Klinik Psikolog Gözde Yaşar danışanlarına Psikolog olarak hizmet vermektedir. Aldığı bir çok eğitim katılığı seminerlerle mesleğini severek sürdürmektedir..

Birgül Özgüvenç Kliniği
Valikonağı Cad. Teşvikiye Mah. Prof. Orhan Ersek Sok. No:1 Kat:4, Şişli, İstanbul

Nakit, Kredi kartı

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Aile Danışmanlığı +9 daha fazla

Aile İçi İletişim Sorunları

Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı

Nakit, Banka Havalesi

Ö
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gözde Hanımla başladığım online terapi sürecimde, kendimi tanıma, keşfetme ve olumsuz düşüncelerimi pozitife çevirme imkanı buldum. İyi ki yollarımız kesişmiş. Hatta keşke daha önceden başlasaydım dedirtti. Gözde Hanım sayesinde kendimle tanıştım diyebilirim. Sorduğu sorularla, değindiği noktalarla, resmen ufkumu açtı, bakış açımı rahatlattı diyebilirim. Sayesinde artık kendime değer vermeye başladım. Kendimi daha mutlu, daha huzurlu ve daha özgüvenli hissediyorum. Tabi ki kolay olmadı. Bu bir süreç ve sürece güvenmek lazım. Ben de öyle yaptım. Sürece güvendim:)) ve hala da devam ediyorum. Eğer siz de kendinizi keşfetmek ve kendinizin en iyi versiyonu olmak istiyorsanız Gözde hanıma bir şans verin derim. Ayrıca özellikle büyük şehirlerde yaşayan ve benim gibi çalışan insanlar için online seans imkanı olması en büyük avantajlarından biri.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Bana çok iyi gelen seanslarımız oluyor. Uzun senelerdir iyileşme sürecimdeki en büyük destekçim

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gozde hanıma arkadaşım tavsiyesiyle ulaştım tanıştım kendisiyle anksiyete üzerinde çalışıyoruz güzel yol katettik cok memnunum.

Y
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gözde hanım ile çok kaygılı olduğum bir dönemde tanıştım. İletişim becerisi ve objektif yapısı bana farklı bir bakış açısı kazandırdı. Randevularımız hiç gecikmedi, buna önem veriyorum.

Y
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kaygılarımla başa çıkmaya çalıştığım dönemde Gözde Hanım’ la çalışmaya başladık. Oldukça profesyonel yaklaşımı ve geniş bakış açısıyla beni iyileştirdi. Bakış açımı değiştirdi. Hayatımı değiştirdi. Çevremde önerip, Gözde Hanım’ la görüşme fırsatı bulan herkeste çok memnun kaldı benim gibi. Herkese tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kaygı ve stres problemleri yaşıyordum ve arkadasımın tavsiyesi üzerine kendisiyle tanıştım. Seanslarımda kendimi çok rahat hissettim. Benim için olumlu geçen bir süreçti. Kaygı ve stres problemleri yaşayanlara kesinlikle öneriyorum

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Gözde Hanım ile bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Akademik hayatımda kendimi çok sıkışmış hissettiğim bir dönemde gücümü, farkındalığımı yeniden birlikte şekillendirdik. Hala daha devam ediyoruz. Güven dolu ve sağlıklı bir iletişim yakaladığımız için çok mutluyum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kendisinden aldığım terapi bana daha çok yol kat etmemi sağladı. Yaşadığım kaygılarımın azalmasına ve özgüvenimin daha iyi duruma ulaşmasına sebep oldu ve daha da olmaya devam ediyor.Empati kavramı yüksek, bazı konularda sivri ve bir o kadar gerçekçi bir bakış açısı ile benim hayatıma destek oluyor. Problem havuzumu sayesinde yavaş yavaş boşalttım, verdiği destekten ötürü memnunum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Sosyal medya üzerinden kendisine ulaştım. Öfke kontrolü problemi için görüştük. Çok faydalı oldu.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gözde Hanım ile yollarımız panik atak tedavim için kesişti. Kendisinin desteği ve terapiler ile kısa zamanda çok yol kat ettik. Gözde hanımın sayesinde hayatım olumlu anlamda çok değişti