Psikolojik Danışman Gül Fidan Demir "Ankara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik" bölümü mezunudur. Son sınıf bitirme projesini "Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu" üzerine hem teorik olarak hem de uygulamalı olarak tamamlamıştır. Her yaş grubundan danışan kabulü yapmaktadır. Aile danışmanlığı uygulayıcı eğitimini Biruni Üniversitesinden almıştır. Ergenlik, aile içi iletişim vb. konularda danışan görmektedir. Oyun terapisi uygulayıcı eğitimi almıştır. Her yaş grubundan çocukla çalışmaktadır. EMDR uygulayıcı terapistidir. Çocuk zeka, dikkat ve algı testleri konusunda üst düzey eğitimi bulunmaktadır. Yetişkinler için bireysel terapinin yanında aile danışmanlığı da yapmaktadır. Ergen ve yetişkinlerde depresyon, panik bozukluk, obsesif kompülsif bozukluk, travma sonrası stres bozukluğu, sosyal fobi, kaygı bozuklukları, sosyal kaygı, sınav kaygısı, davranış ve uyum problemleri, okul fobisi, öfke kontrolü gibi çeşitli psikolojik sorunlarla çalışmaktadır. EFT uygulayıcısı olarak danışanlarına hizmet vermektedir.
Psk. Dan. Gül Fidan Demir aldığı eğitimlere ek olarak yurtiçi ve yurtdışı eğitim programlarına katılarak güncel terapi teknikleri konusunda kendini geliştirmeye devam etmektedir.
Şu an Kocaeli içindeki danışanlara yüzyüze ve online, şehir dışındaki ve yurtdışındaki danışanlara ise online terapi hizmeti vermektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +18 daha fazla

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Röportaj

Konum: Empati Psikoterapi Merkezi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Gülfidan hocamın çok anlayışlı ve samimi yaklaşımı ile yaşadığım problemlerin hepsine çözüm bulabiliyoruz beraber. Ve kendimi
yeniden tanıma imkanı sunduğu içinde dahada güçlü hissediyorum kendimi. İşinde çok profesyonel olduğundan dolayı da danışanına nasıl yaklaşması gerektiğini biliyor ve danışmanlarının kendilerini iyi hissetmeleri için onlara nasıl iletişim kuracağı konusunda oldukça başarılı.

Konum: Empati Psikoterapi Merkezi Aile Danışmanlığı

Gül Hanımdan bir süredir çift terapisi alıyoruz. Hem çift olarak, hem bireysel hayatlarımızda yaşadığımız sorunlarda bize destek oluyor. Daha önce başka uzmanlardan da destek almış biri olarak, Gül Hanım’ın olaylara yaklaşımını, profesyonelliğini, danışanını gerçekten dinlediğini hissettirmesini çok beğendiğimi ve terapi sürecimde olumlu sonuçlar elde ettiğimi söylemeden geçemeyeceğim. Güleryüzlü ve özverili bir danışman.

Randevu doğrulandı
Konum: Empati Psikoterapi Merkezi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Gül Fidan Hocam çok cana yakın ve işinde oldukça iyi bir psikolojik danışman. Kızımın YKS sürecinde kendisiyle çalışmaktan çok memnunum. Çok faydasını görüyorum. Iyi ki var Gül Fidan Hocam.

Konum: Empati Psikoterapi Merkezi Bireysel Terapi

5 seanslık bir görüşmemiz oldu Gülfidan hocamla hem yüzyüze hem online olarak herşey çok güzeldi bana çok güzel şeyler kattı kendimi tanımamı ve iyi hissetmemi sağladı. Tekrar gerekli olduğunda destek alacağım.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Profesyonel ve anlayışlı yaklaşımıyla her seans sonunda kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor. Yaşadığım problemler için bana en uygun çözümleri sunarak hayatımda olumlu değişiklikler yapmama yardımcı oldu.

U
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gül Fidan Hocayla yaklaşık 2 ay çalıştık. 2 yıllık ilişkimin bitmesi sebebiyle tanışmıştık. İlişkide güven problemleriyle ilgili travmalarım olmuştu. EMDR terapisi kullanarak sorunların üstesinden geldik. Kocaeli'de güvenilir bir danışman herkese tavsiye edebilirim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Psikolojik olarak aşırı yorgunluk hissettiğim bir dönemde seanslarımıza başladık. Kısa süre geçmesine rağmen hissettiğim farkındalık ve rahatlama duygusu beni çok tatmin etti. Artık bir sonraki seansımızı iple çekiyorum.

Konum: Empati Psikoterapi Merkezi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

İyi hissetmediğim bir dönemde Gül Fidan hanıma başvurdum. Çok güler yüzlü ve samimiydi. Sorduğu sorular ve anlattıklarıma karşı yaptığı yorumlarla bana farklı bakış açıları kazandırdı. Attığım her mesaja kısa sürede cevap verdi. İşine ve danışanına çok özen gösteriyor. Seanlarından çok memnunum kendisine teşekkür ederim.

Konum: Empati Psikoterapi Merkezi Bireysel Terapi

Takıntılı davranışlarım sebebiyle görüştük. Kendisi çok ılımlı yaklaştı çok içtendi. Sürecimiz olumlu geçti eskisi kadar Takıntım yok bu yüzden 2 haftada bir görüşmeye başladık. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Z
Konum: Empati Psikoterapi Merkezi Diğer

Gül Fidan Hanımın yaklaşımından , ilgisinden çok memnun kaldım ve gerçekten kendimi güvende hissettim. Ailevi sıkıntılarım için terapiye başlamıştım. Henüz 5 seans yapmamıza rağmen birçok konuda kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Daha önce gittiğim terapistle aşamadığım konuları Gül Fidan Hanım sayesinde aştım. Kesinlikle öneriyorum çıkın çıkın gidin :)