ş.....
Bir hamilelik sürecimi kendisinin takibinde geçirdim ve o kadar memnun kaldım ki 4 sene sonra tekrar bu hamileliğimde de kendisini tercih ettim ve yine çok memnun kaldım çok güler yüzlü ve çok ilgili bir doktor.Tek üzüntüm malesef bu defa sonuna dek kendisi ile gidememiş olmam.Kendi özel yerini açtığı için bulunduğu hastaneden ayrılmış.Bunun dışında gayet bilgili,ilgili ve güler yuzlu bir doktor.Hamile birinin doktorunda görmek isteyebileceği herşey fazlası ile mevcut.Yeni yerinin hayırlı ve bereketli olmasını dilerim.
zn...ö
Gebelik sürecim boyunca ve sonrasında Dörtyol Devlet Hastanesi’nde Gül Hanım’ın takibindeydim.Gül Hanım sadece işini çok iyi yapmakla kalmıyor aynı zamanda mütevazı kişiliği, hastaya olan yakınlığı,güven vericiliği, anlayışlılığı,pozitif yaklaşımı ile de farkını ve özelliğini ortaya koyuyor.Kendisi mükemmel birisi,tevazuyu ve aklı müthiş harmanlamış;nerede görev yaparsa oraya giderim.Böyle bir doktor nadir bulunur.Yaşadığım yerde görev yaptığı için çok şanslıyım.
tr...k
Mukemmel bir dr devlet hastanesinde boyle tatli isini iyi yapan guleryuzlu dr bulmak ne.mumkun cok sansliyim dr um oldgugi icin ozel hastane dr gibi ilgili
Gül Tufan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gül Tufan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Gül Tufan adresi nerede?Gül Tufan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sanayi Mah. Özel Cad. No:2 Dörtyol İş Merkezi Kat:3 D:7 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gül Tufan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gül Tufan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gül Tufan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gül Tufan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gül Tufan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gül Tufan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Gül Tufan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatay bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları