de Uzman Diyetisyen Merve Çapaş 'ın ofisi Fitleziz Beslenme ve Diyet Danışmalığında gönüllü stajlar yaptım. İyi derecede İngilizce biliyorum. Lisans eğitimim boyunca Leyla!dan Sonra, ERKÖK, Yeryüzü Doktorları gibi birçok kulüpte aktif rol aldım. Amacım ; insanların psikolojik olarak da iyi olduğu , sürdürebildiği , hayat tarzı haline getirebildiği beslenme alışkanlıkları kazandırmak. Onlara kısıtlayıcı değil, keyifli, lezzetli, dengeli listelerle doyarak, tekrar diyetisyene ihtiyaç duymadan sağlıklı beslenmeyi öğretmektir. Hepinize sağlıklı günler dilerim.

Gözde Yapıcı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Yenişehir, Mersin

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Röportaj

Konum: Gözde Yapıcı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Diğer

Hamile kalmamla tanıştığım en mükemmel insan kendisi insilün direnci yüksek olan şeker hastası biriydim ve çok güzel bir diyet programı ile hamilelikte hiç sıkıntı yaşamadan 8 kilo alarak şekerimi kontrol altında tuttuk iyi ki varsınız gözde hanım

K
Konum: Gözde Yapıcı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Diğer

Kronik kabızlık,ödem,şişkinlik hissi sebebiyle Gözde Hanıma gittim.Sağlıklı diyet programı uyguladı.çok güzel sonuçlar aldık.8 kilo verdim.Bütün şikayetlerim geçti.Kendimi hafiflemiş enerjik ve mutlu hissediyorum.Kendisi çok başarılı araştırmacı ilgili güler yüzlü işinde uzman olduğu için çok tavsiye ediyorum.İyi ki Gözde Yapıcı diyorum

Z
Konum: Gözde Yapıcı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Diğer

Gözde hanımı arastirmalarim sonucunda kesfettim,12 senedir romaztima hastasiyim ve beraberinde kronik kabizlik siskinlik insulin direncim adet duzensizigim vardi su an agrilarimda gozle gorulur ve hissedilebilir sekilde azalmam mevcut gerek bilgisi gerek motivesi gerek danisanina olan takibiyle cok memnunum kendisinden,yillardir mide problemi cekiyordum erteliyordum ama gozde hanimin uzerinde durmasi beni her defasinda ayrintili sekilde bilgilendirmesiyle bu problemimide cozmede gerekli adimlarimi attim 72 kilo ile basladim su an 61 kiloyum hizlica kilo verdirmek yerine sagliklk ve bilincli sekilde kilo verdirmeyi amaclayan bir diyetisyen..Saglikli bütüncül ve bilincli kilo vermek isteyen herkese tavsiye ederim kendisini..

Konum: Gözde Yapıcı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Diğer

Kronik kabızlık şikayetiyle gittim.Gözde hanımın ilgili ve uzman yaklaşımıya çözdük.Doğru ve yaşam tarzıma uygun beslenmeyi öğrendim.

Konum: Gözde Yapıcı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Diğer

Annem için başvuru yapmıştım.Annemin acilen zayıflamaya ihtiyacı var dı,yüksek tansiyon hastası olan ve bacaklarda lipödemle ilgili çok sorun yaşayan,bir kat merdiven çıkamayan günlük rutin işlerde bile zorlanan birisiydi, sağlıksız beslenmeyle alakalı kabızlık ve gaz problemleri oluyordu. İyi ki yollarımız kesişti Gamze hanımla , Annem 21 kilo verdi ve en güzelide hala koruması.Günlük işlerini rahatlıkla yapması , lipödemin hafiflemesi ağrılarının azalması , kabızlık ve gaz problemi tamamen çözülmesi , merdivenlerin rahat çıkılması,yürürken bacaklarda ağrı sızı olmaması , tansiyon ilaçlarını bırakması, ağrı kesicileri bırakması ve bununla birlikte gelen psikolojik öz güven, mutluluk ve istediği kıyafeti rahatlıkla giymesi. İyi ki Annemi güvenip ,emanet etmişim çok güzel dokunuşlarla hayatını güzelleştirdi

Konum: Randevu

120 kilo ile diyete başladım 5 ay içinde 20 kilo verdim nefes almakta çok zorlanıyordum geceleri horluyordum kesildi rahat hareket etmeye başladım yürüyüşüm vücudum bende çok şey değişti

Konum: Gözde Yapıcı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Diğer

B12 eksikliğinden ve diğer vitaminlerimin de düşük olmasından dolayı diyetisyen desteğine ihtiyacım vardı. 2 ay gibi kısa sürede 5 kilo verdim. Diyet yaparken zorlanacağımı düşünüyordum ama düşündüğümün aksine öyle olmadı. Gözde hanımla geçirdiğimiz sürecimizden çok memnun kaldım.

Konum: başka bir yer Diğer

Bu sürece 78 kilo ile başladım 2 ayda 70 e kadar ulaştım. Asla zorlanmadığım bir süreç geçiriyorum yemeklerimi sıkılarak değilde keyifle hazırlıyorum sadece karnım değil gözümde gayet doğuyor hatta bazen bitiremediğim öğünler bile oluyor. Önceden 2 tabakla bile zor doyardım ve bu hem kendimi hem bedenimi olumsuz etkilerdi karnımda inanılmaz şişlik olurdu ve günlerce inmediği bile oldu çabuk acıkır ve sinirlenirdim bunların hepsinin üstesinden Gözde Hanım sayesinde geldim. Sabırla dinledi, tüm sorunlarımı çözmeye çalıştı onun sayesinde birçok tatmadığım besinle tanıştım. Kendimi bedenimi daha çok iyi hissediyorum o eski halsizliğim kalmadı sürekli yatar halde değilim artık daha çok zinde hissediyorum kendimi.

P
Konum: başka bir yer Diğer

Ben cerrahi bir branşta asistan doktor olarak çalışan,beslenme düzeni altüst olmuş,6-7 kilo almış,4 yıldır kronik ishali olan,sürekli şiş,ödemli,halsiz gezen bir haldeyken Gözde Hanıma ulaştım.Online çalışmamıza rağmen motivasyonu,enerjisi ve desteği çok rahat bana ulaştı.Önce atıştırmalık ve tatlıyla beslendiğim bi düzenden yemek yapma alışkanlığı edindiğim,sağlıklı beslenmeye geçiş yaptık.Sonrasında eliminasyon diyetine başladık.An itibariyle ne ishal kaldı,ne şişlik,ne gaz sancıları,ne mide bulantıları, ne de ciltte kaşıntı ve kuruluk.Enerjim geri geldi.Üstelik de aldığım bütün kiloları geri verdim.Eliminasyon zor ve bolca hazırlık gerektiren bir diyet olmasına rağmen tariflerle,her hafta yeniden hazırladığı listelerle,sevdiğim yiyeceklerle bunu çok kolay bir hale getirdi.Şimdi yeniden tanıtımlarla yolumuza devam ediyoruz.Yolun sonunda keyifli sağlıklı bir yaşam var biliyorum :) Gözde Hanımın bilgi birikimi, sürekli kendini geliştirmesi ve danışanıyla olan tatlı iletişimi inanılmaz.

Ç
Konum: başka bir yer Diğer

Karnımdaki şişkinlik ve bağırsak problemlerim nedeniyle Gözde hanıma başvurdum. Uyguladığı eliminasyon programıyla hem aç kalmadan kilo verdim, hem de bana dokunan besinlerin ne olduğunu öğrendim. Bağırsak problemim kalmadı. Bilgilendirmesi, besinlerle ilgili detaylı açıklamaları benim için yol gösterici oldu.