Kıbrıs, Lefkoşa
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
o.....
Gül Hanım'a sosyal medyadan ulaştım. Ulaşma sebebim kendi adıma başarmak istediğim şeyler olduğu halde bir adım atamamaktı. Ve Gül Hanım'la bu durumların birçoğunu aşabildim.
Çevremdeki insanlara karşı çizgilerim daha net ve belli. İnsanlara kendimi daha iyi ifade edip daha iyi anlayabiliyorum. Çevremdeki insanlara da öneririm kesinlikle.
a...
Gül Hanım'a internetten ulaştım. Ön görüşmeyi hemen yaptık. Kendisine ulaşma sebebim psikiyatri doktoru terapi almam gerektiğini söyledi. Bu sebepten arayıştaydım. Sürecimiz güzel ilerliyor. Eksiklerimi ben dile getirmeden anlayan ve içimde var olan potansiyeli bana fark ettiren bir uzmanla görüşüyorum. Çok da memnunum. Çocukluğumdan gelen travmalarımla baş etmeyi baş edemeyeceğim durumlarda üstesinden nasıl geleceğimi bilmediğim bir dönemde artık baş edebiliyorum. Sadece kendim değil çevrem de benim değişimimin farkında. Yaklaşık 3 aydır beraberiz kendisiyle.
m ...b
Depresyon tanısı almıştım ve ilaç kullanmak istemiyordum .8 aydır devam ediyoruz ve ilaç kullanmadan sürecimizi tamamladık.Gayet memnun kaldım ve ihtiyacı olan herkese öneririm.
ha...a
Okb tanısı aldım kendim ilacı bıraktım ve terapiye başladım. Artık eski okb tanılıyım süreç verimli etkili ilerledi. Farklı yöntemler ile kendimi geliştirdim ve iyileşiyorum
Kendisine sosyal medya aracılığıyla ulaştım. İçsel olarak aşamadığım birkaç sorunum vardı. Bana çok yardımcı oldu ve kendi içimde tarif edemediğim şeyleri açığa çıkardı. Adını koyamadığım sorunları isimlendirdi. Sorunlarımı çözmek için birlikte çaba harcadık. Birçok konuda farkındalık kazandım. Kendi kendimi iyileştirme ve düşünce süreçlerimde karar verebilme becerisi geliştirdim. Kendisi bana çok yardımcı oldu ve sayesinde daha iyi bir durumdayım. Şimdi her şeye daha pozitif bir bakış açısıyla yaklaşabiliyorum. Onunla sürecime devam etmek istiyorum.
b....b
Gül hanım ile iyi ki yollarımız kesişmiş çok sık panik atak geçeiyordum gül hanımla görüşmeden önce görüşmeden sonra gül ganımın güler yüzü ve naifliği sayesinde çok donanımlı bilgileri sayesinde panik atak sırasında düşüncelerimi nasıl kontrol altında tutabileceğimi ve nefes alabilme tekniklerini çok iyi öğrendim ve bu süreci atlatmayı birlikte başarabildim görüşmelerime de devam ediyorum bana çok iyi geliyor.
c.....
Gül Hanım'a doktortakvimi sitenizden ulaştım. Kendimle ilgili aşırı ağlama, içimde geçmeyen sıkıntı, kendine değer vermeme sevmeme gibi problemlerim var. Ortalama 1 aydır kendisi ile görüşüyoruz ve iyi ki yollarımız kesişmiş diyorum. Çünkü çok samimi ve gerçekten çözüm bulmaya beni anlamaya çalıştığını yürekten hissediyorum. Bu çok önemli. Kendisi ile daha yolumuz var ve her şeyin iyi olacağına inanıyorum ona ve kendime inanıyorum. Kendisini kesinlikle tavsiye ederim çevremdeki insanlara.
öz...k
Online olarak başladık ve bana iyi geldi gül hanım işini gerçekten iyi yapıyor insanı motive edebiliyor ve devamlı söylediği bişey var SAKİN OL SAKİN OL :) gerçekten işini iyi yapan birisi
e...
Psk. Gül Güler'e depremden dolayı sevdiklerime güçlü kalabilmek amacıyla başvurdum. Kendisi çok profesyonel bir yaklaşımla sorunların temeline indi ve çok güzel bir şekilde rahatlama yaşadım. En beğendiğim özellikleri içten olması, yargılamayan tavırları ve rahat konuşmanızı sağlayacak bir yapıya sahip olmasıdır. Kesinlikle tavsiye ederim, çok iyi bir psikolog kendisi.
m...
Gül Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Kendi başıma kaygılarımı azaltamayacağımı hissettim ve o yüzden başvurdum. Aradığım şey bana gerçekten yardımcı olabilecek biriydi ve gerçekten güler yüzlü ve güzel bir süreçti. Çevreme tavsiye ederim.
Gül Güler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gül Güler, Psikoloji. Size Gül Güler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Koçluk Hizmetleri, Fobilerden Kurtulmak.
Gül Güler adresi nerede?Gül Güler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kıbrıs Lefkoşa
- Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gül Güler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gül Güler uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gül Güler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gül Güler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gül Güler hangi dilleri konuşuyor?Gül Güler ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Gül Güler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gül Güler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gül Güler hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Gül Güler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gül Güler hangi sigortaları kabul ediyor?Gül Güler tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.