Genel Cerrahi Randevusu
Meme Koruyucu Cerrahi
Reflü Cerrahisi
Robotik Cerrahi
Medical Park Çanakkale Hastanesi
Perianal apse şikayetiyle doktora başvurdum, çok acı veriyordu. Yabancı olmama rağmen doktor hastalığıma rahatlıkla yardımcı olabiliyor. Doktorum genel anestezi altında ameliyatımı başarıyla tamamladı. Birkaç hafta sonra doktor tarafından temizlenen sıvı kaldı ve şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum. Bu doktorun hastası olduğum için çok mutluyum. Kendisi çok profesyonel ve hastalarıyla gerçekten ilgileniyor. Keşke Türkiye'deki tüm doktorlar onun gibi olsa. Teşekkür ederim, ellerinize sağlık.
ku...y
7 Kasım 2022'de kıl dönmesi ameliyatı oldum ve gerçekten büyük bir ameliyat olmasına rağmen ağrı yok denecek kadar azdı muhteşem bir doktor kendisi hiç çekinmeden kendinizi teslim edebilirsiniz.
25 Nisan 2022 de hemoroid+fistül ameliyatı oldum laser ile aynı seansta.. Çok çekinceliydim ancak Gül hanımın güven veren bir yapısı var.. Çok iyiym..İyi ki olmuşum... Kendisine çok tesekkür ediyorum...
f....e
Endoskopi yapılması için gittim. Çıkan sonuç sonrası yönlendirmesi sorularıma bıkıp usanmadan cevap vermesi harikaydı. Alışık olmadığımız bir doktor profili. Çok teşekkür ederim
s....k
Yıllardır hemoroidten çok acı çektim ama güzel doktorum sayın Gül hocam sayesinde kurtuldum şükürler olsun. Her memlekete Gül hocam gibi bir cerrah lazım. İyi bir cerrah arıyorsanız hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz teşekkür ederim sayın Gül hocam
tu...k
Fittsul amalıyat oldum gül hanım gerçekten çok iyi bir doktor en kısa zamanda beni bu hastalık tan kurtar Allah in izniyle tşk ediyorum iyiki böyle güzel doktor larimiz var
g....b
Gül hanım der susarım. Babam kendisine aşık. Babamdaki safra kesesi ve füssür çatlağı için gitmiştik. Diyarbakırda böyle mükemmel doktorların olması bulunmaz nimet. Babam şuan o kadar iyiki nerede varsa gül hanım hakkında yorum yapma gereği duyuyorum. Bir arkadaş dost ve o kadr bilgili ki doktordan çok korktuğu babamı pamuk gibi yaptı kendisi. Anal fissür Botoks mu o nedir ya diyen babam şimdi iyiki de olmuşum diyor. Teşekkürler gül hanım. İyiki varsınız.
n....b
çok uzun yıllardır anal fissür rahatsızlığım var tüm ilaçları denedim ama bir türlü iyileşemedim 1 ay önce yakınım gül hanımı tavsiye etti gittim ve bana botoks yaptı şu an tüm sıkıntılarımdan kurtuldum çok korktuğum ameliyattanda kurtulmuş oldum kesinlikle tavsiye ediyorum
m....b
Yıllardır ne çektim bir ben bir allah biliyor. Buraya da yazıyorum ki sizlerde benim gibi o doktor bu doktor sürünmeyingitmediğim il gitmediğim doktor kalmadı. Bir yakınımın tavsiyesi ile gül hocamla tanıştım allah ondan razı olsun Anal füssür botoksu yaptı ve şimdi öyle iyiyim ki anlatamam yaşam kalitem eski haline döndü. Hem güleryüzü hem hastasını anlayan çok iyi bir doktor bence buda bizim için çom büyük bir artı. Çok teşekkürler gül hocam Allah ayağınıza taş değirmesin.
Kıl dönmesi şikayetimle gittim Gül Hanım'a. Bir doktorumun tavsiyesi ile ulaştım kendisine. Ameliyat oldum ve gayet iyi geçti. Çok ilgili ve samimi bir hekim Gül Hanım. Kontrol ve takibim de düzenli olarak yapıldı. Çok memnun kaldım.
Gül Apaydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gül Apaydın, Genel Cerrahi. Size Gül Apaydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Laparoskopik Cerrahi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Meme Koruyucu Cerrahi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopik Apendektomi, Kolonoskopi, Laparoskopi.
Gül Apaydın adresi nerede?Gül Apaydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros, Troya Cd. No:8, Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gül Apaydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gül Apaydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gül Apaydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gül Apaydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gül Apaydın hangi dilleri konuşuyor?Gül Apaydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gül Apaydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gül Apaydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gül Apaydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Gül Apaydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.