Lisans hayatı boyunca çeşitli programlara ve konferanslara katılmıştır. 2015 yılında Lublin'de bulunan bir hastanede psikomotor testlerinin eğitimini alarak uygulamış ve kaza sonrası travma yaşayan bireylerle çalışmıştır. 2016 yılında Sarıyer Belediyesi'nin yürütmüş olduğu Çocuğumu Tanıyorum Projesi’nde çalışmış; 5-12 yaş çocuk grubu ve ailelerine psikolojik testler yaparak öğrencileri ve ailelerini bilinçlendirme programında yer almıştır. Aynı yıl lisans eğitimini tamamlayarak online bir platformda psikolog olarak çalışmıştır. 2017 yılında araştırma asistanı olarak Londra’da bulunan Humanayz şirketinde görev almıştır. Bakırköy Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde stajını yapmış; yatılı serviste yetişkinlere rTMS tedavisi uygulamıştır. Varşova'da bulunan Grupa Synapsis psikolog ofisinde 4 ay boyunca psikolojik eğitimler almıştır. Centrum Rehabilitacji Edukacji i Opieki TPD ‘Helenow’ merkezinde otizmli çocuklara hipoterapi seansları düzenlemiştir. Varşova’da özel bir şirkette çalışanlara bireysel ve grup psikolojik destek vererek çalışan motivasyonunu ve çalışan bağlılığını arttırıcı faaliyetler sürdürmüştür. Türkiye’ye dönmesinin ardından özel bir klinikte, çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışmalarına devam etmiştir.
European Association for Behavioral and Cognitive Therapy (EABCT) tarafından akredite edilmiş Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar’dan ‘’Bilişsel Davranışçı Terapi’’ eğitimini almıştır.
Davranış Bilimleri Enstitüsünden Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) I. Düzey ve II. Düzey eğitimlerini tamamlamıştır.
Seanslarda en güncel ve etkin terapi yönelimleri olan Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve EMDR kullanmaktadır.
Atakent Mah. Çiçekli Vadi Cad. No: 1 Kat: 3 Küçükçekmece / İstanbul, Küçükçekmece, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Deneyimsel Oyun Terapisi
EMDR Terapi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
WISC-IV Zeka Testi
z.....
Enerjisi çok yüksekti ve ilk görüşmede kendisine fazlasıyla ısındığımı söyleyebilirim. Uzun süredir terapiye başlama fikrim vardı ama kendimle yüzleşmekten kaçıyordum daha sonra araştırma yaparken Gül Naz hocamı buldum ve başlamak istedim. Şimdi iyiki başlamışım diyorum. Bütün sorunlarıma çok özenle yaklaşıyor ve bu süreçleri geçirirken her zaman yanımda oluyor. Sadece terapi sırasında değil sonrasında mesaj yoluyla ilgilenmeye devam devam ediyor bu durum bana daha fazla güven hissettiriyor. Gül Naz hocam seansa başladığımızda bazen karşımıza bazı engeller, yokuşlar çıkacak bunları aşmak bazen çok kolay bazen zorlu olacak ama ben hep yanında ve arkanda olacağım demişti bu yolu birlikte yürümeyi tercih ettiğim için çok şanslıyım :)
Öncelikle Gül Naz Hanım çok yardımcı oldu ve kendi sorunuymuş gibi benimle ilgilendi. Her zaman pozitif yaklaşarak, dengeyi sağlayarak kontrollü şekilde gitti. Hiçbir zaman mesaj atmama, aramamı karşılıksız bırakmadı. Mesajlarıma bazen geç dönüş yaptığında kusura bakmayın diyerek giriş yapıyordu. İlgisi, alakası, iş tecrübesi, danışanın yanında olması gayet iyiydi. Farklı pencereden bakmama yardımcı oldu. Yaklaşık 15 seans kadar görüşme sağladım. Sürecime devam ediyorum ama sorunlar aşıldığı için eskisi kadar sık değil. Her hafta 1 kere görüşme sağlıyorduk şimdi ayda 1-2 kere görüşüyoruz. Bana bir psikolog sorduklarında ilk önereceğim kişi kendisi olacaktır.
p....
Yaklaşık 4 aydır kendisinden danışmanlık alıyorum. İyi iletişimi ve detaylı ifadeleri ile kendimi daha rahat hisstmemi sağladı diyebilirim. Zamanla farkındalığımın arttığını ve yaşadığım sorunların çok daha iyi üstesinden geldiğimi farketttim.
Desteği her seansta daha kıymetli oluyor.
ah...
Naz Hanımla sosyal medyada karşılaştım. Ön görüşme sonrasında Naz Hanım'dan seans almaya karar verdim. Karar verme aşamasında sorunlar yaşıyordum. Kısa sürede farkındalıklarım oluşmaya başladı, bu nedenle seans süreçlerimiz gayet güzel ilerledi. Naz Hanım'ın seansları zamanında yapması ve seans dışında da kendisine ulaşabilmem, beni çok rahatlattı. Seanslarımız online olmasına kendimi rahat hissettirdi. Kendisi ile tanıştığım için mutluyum ve gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim.
e....e
Naz hanım işinde gayet iyi. Kendisi ile başladığımızda hayattan bezmiş bir durumdaydım. Şu an kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum. Bazı şeyleri farketmem için farklı bakış açılarının olduğunu gösterdi.
b....ç
Naz Hanım alanında en iyilerden bence. Sizi dinliyor, ama gerçekten dinliyor ve akabinde her bir cümlenizi analiz ederek ilerliyor. Yaşadığım ruhsal bazı problemler üzerine yaptığımız seanslardan sonra ruhen iyileştiğimi fark ettim. Aynı zamanda çocukluktan kalma bir fobi üzerine yaptığı çalışmalar bana aşılması imkansız gelen korkularımı aşmayı öğretti. Naz Hanım ile bir yolculuğa çıktığınızda, kendinizin daha iyi versiyonu ile tanışmaya hazır olun. Kendisiyle yol almak çok güzel. Her adım için teşekkür ederim.
k.....
Psikolog Naz Hanım, sadece bir uzman değil, aynı zamanda gerçek bir destek kaynağı. Kendisi ile çalışmak benim için gerçekten dönüm noktasıydı. Psikolog Naz Hanım'ın empatik yaklaşımı ve derin anlayışı, beni motive etti ve kişisel büyüme sürecimde büyük bir rol oynadı. Her seansımda sağladığı değerli rehberlik ve cesaretlendirme sayesinde hayatımda olumlu değişiklikler gözlemledim. Psikolog Naz Hanım'a minnettarım ve şiddetle tavsiye ediyorum!
Tedavi sürecinde ki ilgisi ve süreci takip etmesi çok iyiydi. Ailevi ve iş yerinde yaşadığım sorunlardan kaynaklı tedaviye başladım kendisi ile. Hiç bir seansta önceki seansı hatırlatmak zorunda kalmadım bu çok iyiydi çünkü ilgili ve profesyoneldi. İlaçsız bir tedavi sürecim oldu ve bu çok sevindirici çünkü ilaç kullanmadan iyilesebildim bunun üzerinde çok emeği var. Artık sorunlarımın üstesinden nasıl geleceğimi biliyorum eğer yazdıklarımı görebiliyorsa buradan ona tekrar çok teşekkür ederim yolumu aydınlattığı için.
m....o
Öncelikle kendisninnilk enerjisi benim üzerimde cok olumluydu. Kendimi cok rahat ifade edebildim. Seanslarin disinda da kendisiyle iletisimde olmamız tedavim için bana yardımcı oldugu icin cok teşekkür ederim. Yönlendirmelerinden gelisimler gösterdim.
Vakalara objektif ve yapıcı yaklaşımı, kullandığı dilin kapsayıcı olması, gizliliğe önem vermesi ile olaylara yaklaşım tarzımda olumlu değişiklikler sağladı. Özelikle ikili ilişkiler konusunda daha az önyargılı olmamı, zor zamanlarda olsam dahi farklı bakış açılardan bakabilmemi pekiştirmeme yardımcı oldu. Seanslarına zamanında gelerek danışanını daha en başta sürece nazikçe davet eden ve süreç boyunca desteğini esirgemeyen bir psikolog.
Gül Naz Akkuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gül Naz Akkuş, Psikoloji. Size Gül Naz Akkuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Online Terapi, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Deneyimsel Oyun Terapisi, WISC-IV Zeka Testi.
Gül Naz Akkuş adresi nerede?Gül Naz Akkuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent Mah. Çiçekli Vadi Cad. No: 1 Kat: 3 Küçükçekmece / İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gül Naz Akkuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gül Naz Akkuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gül Naz Akkuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gül Naz Akkuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gül Naz Akkuş hangi dilleri konuşuyor?Gül Naz Akkuş ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gül Naz Akkuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gül Naz Akkuş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gül Naz Akkuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Gül Naz Akkuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu