58. Bulvar Cad. Gökalp Mah, No:2, Tamer İş Hanı, Kat : 1 (Kaymakamlık Karşısı), Zeytinburnu, İstanbul
Ortodonti Randevusu
Koruyucu Diş Hekimliği
Sürgülü Protezler
Ortodonti Randevusu
Özel Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
58. Bulvar Cad. Gökalp Mah, No:2, Tamer İş Hanı, Kat : 1 (Kaymakamlık Karşısı), İstanbul
Ortodontist Dr. Dt. Gülay Durmuş Dent58 Bulvar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kavacık, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No: 39 Has Oğlu Plaza, Kat: 2, D: 45, 34810 Beykoz/İstanbul, İstanbul
Ortodontist Dr. Dt. Gülay Durmuş Özel Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Kaplama
Seyyar Apere
Sürgülü Protezler
Çene Darlıkları Tedavisi
b....)
Gülay Hanım bizim için çok değerli bir insan, işinde de uzman. Biz çok memnunuz. Çocuğumun tel tedavisini yaptırdık. Tedavimizden çok memnunuz. Herhangi bir sıkıntımız yok.
s....)
Biz çok memnun kaldık. Kızımın tedavisi de gayet iyi başarılı bir şekilde gitti. Diğer çocuğum içinde ona gideceğim. Tel tedavisi yapılacak öncesinde aparey kullanıldı. Kendisiyle tedavimize devam ediyoruz.
rü...
Merhabalar, mart ayında diş tellerim takıldı. Gülay Hanım çok güleryüzlü, çok sevecen bir doktordur. Hastalarıyla her zaman çok ilgilenir bu yüzden dişlerimin sağlığı konusunda Gülay Hanım'a güveniyorum. Sürecim Gülay Hanım sayesinde çok iyi ilerliyor. İlgilerinin ve yeteneğinin sonucunda devam eden sürecin aynı şekilde biteceğine de eminim.
Ortodonti tedavisi için Gülay Hanım ile iletişime geçtik. Tedavim boyunca gerçekten her şeyimle, her sorunumla en ince ayrıntısına kadar ilgilendi Gülay Hanım. Bu işin profesyoneli olduğu her yönden belli oluyor. Kendisini de çok severim, çok güleryüzlü birisi ve de çok yardımsever. Bu tedaviye başlayacak kişiler gönül rahatlığıyla Gülay Hanımdan yardım alabilirler.
sa...ş
Gülay hanım ile yaklaşık 1,5 yıl süren bir tedavi gerçekleştirdik. Diş tellerim bugün çıktı ve gerçekten çok mutluyum. Gülay hanım hastalarına elinden geldiğince yardımcı olup samimi davranıyor. Sorularınızı çekinmeden sorabiliyorsunuz, ayrıca sohbeti de çok keyiflidir. Her ay belirli periodlarla gerçekleşen kontrollerimde her hangi bir sorun da yaşamadım. Diş teli taktırmak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
m....a
12 yaşındaki Oğlumun ortadontist tedavisi için Gülay hanım ile yaklaşık 2 ay önce tanıştık Bize olan yaklaşımı, açıklamaları ve tedavi sürecindeki desteği bizim için çok önemliydi :) onunla tanıştığımız için çok mutluyuz. Bizim tedavi sürecimiz hala devam ediyor ve kendisini şiddetle tavsiye ederiz
Gülay Hanım gayet alanında uzman, başarılı, çok ilgili bir doktor. Kendisi diş teli tedavimi uyguluyor. 6 aydır gidiyorum 1 yıl daha tedavime devam edeceğim. Tedavimden şu anlık gayet memnunum.
b....)
Gülay Hanım'dan memnunuz, problemimiz yok. Çocuğumun diş teli tedavisini uyguluyor. Tedavimizden memnunuz. Kendisi sürecimizle alakalı bilgilendirmelerde bulundu.
se...r
Gulay hanim ile tel tedavimizde her seansimiz sorunsuz hizli ve keyifli geciyor cok mutluyum bu sureci birlikte yuruttugumuz icin
bu...k
Bizim güler güzlü doktorumuz.Uzman Dr. Gülay hanıma bir seneyi aşkındır oğlumun ortondontis tedavisi için gidiyoruz.Artık son aşamalara geldik,güler yüzlülüğü olsun, ilgisi alakası olsun biz çok memun kaldık.Çok teşekkür edriz kendisine.
Gülay Durmuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülay Durmuş, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Gülay Durmuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Kaplama, Gülüş Tasarımı, Randevu, Ortodontik Tedavi, Koruyucu Diş Hekimliği, Hareketli Ortodontik Tedavi, Seyyar Apere, Erken Ortodontik Tedavi, Sürgülü Protezler.
Gülay Durmuş adresi nerede?Gülay Durmuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 58. Bulvar Cad. Gökalp Mah, No:2, Tamer İş Hanı, Kat : 1 (Kaymakamlık Karşısı) İstanbul
- Kavacık, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No: 39 Has Oğlu Plaza, Kat: 2, D: 45, 34810 Beykoz/İstanbul İstanbul
- Alemdağ Cad.Tokgözler İş Merk. No:110 Kat:1 Çamlıca İstanbul
- Bulgurlu Mahallesi Alemdağ Caddesi No:110/2 Tokgözler İş Merkezi Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülay Durmuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülay Durmuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülay Durmuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülay Durmuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Gülay Durmuş hangi dilleri konuşuyor?Gülay Durmuş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülay Durmuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülay Durmuş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülay Durmuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta / danışan, Gülay Durmuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Sınıf 3 Malokluzyonlar
İstanbul Ortodontik Malokluzyonlar