Prof.Dr.Gül Aktan iki çocuk annesidir.
Bebek ve çocukların nörolojik gelişim takibi
Bebek ve çocukların nörolojik gelişim takibi
EEG (Elektroensefalografi)
Epilepsi Tedavisi
Prof. Dr. Gül Aktan Muayenehanesi
Erken doğan bebeklerin veya riskli doğan bebeklerin nörolojik gelişim takibi
Riskli Bebek Takibi
Uyanık EEG
Uyanık ve uyku EEG
Uyku EEG
ze...n
Doktorumuzdan bugün mezun olduk bizim için çocuğumuzun iyi olması mucizeydi ve gül hocam bize mucizeler yaşattı günde 3 ve 5 kez nöbet geçiren çocuğumuz 6 aydır hiç nöbet geçirmiyor ve ilaçları da kestik Dünyanın en güzel gülen doktoru. Hayatımın en önemli yolculuğunu bayrama çevirdiniz. Sayenizde bol huzur ve güven dolu bir tedavi oldu. Ellerimi sıkıca tutmasaydınız, bana öyle şevkatle bakmasaydınız, ben bu tedavinin üzerinden gelemezdim. Tüm güzellikler sizin olsun. Allah hep yardımcınız olsun. Bizim için artık bir doktordan çok fazlasınız
f.....
Bugün çok korkarak gitmişim Gül hanıma hastaligimiz hakkında olumlu konuşması bizi çok rahatlatti inşaallah oğlum epilepsiyi atlatacak her sorumuza cevap bulduk
e....
Gül Hanım'la yaklaşık 4 yıl öncesinde tanıştık. Kendisi ilaç tedavisine başladı ve doğru teşhis koydu.Hastalığımız kendisinin kontrolleri içerisinde devam ediyor. Yavaş yavaş sona geliyoruz. Ergenlikle birlikte atlatabileceğimiz epilepsi çeşidimiz vardı. Gül Hanım'dan çok memnun kaldık. Kendisi samimi ve işini çok düzgün bir şekilde yapan bir doktor.
öd...e
Çok kibar bir hanımefendi. Her konuda danıştık sohbet ettik. Çocuğumuzla da çok yakın ilgilendi. Eeg çekildi. Kısa sürede sonucu da yorumladı kendisi. Genel kontrolünü de yaptı. Bizlerle de interaktif olarak görüştü.
e....
Gül Hanım beğendiğimiz ve memnun kaldığımız birisi. Kendisi ilgili,araştırmacı, güleryüzlü, bir şey sorduğumuzda net cevap verebilen bir doktor. Gül Hanım'la çocuğumun uyku problemi için görüşme sağladık. Eeg çekildi. Herhangi bir sorun çıkmadı. Kendisi süreç hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Nasıl gidiyor diye bizleri aradı.
ha...a
Doktor hanıma kızımın küçük bir nöbet geçirmesi sonucu değerlendirmesi amacı ile gittik. Kendisinin hem çocuklarla arası çok iyi hem de aileyi çok iyi bilgilendiriyor. Çok iyi bir dinleyici. Oldukça detaycı ancak bunu yaparken de aileyi de bir o kadar sakin tutmayı başarabilmekte. Hem ailenin duygularını anlayan, hem de çocukla anlaşabilen harika bir doktor.
Gül hocamıza 3 yıl önce oğlum nöbet geçirdiği için Ege Üniversitesi Hastanesinde görev yaparken gitmiştik. Oğlumun ayrıntılı bir şekilde muayenesini yaptı ve çekilen EEG sini değerlendirdi. İlaçlarını başladı. Yaklaşık 2 yıl kendisine üniversitede takip olduk. Daha sonra emekli olunca memnuniyetimiz dolayısıyla muayenehanesinde takip olmaya devam ettik. Oğlumun EEGleri de muayenehanede çekilmektedir. Kendisi oğlumu her randevuda ayrıntılı bir şekilde değerlendirmekte ve eşim ve beni bilgilendirmektedir. Güleryüzlü, samimi, işinin ehli, yenilikleri takip eden bir hekim. Çocuklarınızı gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz. Ayrıca kurumun çalışanları da son derece ilgili ve güleryüzlü. Teşekkürler. Saygılar.
na...
Güler yüzlü karşılanmak insana pozitif bir enerji veriyor oğlum için gittim sıklıkla havale geçiriyor doktorumuz çok açıklayıcı konuşması kafamızda bir soru işareti kalmadı çok teşekkür ediyorum
tü...n
İnternetten araştırdım cocugumla ilgili otizm şüphelerim vardi.Çok korkarak geldim hocam bizi cok rahatlatti ve ne kadar profesyonel oldugunu gosterdi teşekkür ederiz.İlginiz ve alakanız için iyi ki sizi tercih etmişiz.
nu...r
2 yaşındaki kızımızı kontrole götürmüştük doğru tespitlerde doğru tedaviye yönlerdi bizi şuan çok daha iyi durumdayız ayrıca ne zaman arasam geri dönüş yapıldı gayet açık bilgiler verildi ilgisi için kendisine teşekkür ederiz
Gül Aktan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gül Aktan, Çocuk Nörolojisi. Size Gül Aktan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Uyku EEG, Uyanık EEG, EEG (Elektroensefalografi), Uyanık ve uyku EEG, Erken doğan bebeklerin veya riskli doğan bebeklerin nörolojik gelişim takibi, 3 saatlik video-EEG, Aktivasyonlu EEG, Bebek ve çocukların nörolojik gelişim takibi, Riskli Bebek Takibi.
Gül Aktan adresi nerede?Gül Aktan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mah. 1593/1 sok. No:6 Lider Centrio C Blok D:77 Bayraklı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gül Aktan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gül Aktan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gül Aktan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gül Aktan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gül Aktan hangi dilleri konuşuyor?Gül Aktan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gül Aktan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gül Aktan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gül Aktan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gül Aktan hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Gül Aktan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gül Aktan hangi sigortaları kabul ediyor?Gül Aktan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları