Diyetisyen Randevusu
Zayıflama Diyetleri
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Güfer Erdem Beslenme ve Diyet Merkezi
1.80 cm boyunda, 60 kilo olarak diyetisyen Güfer Hanım'a kilo almak için gittim. Kendisi, 4 ay gibi kısa bir sürede bana 14 kilo aldırarak sağlıklı bir kiloya ulaşmamı sağladı. Güfer Hanım, hem profesyonel hem de samimi yaklaşımıyla, süreci benim için çok kolaylaştırdı. Onun sayesinde hem fiziksel olarak güçlendim hem de sağlığımı kazandım. Eğer kilo almak için bir diyetisyen arıyorsanız, kesinlikle Güfer Hanım’ı tavsiye ederim!
d....a
Güfer Hanım ile tanıştığımdan beri sağlıklı beslenme alışkanlıklarım tamamen değişti. Bana özel hazırladığı program sayesinde hem istediğim kiloya ulaştım hem de kendimi çok daha enerjik hissediyorum.Ayrıca hamilelik sürecim boyuncada verdiği destek, motivasyonu ve ilgisi ihtiyaçlarımı çok iyi anlayıp yönlendirmeleriyle bana sağlıklı bir yaşam tarzı kazandırdı.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum!
du...r
Güfer Hanımın verdiği listeler mucize gibi uymaya başladığım andan itibaren incelmeye ve kendinizi iyi hissetmeye başlıyorsunuz. 3 aylık 12 kilo hedefimiz vardı ve aç kalıp zorlanmadan bunu başardık. Şimdi yeni hedefler koyduk yine başaracağımızdan şüphem yok. Güfer hanım bu süreçle çok iyi motive ediyor ve çok sıcakkanlı. Herkese tavsiye ediyorum
g....e
Gufer Hanim’a sporcu beslenmesi icin online gorusme paketi aldim. Klasik sporcu beslenmesi degil oldukca cesitli esnek diyet listeleri hazirladi. Goruslerimi dikkate aldi ve taleplerime gore listemi duzenledi. Kas artisi saglarken yag yakmami sagladi. Kendisiyle seanslara devam edecegim
Diyetisyen Güfer Hanım ile tanıştıktan sonra kilo verme sürecimde büyük bir değişim yaşadım. Daha önce birçok kez denememe rağmen, istediğim sonuçları elde edememiştim. Güfer Hanım ile başladığım bu yolculukta, sadece 3 ayda 13 kilo verdim, bu benim için önemli bir başarıydı.
Güfer Hanım'ın yaklaşımı daha ilk görüşmemden itibaren bana güven verdi. Her seans enerjisi ve güler yüzüyle motivasyon kaynağım oldu. Diyet planım tamamen bana özel ve ihtiyaçlarıma uygun şekilde hazırlandı. Kalori hesaplamaları, besin dengeleri ve porsiyon kontrolleri özenle yapıldı. Ayrıca, sağlıklı beslenmeyi sürdürülebilir bir yaşam biçimi haline getirmem konusunda rehberlik sağladı.
Bu süreçte, sadece kilo vermekle kalmadım; sağlıklı beslenmenin ve düzenli bir yaşam tarzının önemini de öğrendim. Haftalık güncellemelerle diyetim dinamik bir şekilde ilerledi ve sürecim asla monotonlaşmadı. Hedefime doğru kararlı adımlarla ilerledim.
f....y
Başlayalı 1 bucuk ay oldu daha kat etmemiz gereken cok yol var şuan 5 kg gitti umarım en güzel şekilde hedefe ulaşırız
a…...d
1 hafta da bu kadar güzel motive edip bu kadar çabuk zayıflatması inanılmaz iyi ki yollarımız kesişmiş..
ay...n
Güfer Hanım harika bir insan öncelikle .
İlgisi, güler yüzü, açıklayıcılığı ve tabi ki zayıflatma konusunda tek güvendiğim kişidir. Modunuz düşse bile en üst seviyeye çekip yükseltir modunuzu Diyet listenize uyamadığınız dönemlerde bile çok güzel yaklaşımda bulunarak yeni listelerle bomba gibi giriş yapar. İyi ki tanıdımmm, iyi ki tanıştıkk.
Yıllardır ihtiyac duydugumda gidip kendimi bulabiliyorum. Eylülden başlayan bu süreçte toplam 12.5 kg verdim. Emziren anneye özel listeleri emziren annelere özel. Çok memnunum
ül...e
Güfer hanımla 2 haftadır görüşüyoruz. Tavırları ve beslenme düzeni programlarından çok memnunum. Karşılıklı teyitlerle ilerliyor ve enerjisi çok yüksek olduğundan motive oluyorsunuz. Tereddüt etmeden Güfer hanıma danışabilirsiniz.
ö....n
Yardımları ve yönlendırmeleri sayesinde hayal ettiğim kilo kaybına kavusuyorum kesinlikle tavsiyemdir motivasyon açısından çok yardımcı ve ilgili çok çok teşekkür ederim
Güfer Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güfer Erdem, Diyetisyen. Size Güfer Erdem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Güfer Erdem adresi nerede?Güfer Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mah. Paşa Cad No:74 kat:3 İzmit Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güfer Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Güfer Erdem uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Güfer Erdem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güfer Erdem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Güfer Erdem hangi dilleri konuşuyor?Güfer Erdem ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Güfer Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güfer Erdem tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Güfer Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 100 hasta / danışan, Güfer Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler