Sıcak Su Mevkii Gaziakdemir Mah. Dr. Rüştü Burlu Cad. No: 20, Osmangazi
r....p
Diz kapağı kayması rahatsızlığıyla Güfat hocanın yanına gittim 2 aylık tedaviyle rahatsızlığımı giderdi Hastasıyla ilgilenen içten ve Güler güzüyle moral yükselten çok iyi bir doktor tavsiye ederim
ba....
Skafaoid kırığı sonrası spora dönmemde çok desteği oldu , Bursa'da görev yaptığı günden beri sakatlıklarımla ilgilenen , hasta ilişkisiden çok bir abi kardeş gibi hastalarına yaklaşan hocama sonsuz teşekkür ederim.
ha...u
Bir doktor ancak bu kadar şefkatli iyi niyetli ve güleryüzlü olabilir daha odasına girer girmez tedavi olacağına inanıyor insan hastası ile çok ilgili ve bilgili bir doktor hersey için teşekkür ederim beni spor ile dost yaptığınız için
Güfat Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güfat Arslan, Spor Hekimliği.
Güfat Arslan adresi nerede?Güfat Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sıcak Su Mevkii Gaziakdemir Mah. Dr. Rüştü Burlu Cad. No: 20 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güfat Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güfat Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Güfat Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güfat Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güfat Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güfat Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Güfat Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.