Psk. Dan. Gül Fidan Demir aldığı eğitimlere ek olarak yurtiçi ve yurtdışı eğitim programlarına katılarak güncel terapi teknikleri konusunda kendini geliştirmeye devam etmektedir.
Şu an Kocaeli içindeki danışanlara yüzyüze ve online, şehir dışındaki ve yurtdışındaki danışanlara ise online terapi hizmeti vermektedir.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kariyer Danışmanlığı
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Empati Psikoterapi Merkezi
Gülfidan hocamın çok anlayışlı ve samimi yaklaşımı ile yaşadığım problemlerin hepsine çözüm bulabiliyoruz beraber. Ve kendimi
yeniden tanıma imkanı sunduğu içinde dahada güçlü hissediyorum kendimi. İşinde çok profesyonel olduğundan dolayı da danışanına nasıl yaklaşması gerektiğini biliyor ve danışmanlarının kendilerini iyi hissetmeleri için onlara nasıl iletişim kuracağı konusunda oldukça başarılı.
e ...d
Gül Hanımdan bir süredir çift terapisi alıyoruz. Hem çift olarak, hem bireysel hayatlarımızda yaşadığımız sorunlarda bize destek oluyor. Daha önce başka uzmanlardan da destek almış biri olarak, Gül Hanım’ın olaylara yaklaşımını, profesyonelliğini, danışanını gerçekten dinlediğini hissettirmesini çok beğendiğimi ve terapi sürecimde olumlu sonuçlar elde ettiğimi söylemeden geçemeyeceğim. Güleryüzlü ve özverili bir danışman.
e ...s
Gül Fidan Hocam çok cana yakın ve işinde oldukça iyi bir psikolojik danışman. Kızımın YKS sürecinde kendisiyle çalışmaktan çok memnunum. Çok faydasını görüyorum. Iyi ki var Gül Fidan Hocam.
m ...
5 seanslık bir görüşmemiz oldu Gülfidan hocamla hem yüzyüze hem online olarak herşey çok güzeldi bana çok güzel şeyler kattı kendimi tanımamı ve iyi hissetmemi sağladı. Tekrar gerekli olduğunda destek alacağım.
Profesyonel ve anlayışlı yaklaşımıyla her seans sonunda kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor. Yaşadığım problemler için bana en uygun çözümleri sunarak hayatımda olumlu değişiklikler yapmama yardımcı oldu.
u....t
Gül Fidan Hocayla yaklaşık 2 ay çalıştık. 2 yıllık ilişkimin bitmesi sebebiyle tanışmıştık. İlişkide güven problemleriyle ilgili travmalarım olmuştu. EMDR terapisi kullanarak sorunların üstesinden geldik. Kocaeli'de güvenilir bir danışman herkese tavsiye edebilirim.
he...i
Psikolojik olarak aşırı yorgunluk hissettiğim bir dönemde seanslarımıza başladık. Kısa süre geçmesine rağmen hissettiğim farkındalık ve rahatlama duygusu beni çok tatmin etti. Artık bir sonraki seansımızı iple çekiyorum.
Hasta
İyi hissetmediğim bir dönemde Gül Fidan hanıma başvurdum. Çok güler yüzlü ve samimiydi. Sorduğu sorular ve anlattıklarıma karşı yaptığı yorumlarla bana farklı bakış açıları kazandırdı. Attığım her mesaja kısa sürede cevap verdi. İşine ve danışanına çok özen gösteriyor. Seanlarından çok memnunum kendisine teşekkür ederim.
be...
Takıntılı davranışlarım sebebiyle görüştük. Kendisi çok ılımlı yaklaştı çok içtendi. Sürecimiz olumlu geçti eskisi kadar Takıntım yok bu yüzden 2 haftada bir görüşmeye başladık. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
ze...p
Gül Fidan Hanımın yaklaşımından , ilgisinden çok memnun kaldım ve gerçekten kendimi güvende hissettim. Ailevi sıkıntılarım için terapiye başlamıştım. Henüz 5 seans yapmamıza rağmen birçok konuda kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Daha önce gittiğim terapistle aşamadığım konuları Gül Fidan Hanım sayesinde aştım. Kesinlikle öneriyorum çıkın çıkın gidin :)
Gül Fidan Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gül Fidan Demir, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Gül Fidan Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bireysel Terapi, Psikoterapi, Online Terapi, Oyun Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Beier Cümle Tamamlama Testi.
Gül Fidan Demir adresi nerede?Gül Fidan Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cedit Sırakavaklar Sok. No:18 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gül Fidan Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gül Fidan Demir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gül Fidan Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gül Fidan Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gül Fidan Demir hangi dilleri konuşuyor?Gül Fidan Demir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gül Fidan Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gül Fidan Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gül Fidan Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Gül Fidan Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gül Fidan Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Gül Fidan Demir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.