İstanbul'a döndükten sonra yaklaşık 8 yıl Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezinde çalışmalarını yürüttükten sonra, Aralık 2008'den beri de kendi muayenehanesinde çalışmaya başlamıştır. Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İştetmeciliği mezunu da olan Gülay Karaaynı zamanda iş yeri hekimidir ve şu an da Anadolu Üniversitesi Aşçılık Önlisans Programında öğrencidir.
Gelişimsel bozuklukların erken tanısı
Çocuklarda Astım
Çocuklarda Egzema
Çocukta gelişimi izleme
i.....
Bir cok doktoru denedikten sonra Gulay hanima denk gelmek bizi cok mutlu etti. Ilk anne olarak bana verdigi detayli bilgiler , ozenli muayenesi egitici yaklasimi, sormayi unuttugumuz konulara bile kendisinin değinmesi bizi cok memnun etti . Ek gıda surecımız ıcın adım adım yönlendırme sagladı.
d.....
Çok zor geçen bir emzirme sürecinin ortasında, başka kliniklerde kalbim çok kırılmış bir şekilde, bebeğim henüz birinci ayını doldurmamışken öneri üzerine Gülay Hanım’ı aradım. Yüzyüze hiç tanışmadığımız halde randevu gününe kadar kendimi kötü hissetmemem için dakikalarca bana yardımcı olmaya çalıştı. Kliniğin kapısından içeri girdiğimiz her seferde, bana, bebeğimizi kendi ailesinden görüyormuş gibi hissettiren canım doktorumuz! Şimdi bebeğim 5 aylık ve hep bir sonraki randevuyu iple çekiyorum. Gülay Hanım bebeğimizin sağlığına dokunmakla kalmadı - beni de daha iyi bir anne haline getirdi. Ebeveyn olarak çevremdeki diğer herkese kıyasla çok daha kaygısız ve evhamsız; anda kalarak yaşayabilme yetkinliğim için kendisine sonsuz minnettarım.
oz....
Yenidogan bebegimizin takipleri icin işk aydan itibaren Gulay hanima gidiyoruz. Her zaman guler yuzlu, ilgili ve cok bilgili bir doktor. Tum sürecte detayli bilgiler veriyor. Bebegimizle iletisimi cok guzel. Anne ve bebek dostu, destekcisi daima. Doktor randevularina keyifle gidiyoruz. Takiplerimize kendisiyle devam etmek istiyoruz.
ma...
Gülay Hanım tüm aklımıza takılan soruları samimiyetle yanıtladı, biz yeni anne ve babaya son derece aydınlatıcı , yardımcı bilgiler verdi. Ayrıca panik ile kendisini her aradığımda mutlaka geri arayarak yardımcı oldu.
Oğlumun 18. ay genel kontrolü için gittik. Ayrıca uyku sorunlarımızı da danışmak istedik. Uyku sorunlarıyla ilgili bizi çok güzel yönlendirdi ve bazı öneriler sundu. Boy Kilo ve genel fiziki muayenelerinde bebeği sakinleştirmeye çalıştı. Sabırla tüm sorularımıza cevap vererek güzel bir görüşme gerçekleştirdik. 2. aydan beri tüm kontrollerini Gülay Hanım yapıyor ve ona çok güveniyorum. Açık görüşlü ve sizi telaşlandırmayan bir yapıya sahip benim için en önemlisi buydu. Tüm kontrollerinde de Gülay Hanıma gitmeye devam edeceğiz.
ay...k
Oğlumuzun 6 aydan beri doktoru. Tavsiye üzerine randevu almıştık, kendisini çok sevdik ve o günden beri rutin kontrollere gidiyoruz. Çocuklarla iletişimi, tecrübesi ve kapsamlı açıklamaları ile kendisini her ebeveyne tavsiye edebilirim.
p....t
7 aylık oğlumu genel kontrole götürdüm ve kendisini çok sevdik, ilgili ve çocuklarla iletişimi de oldukça iyi. Detaylı ve geniş kapsamlı bir bilgilendirme ve muayene yapıyor. Her ebeveyne rahatlıkla tavsiye edebilirim.
ç.....
2 yaşındaki kızımın hem soğuk algınlığı hem rutin büyüme takibi için gittik. Gülay hanım çok ilgili ve sevecen bir doktor, ayrıca son derece işinin de uzmanı. Kendisine desteği için teşekkür ederim.
ya...k
Sn.Dr.Gülay hanıma, torunumu kontrol için randevü alarak muayenehanesine götürdük. Şimdiye kadar hiç rastlamadığımız derecede ilgi ile karşılaştık.
Süper bir hekim vede süper bir insan.
Çok ilgili ve yönlendirmeleri her zaman yerinde. İki çocuğumu da ona götürüyorum. Mükemmel bir doktor kesinlikle öneriyorum.
Gülay Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülay Kara, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Gülay Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Randevu, Çocuk beslenme, Çocuk beslenme bozuklukları, Çocuklarda Astım, Yeni Doğan, Çocuklarda Egzema, Çocukta gelişimi izleme.
Gülay Kara adresi nerede?Gülay Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göztepe Mahallesi, Bağdat Cad. No:193 D:12 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülay Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülay Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülay Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülay Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gülay Kara hangi dilleri konuşuyor?Gülay Kara ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülay Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülay Kara tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülay Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Gülay Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülay Kara hangi sigortaları kabul ediyor?Gülay Kara tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla