Op.Dr. Gül Telci, TJOD ve JED dernekleri üyesidir.
Dolgu Uygulaması
Doppler Ultrason
Histerosalpingografi (HSG)
Kısırlık
Rahim Filmi
Rahmin Alınması
ze...p
Hamilelikte doktorun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha öğreten doktordur kendisi. Kötü geçen ilk hamileligimden sonra gül hanımın güleryüzü her muayenede ki pozitifliği ile yüksek tansiyon riskiyle başlayan ikinci gebeliğim sorunsuz sona erdi. Iyi ki varsınız.
fa...i
Çok ilgili bir doktor. Seviml cana yakın samimi
Hamilelikte en çok bunlara ihtiyacım vardı doğum sonrası da çok ilgili takip eder
se...l
Kendisi cok rahat ettigim,cok tatli bir doktor, daha once onun sayesinde cok guzel bir normal dogum yaptim,kendisine cok tesekkur ediyorum.
ne...2
14 haftalık gebeyim, Gül hanım’ın muaynehanesine girince huzur dolar rahatlarsınız. Hekim olarak titiz ve mütevazidir, Güvende olduğunuzu bilirken bu rahatlığı sağlaması en önemli özelliğidir. Öncelikle harika bir insan ve harika bir hekim. Bu stresli dönemi rahat atlayabilmemi sağlayan sevgili doktoruma sonuna kadar güveniyorum.
Neslihan D.
su...k
Gül hanım gibi bir doktoru tanıdıktan sonra eşim ve ben doktor beğenemez olduk..Hastaneden korkan panik ben bile kontrollere güle oynaya gidiyordum. Sonu da çok güzel oldu sayesinde normal doğum yaptım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ku...i
Gül hanım çok iyi bir doktordur. Hamileliğimin başından beri takip etti bizi şimdi kızım 3 aylık. Çok memnun kaldık hala herhangi bir sorum olduğunda rahatlıkla kendisiyle iletişime geçebiliyorum. Aramalarıma hızlıca döner. Canayakın ve işinin ehli. Güvenerek gönül rahatlığıyla gidebilirisiniz.
Kesinlikle tavsiye ederim.
ca...8
Gül Hanım tanıdığım en tatlı, iyi niyetli ve bilgili doktor. 17 haftalık hamileyim, onun sayesinde bu günlere geldim, adeta bir psikolog gibi beni rahatlattı hep destek oldu. Ne derse desin her söylediğine kuskusuz guvendiğim tek insan. HEr telefonunuza cıkar çıkamazsa da mutlaka en erken sekilde geri döner, tetkikleri ve sezilerine cok güveniyorum.Siiznle birlikte heycanlanan ve sizinle aynı duyguları yaşayan biri gibi. Canım doktorum.
so...2
Tüm hamileliğim boyunca adeta bir psikolog gibi beni rahatlatan, tüm korkularımı unutturan, doğumumdan 10 ay sonra bile her aradığımda telefonu 'iyi misin, bir sorun yok değil mi?' diye açan mükemmel insan, muhteşem doktor...iyi ki sizinle başlamışım hayatimın en güzel deneyimine...
mi...n
Muhteşem bir doktor herşeyden önce çok tatlı, iyi niyetli, insancıl ve bilgili bir insan. Hamilelik sürecim, doğumum ve ardında ki periyodik bakımım boyunca kendisiyle geçirmiş olduğumuz süreçten dolayı çok mutluyum. Sayesinde süper bir hamilelik süreci geçirdim. Çok pozitif bir insan. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
mi...r
Mükemmel doktor , mükemmel insan. Korkularımı yenmem adına ameliyat başlarken bile elimi tutan canım doktorum.herşey için teşekkürler.
Gül Telci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gül Telci, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Gül Telci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Randevu, Rahmin Alınması, Doppler Ultrason, Dolgu Uygulaması, Kısırlık.
Gül Telci adresi nerede?Gül Telci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fenerbahçe Operatör Cemil Topuzlu Cd. Sedef Apt. No:31 K:1 D:2 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gül Telci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gül Telci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gül Telci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gül Telci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gül Telci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gül Telci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gül Telci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gül Telci hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Gül Telci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gül Telci hangi sigortaları kabul ediyor?Gül Telci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları