pı...r
Esenyurt devlet hastanesinde bir çok defa ultrasonumu çeken doktor.Çok tatlı ve işinin ehli,sabırlı ,sizi bilgilendiren rahatlatan bir doktor sizi hiç bir şekilde geçiştirmeden güzelce ultarsonunuzu çekiyor ve meme ultrasonu için her gittiğimde inşallah Gülal hanıma denk gelirim diyorum hatta özellikle istiyorum. Umarım böyle hekimlerin sayısı gittikçe artar insan iyi duyguları unutmuyor gülal hanım iç güzelliği yüzüne vurmuş bir insan okadar çok şey yazmak geliyor ki içimden devlet hastanesinde kendinizi özel hissettiriyor bu pek alışık olduğumuz bir duum değil zira Bir defasında kapıda ki kalabalıkta birisi (nedenini hazırlamıyorum sanırım çok beklediği için) doktor hanıma bağırıp çağırıyor bir kargaşa güvenlik geldi ve sonra ben içeri girdim ve gülal hanıma ilk muayenemdi dışardaki hengameye ve morali çok bozulmuş olmasına rağmen hiç aldırış etmeden bütün nezaketi ve ilgisiyle beni son derece iyi muayene etti bu yorumu okursa eğer kendisine çok teşekkür ediyorum bilge tavrı ve nezaketi için .
Gülal Karşenas isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülal Karşenas, Radyoloji.
Gülal Karşenas adresi nerede?Gülal Karşenas şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Urfa Yolu Siverek
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülal Karşenas isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülal Karşenas online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülal Karşenas isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülal Karşenas bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülal Karşenas ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülal Karşenas hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gülal Karşenas hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.