ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Beier Cümle Tamamlama Testi
ö.....
Gözde Hanımla başladığım online terapi sürecimde, kendimi tanıma, keşfetme ve olumsuz düşüncelerimi pozitife çevirme imkanı buldum. İyi ki yollarımız kesişmiş. Hatta keşke daha önceden başlasaydım dedirtti. Gözde Hanım sayesinde kendimle tanıştım diyebilirim. Sorduğu sorularla, değindiği noktalarla, resmen ufkumu açtı, bakış açımı rahatlattı diyebilirim. Sayesinde artık kendime değer vermeye başladım. Kendimi daha mutlu, daha huzurlu ve daha özgüvenli hissediyorum. Tabi ki kolay olmadı. Bu bir süreç ve sürece güvenmek lazım. Ben de öyle yaptım. Sürece güvendim:)) ve hala da devam ediyorum. Eğer siz de kendinizi keşfetmek ve kendinizin en iyi versiyonu olmak istiyorsanız Gözde hanıma bir şans verin derim. Ayrıca özellikle büyük şehirlerde yaşayan ve benim gibi çalışan insanlar için online seans imkanı olması en büyük avantajlarından biri.
da...a
Bana çok iyi gelen seanslarımız oluyor. Uzun senelerdir iyileşme sürecimdeki en büyük destekçim
e....ö
Gozde hanıma arkadaşım tavsiyesiyle ulaştım tanıştım kendisiyle anksiyete üzerinde çalışıyoruz güzel yol katettik cok memnunum.
y.....
Gözde hanım ile çok kaygılı olduğum bir dönemde tanıştım. İletişim becerisi ve objektif yapısı bana farklı bir bakış açısı kazandırdı. Randevularımız hiç gecikmedi, buna önem veriyorum.
y....
Kaygılarımla başa çıkmaya çalıştığım dönemde Gözde Hanım’ la çalışmaya başladık. Oldukça profesyonel yaklaşımı ve geniş bakış açısıyla beni iyileştirdi. Bakış açımı değiştirdi. Hayatımı değiştirdi. Çevremde önerip, Gözde Hanım’ la görüşme fırsatı bulan herkeste çok memnun kaldı benim gibi. Herkese tavsiye ederim.
s....e
Kaygı ve stres problemleri yaşıyordum ve arkadasımın tavsiyesi üzerine kendisiyle tanıştım. Seanslarımda kendimi çok rahat hissettim. Benim için olumlu geçen bir süreçti. Kaygı ve stres problemleri yaşayanlara kesinlikle öneriyorum
Gözde Hanım ile bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Akademik hayatımda kendimi çok sıkışmış hissettiğim bir dönemde gücümü, farkındalığımı yeniden birlikte şekillendirdik. Hala daha devam ediyoruz. Güven dolu ve sağlıklı bir iletişim yakaladığımız için çok mutluyum.
e....d
Kendisinden aldığım terapi bana daha çok yol kat etmemi sağladı. Yaşadığım kaygılarımın azalmasına ve özgüvenimin daha iyi duruma ulaşmasına sebep oldu ve daha da olmaya devam ediyor.Empati kavramı yüksek, bazı konularda sivri ve bir o kadar gerçekçi bir bakış açısı ile benim hayatıma destek oluyor. Problem havuzumu sayesinde yavaş yavaş boşalttım, verdiği destekten ötürü memnunum.
em...n
Sosyal medya üzerinden kendisine ulaştım. Öfke kontrolü problemi için görüştük. Çok faydalı oldu.
a....g
Gözde Hanım ile yollarımız panik atak tedavim için kesişti. Kendisinin desteği ve terapiler ile kısa zamanda çok yol kat ettik. Gözde hanımın sayesinde hayatım olumlu anlamda çok değişti
Gözde Yaşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Yaşar, Psikoloji. Size Gözde Yaşar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Bağımlılık Tedavisi, Beier Cümle Tamamlama Testi.
Gözde Yaşar adresi nerede?Gözde Yaşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Valikonağı Cad. Teşvikiye Mah. Prof. Orhan Ersek Sok. No:1 Kat:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Yaşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gözde Yaşar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gözde Yaşar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Yaşar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gözde Yaşar hangi dilleri konuşuyor?Gözde Yaşar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gözde Yaşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Yaşar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gözde Yaşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Gözde Yaşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu