Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
İstanbul
Acıbadem Ataşehir
mi...r
Tanıdığım en iyi doktorlardan biri. Sabırla hastasının iyileştiğinden emin olana kadar takip ediyor. Güler yüzü ve bilgilendirmesi ile hastasını rahatlatmayı bilen yaptığı işi, insanları seven çok başarılı bir doktor.
kü...g
çok tatlı alanında çok basarılı ve asla hastalarla arasında sogukluk olmayan ve herzaman ılımlı anlayıslı bir doktor kendisini tanıdıgım için çok şanslıyım ama istanbula gittiğine çok üzüldüm yinede basarılar dilerim...
bu...y
Genel doktor profili olarak kafalarda yer etmiş soğuk ve robotik davranışın aksine, insancıl ve sıcak yaklaşımıyla Gülay Hanım'dan daha ilk dakikada pozitif elektrik alırsınız. Sizi rahatlatır ve bir hekim olarak da işini en iyi şekilde yapar. 100de 100 güvenebileceğim nadir hekimlerden.
na...u
evliliğimin 6 yılında tanıdım gülay hanımı ve kadınların korkulu rüyası olan o koltuğa donup kalmıştım ilk gördüğümde ve çocuğum olmuyordu o yaklaşımını unutamadım hala ve ilk muayenesnde ameliyat dedi ve biçok tetkikten sonrada ameliyat oldumve şu an 4 yaşında bir oğlum var kendisine minnet duygularımı ne yapsam bitiremem fakat doğumumda yaşadıklarım konusunda hiç güzel anılarım olmadı ameliyatımı orda oldum diye doğumuda orda yaptım ama malesef.neyse geçti ama gerçekten size teşekkür ediyorum gülay hnm.
Gülay Beydilli Nacak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülay Beydilli Nacak, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Gülay Beydilli Nacak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu.
Gülay Beydilli Nacak adresi nerede?Gülay Beydilli Nacak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülay Beydilli Nacak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülay Beydilli Nacak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülay Beydilli Nacak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülay Beydilli Nacak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülay Beydilli Nacak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülay Beydilli Nacak hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Gülay Beydilli Nacak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları