Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Tümünü gösterHizmetler
Apgar Skoru
Astım
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Gül GÜNER NAR Muayenehanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Çocuklarda Egzema
Çocukta gelişimi izleme
İnsülin Pompa Uygulaması
gö...n
Doğum öncesi 31 haftalık gebeyim ve emzirme danışmanlığı aldım.
Gül hanım emzirme, doğum sonrası süreçler, meme fizyolojisi nasıl çalışır ve aile desteği nasıl olmalı vb. konuları o kadar sevecen ve profesyonel şekilde anlattı ki, eşimle içimiz rahatlamış ve artık bir şeyleri bildiğimizden emin olarak çıktık.
mü...
Çok ilgili güleryüzlü en ufak bir sorunda bile bir telefon uzağımızda iyi ki tanımışız her sorumuza detaylı bir şekilde açıklama yapıp gerek emzirme konusu gerek başka konular olabildiğince uygulamalı gösterip sorunu tespit etmeye çalışıyor özellikle yenidoğan bebeğiniz varsa ilk kontrolden itibareb başlamanızı öneririm
l....u
Tedaviye rağmen uzun süredir geçmeyen öksürük ve ara sıra yükselen ateş şikayetleriyle götürdük 4 yaşındaki oğlumuzu Gül hanıma. Aslında en büyük hatayı en başında götürmemekle yaptığımıza anladık :) Bu kadar detaylı anlatan,sabırlı, her sorumuza net cevaplar veren ve çocuklarla güzel iletişimi olan başka doktor var mıdır bilmiyorum :) Her zaman bir telefon kadar uzağımızda olduğunu bilmek çok büyük güven veriyor :) İyi ki böyle doktarlarımız var
Canımiz doktorumuz Gul Hanim 5 yasindaki oglumun bebekliginden takibini yapiyor. Suanda da 5 aylik oglumda kendisine emanet. Her sorunuza, mesajiniza ictenlikle, bilime dayali cevap verir. Siz sormadan anlatir, hatirlatir. Bir abla, arkadas ictenligiyle sizi her konuda rahatlatir. Cocuklarla iletisim dili super. Çocuklarimin fiziksel gelişimi disinda sosyal, duygusal gelişimini de takip eder. Muayenehanesinden içim rahat bir şekilde ayrılıyorum. O yuzden cocuklarim gozum kapali Gul Hanim'a emanet. Kesinlikle oneririm.
i.....
2. Ay aşımızı güvenle yaptırdık. Güzel doktorumuz Gül ablamız bizi her zaman sakinleştiriyor aklımıza takılan her konuda (bazen saçma sorularıma bile ) gerek yüzyüze gerekse saat fark etmeksizin telefonla hep yanımızda , canım doktorumuz çocuk deyince herkese ilk tavsiyemiz
sa....
3 yaşındaki oğlumun bebekliğinden beri takibinde olduğumuz doktorumuz , çok tecrübeli ve güler yüzlü bir hekim. Hasta yakınlarına karşı empati kurabiliyor ve özellikle anne ve babaları açıklamalarıyla aşırı rahatlatıyor , iyi ki tanımışız
ha...a
Çocuk Ergen Psikiyatristi bir annenin önerisiyle tanıştık Gül Hanımla. Bebeğim henüz 2 aylık olmasına rağmen doktorumuz şimdiden bizim de Gül teyzemiz oldu. Doktorumuz tanışma seansında detaylı aldığı öyküyle, bebeğimi her yönüyle tanıdı. Bebeğimin sadece fiziksel gelişimini değil, sosyal, duygusal, zihinsel gelişimini de takip ediyor. Sorduğum her soruya içtenlikle, bilime dayalı, uzunca yanıtlar veriyor. Emzirme sürecime destek olup uygun emzirme pozisyonlarını uygulamalı bir şekilde gösteriyor. Muayenehanesinden aklımda soru işaretleri kalmamış, içim rahat bir şekilde ayrılıyorum. Her defasında kendisine saat kaç olursa olsun telefonla ulaşabileceğimi bana hatırlatıyor ve bu da beni rahatlatıyor. Uzunca yıllar süreci birlikte yürütmeyi kalpten diliyorum.
me...e
Gül Hanım herkese rahatlıkla önerebileceğim harika bir doktor. Yeni doğan bebeğime ve bana çok iyi geldi, emzirme danışmanlığı ile birlikte bebeğimin beslenmesi benim huzurumun evimin mutluluğu arttı resmen. Kendisi ile uzun yıllarımız olmasını umuyorum :)
ay...
Gül hanım ile yenidoğan döneminde tanıştık sarılık ve tuvalet yapamama problemimiz vardı yeterince beslenememekten kaynaklanıyormuş ilk günden itibaren her anlamda ilgilendi kendisiyle emmeyi de öğrendik çok şükür şimdi daha iyiyiz güleryüzü samimiyeti ile işini severek yapan bir doktor oğlumun tatlı doktor ablası
e....d
Canım doktorumuz, canımız doktorumuz. Oğlum 1 aylıkken tanıştık kendisiyle. Başka doktorlar aç bırakmışsın, sütün yetmiyor, bu çocuk çok zayıf söylemiyle beni ağlatırken Gül Hanım yetişti imdadımıza. Çocuğum 30 ay boyunca emdiyse bu kendisinin sayesindedir. Sonrasında aylık kontrollerimizde ben sormadan o söyledi, ne zaman hastalık konusunda dertlensem içime su serpti. Her mesajıma, çağrıma samimiyetle cevap verdi. Hala öyle, her hastalığımızda uyguladığı doğru tedavilerle güvendiğimiz tek hekim. İyi ki bizim doktorumuzsunuz Bir çocuk hep doktora gitmek ister mi? Oğlumuz istiyor, Gül teyzesini çok seviyor
Gül Güner Nar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gül Güner Nar, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Gül Güner Nar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yenidoğan Işitme Taraması, Apgar Skoru, Enjeksiyon Im, Çocuk Gelişim Testi, X-Ray, Hemaferez, Esd (Sedimantasyon), Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Iv.
Gül Güner Nar adresi nerede?Gül Güner Nar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı mah. Sanayi cad. 348/B no:46 Opus Evke Plaza Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gül Güner Nar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gül Güner Nar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gül Güner Nar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gül Güner Nar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gül Güner Nar hangi dilleri konuşuyor?Gül Güner Nar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gül Güner Nar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gül Güner Nar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gül Güner Nar hakkında ne düşünüyor?Toplam 93 hasta / danışan, Gül Güner Nar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gül Güner Nar hangi sigortaları kabul ediyor?Gül Güner Nar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Mapfre Sigorta, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla