Uğur Mumcu Mahallesi, Eski Edirne Asf. No:608, Sultangazi
gü...
Gül hanım şu anda istanbul Avrupa yakasında özel bir hastanede hizmet veriyor. Kendisine şans eseri rutin muayene için gittim, çok ilgili çok samimi ve öğretici bir doktordur Ancak hizmet verdiği kurumdan konumundan ve ziyaretçi profilinden memnun olmadığım için maalesef kendisini artık ziyaret edemiyorum.
çi...a
Gebelik takibimi ve doğumumu gerçekleştiren mucize, anlayışlı , eşsiz ve benzersiz işini çok severek yapan, hastasını en iyi şekilde aydınlatan doktordur kendisi.. iyiki istanbulda böylesi bir muhteşem bilgili doktor var. Kendisine her konuda minnettarız ailecek.. Kendisi haricinde gerçekleşen 2 sezaryen ameliyatım var. Yaptığı sezaryen 3. Olduğu halde acısız, ağrısız ve sancısız.. kendisine minnettarım. Kesinlikte tercih edilmesi gereken bir doktor..
yü...t
Gül hanım hamilelik süreci boyunca gayet ilgili ve doğru yonlendirmeleriyle bu süreci en güzel şekilde geçirmeme yardımcı oldu. Çok teşekkür ediyorum kendisine ...
ma...7
Gül yaman eşimin doğumunu gerçekleştiren doktor. Gerçekten çok memnun kaldık. Her konuda ilgisi alakası süper. Doğum saat kaçta olursa olsun kendisi hemen hastaneye geliyor. Kendisinden Allah razı olsun
Gül Yaman Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gül Yaman Can, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Gül Yaman Can adresi nerede?Gül Yaman Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uğur Mumcu Mahallesi, Eski Edirne Asf. No:608 Sultangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gül Yaman Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gül Yaman Can online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gül Yaman Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gül Yaman Can bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gül Yaman Can ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gül Yaman Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Gül Yaman Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları