Uzm.Dr. Gülay Oğuz Trakya Üniversistesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.
Uzmanlık eğitimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi nde tamamlayan Uzm.Dr. Gülay Oğuz , özel muayenahanesinde hizmet vermektedir.

Çalışma alanları,
ÖZGÜL ÖĞRENME BOZUKLUĞU(ÖÖB)
-ÖÖB tanı testleri
-ÖÖB psikoeğitim
-ÖÖB' na sekonder gelişen hastalıklar ve tedavisi
-Erişkin ÖÖB
-ÖÖB aile psikoeğitim
-ÖÖB bilişsel davranışçı terapi
-ÖÖB sekonder hastalık tedavisi

DİKKAT EKSİKLİĞİ HİPERAKTİVİTE BOZUKLUĞU ( DEHB)
-DEHB değerlendirme anketleri (anne, baba ,öğretmen)
-DEHB tanı testleri
-STROOP
-ERİŞKİN DEHB
MOXO DİKKAT TESTİ
-MMPI
-Bender gestalt motor algı testi
PSİKOTERAPİLER

Bender Gestalt Motor Algı Testi

Benton Görsel Bellek Testi

Cattell 2a Zeka Testi

Konum: Gülay Oğuz Muayenehanesi Diğer

Mükemmel bir doktor hatta daha fazlası. Uzun süre terapi aldıktan sonra başka şehre geçtim. Birçok doktor denedim Gülay hocam birtane. Online devam ediyorum. Tercih edince pişman olanı görmedim . DEHP üzerine çalışmaları da mükemmel.Hayatıma en büyük katkıyı Gülay doktorum yaptı. İyi ki var

Konum: Gülay Oğuz Muayenehanesi Randevu

Terapistimle yaklaşık iki aydır düzenli olarak seanslar yapıyoruz. Kendisi hem profesyonelliğiyle hem de sıcak yaklaşımıyla bana güven veriyor. Seanslar sırasında rahat bir ortamda, kendimi ifade edebilme ve süreç boyunca ilerleme kaydedebilme şansı buluyorum. Kendi içsel yolculuğuma dair farkındalığım arttı ve hayatımda daha dengeli adımlar atmamı sağladı. Terapistime minnettarım, kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Gülay Oğuz Muayenehanesi Diğer

Yolum kesiştiği andan itibaren yolum aydınlandı ve güzelleşti. Ruhun ihtiyacını karşılayan mükemmel yaklaşımı, yönlendirmesi muhteşem. İyiki iyiki Gülay hanım. Çok daha insanlara dokunabilmesi temennisiyle

C
Konum: Gülay Oğuz Muayenehanesi Randevu

1200 km öteden kendisiyle konuşabilmek, bakamadığım, bakmak istemediğim, kör kaldığım yerleri bana gösterebilmesiydi en güzeli kalpten tanıdığım için çok mutluyum

Konum: Gülay Oğuz Muayenehanesi Randevu

Çok iyi bir dinleyici ayrıca iletişimi yüksek. Konuşurken çok güzel yerlerde müdehale ediyor ve aslında neyin daha önemli olduğunu kavramanızı sağlıyor. Odasından her çıktığımda hayata bakış açımın değiştiğini hissediyorum.

R
Konum: Gülay Oğuz Muayenehanesi Diğer

Gülay hocamız bilgisiyle, ilgisiyle, her yönden muhteşem bir doktor. 1 yıl önce çok zor durumdayken tedaviye başladık ve kızımı sağlığına kavuşturdu. Şifaya ihtiyacınız varsa ve alanında uzman bir doktor arıyorsanız doğru yerdesiniz. Tüm hastalara şifa dilerim.

Konum: Gülay Oğuz Muayenehanesi Randevu

Hayatımda gördüğüm en nitelikli ve alanında bu kadar uzman biri olduğu için çok iyi bir tedavi yöntemi var samsunun böyle bir doktora sahip olması çok iyi bir sey kendisi çok anlayışlı her durumda sizi dinliyor ve destek oluyor kendisi ile tanıştığım için çok şanslı bir hastayım

Konum: Gülay Oğuz Muayenehanesi Randevu

Bana duymak istediklerimi söylemiyor, bu yüzden içimde savaş veriyorum. Bana tam karşıdan konuşuyor, evet kimsenin benimle konuşmadığı gibi. Yüzleşmek zor geliyor evet. Giderek alıştım. Umut besliyorum birşeylerin değişeceğine dair. Kendimde birşeylerin değişeceğine dair. Bu elbette güle oynaya olmayacak.

Konum: Gülay Oğuz Muayenehanesi Diğer

2 yıldır anoreksiya nevroza ile mücadele ediyorum ve Gülay hanım görüştüğüm 4. Doktor. Bu hastalık yüzünden 2 yıldır hayatımdan çok fazla şeyi çıkartmıştım ve iyileşmeye yönelik hiçbir umudum yoktu. İnsanlara kendimi açmayı her zaman zor bulmuşumdur ve önceki doktorlarımla seanslarımda ister istemez bir gerginlik oluyordu. Gülay hanımla ilk seansımda da böyle olacağını tahmin ediyordum fakat tam tersi oldu. Gülay hanım gerek samimiyeti gerek empatisi gerek tecrübesi sayesinde insana güven vermekte çok başarılı. İlk seanstan itibaren düşünce yapımı değiştirmeye başladı diyebilirim. Onun sayesinde 3. seansımda yemeklerle ilişkimi büyük oranda düzeltmiş ve kendimi sevme konusunda gerçekten çok büyük bir ilerleme kaydetmiştim. Yemek yemeye başladığım için eski enerjimi mutluluğumu geri kazandım. İlerleyen zamanlarda tamamen iyileşeceğimi biliyorum çünkü doktoruma güveniyorum. Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki o benim için doktordan ziyade daha çok bir abla kadar samimi. İyi ki varsınız hocam

C
Konum: başka bir yer Diğer

Cok kisa sürede yüksek Empati yetenegi ve profesyonelligiyle koydugu teshis ve tedavi sekliyle faydasini gördüm gülay hanimin .